Και η ξουρα παει σε μπαρμεν, αλλα πρεπει να βαλω σκουλαρικι!
Και η ξουρα παει σε μπαρμεν, αλλα πρεπει να βαλω σκουλαρικι!
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Ευχαριστω!
Ελα παρε http://penis-enhancement-secrets.com/
1,05 € πάει η ντουλάπα δλδ?
με μερικές υπερωρίες μπορείς να βγάλεις 80 ευρώ την ημέρα!
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
και εγώ απολυτήριο λυκείου έχω , λαχαναγορά μια ζωή δούλευα μέχρι που η άτιμη κοινωνία μου γάμησε γόνατο+μέση , είσαι μικρός αν σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι άλλο , και η δουλειά βράδυ είναι μαλακία (εντάξει γαμάς πιο ταχτικά, αλλά για πόσο).
Επίσης το 40 είναι νορμάλ , αν συνοδεύετε από ασφάλεια , καλά δεν το λες , αλλά δεν σε κλέβουν.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
οχι απο ασφαλεια δεν εχω παραπονο,στο 4ωρο που ειμαι κανονικα παιρνω ολοκληρο ενσημο (βαρεα-ανθυγεινα).Το καλο ειναι οτι παιρνω και καποια μπονους ανα 3 μηνες και σωζεται η κατασταση πχ 17 οκτωβριου μερα σαββατο,ενα 300αρακι στην τσεπη δεν με χαλαει καθολου
Άντε βγάλε κανά δημόσιο ΙΕΚ ρε, τπτ σε pc, κάτι καλύτερο από το απολυτήριο θα είναι, δεν είσαι και κούρδος από pc,άλλωστε μπαίνεις στο ER.. Σοβαρά πέρα από πλάκα ψάξε κανά ΙΕΚ ρε, τα δημόσια είναι απόσο ξέρω δωρεάν..
Εναλλακτικά αυτοπροτάσου για ΝΤΑΒΑΣ, το 'χεις![]()
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
πηγαινα σε δημοσιο για ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ αλλα ενοειται δεν πηρα την πιστοποιηση επειδη ειμαι ντουγανι.Ψηνομαι για νταβας αλλα θελει τρελα κοννε (την πουτανα ετοιμη την εχουμε) η να φερνω λαθρομεταναστες απο αλβανια με αμαξι (και γαμω τα λεφτα 200-300 ευρουλακια το κεφαλι)
χαχαχαχαχ, πάρε τύπο ρε μαλάκα.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
αυτά είναι!! κ εγώ στο ίδιο τμήμα ήμουν. Τα 2 πρώτα εξάμηνα το έλεγαν Τεχνικός Δικτύων (Τηλεπληροφορικής) και για τα άλλα δύο μας το έκαναν Ειδικός Δικτύων (Τηλεπληροφορικής) .. ή το ανάποδο, δε θυμάμαι ακριβώς.
Έχει λεφτά αυτό που θες να κάνεις αλλά θες πολλά κονέ με τους μπάτσους. Δε παίζει να το κάνεις αυτό χωρίς να είναι μέσα κ αυτοί. Έχω γνωστό απο Θεσ/νικη για κοπέλες αν ενδιαφέρεσαι.
Τις πας, τις περιμένεις και τις επιστρέφεις πίσω. 100αρικάκι για 1 ώρα. Το μόνο "θέμα" είναι ότι πρέπει να ζητήσεις εσύ τα λεφτά αν δε πληρώσει ο πελάτης. Αλλά κλαϊν.. οπλοφορείς!
σοβαρα?!?! ποιος ειναι?
ρε!!! νόμιζα το ΕΡ έχει ban για τέτοιες περιπτώσεις?!?!
Σήμερα πήγε ο αδερφός μου Κομοτηνή.. πέρασε μπάτσος. Τελικά όλα δείχνουν ότι είμαι το μαυρο πρόβατο της οικογένειας (με άσπρη προβιά ευτυχώς!)...
Matt Lucas's ex-husband Kevin McGee hangs himself after leaving Facebook suicide note
Καραασχετο.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/04/blog-post.html
Δεν ξερω αν εχει ξανα ποσταριστει.![]()