View Poll Results: ?

Voters
113. You may not vote on this poll
  • ΠΑΣΟΚ

8 7.08%
  • ΝΔ

8 7.08%
  • ΚΚΕ

10 8.85%
  • ΣΥΡΙΖΑ

12 10.62%
  • ΛΑΟΣ

5 4.42%
  • Οικολόγοι

6 5.31%
  • Άλλο

14 12.39%
  • Άκυρο

13 11.50%
  • Λευκό

1 0.88%
  • ΔΓ / ΔΑ

5 4.42%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

12 10.62%
  • Αποχή

19 16.81%
Page 63 of 78 FirstFirst ... 1353616263646573 ... LastLast
Results 931 to 945 of 1167

Thread: Εκλογές 2009;

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

για άλλη μια φορά πάντως, το poll του er επιτέλεσε το στόχο του!
    Rock or Nothing

Senior Member AngelOfSorrow's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    η Ντορα επομενη πρωθυπουργος!
    etsi
    na pethanei ki o psilos isixos

anamenomeni niki pasok
    anamenomeni paraitisi don karamanlouga
    anamenomeni epomeni prothipourgos i ntora

prokopi den tha dioume pote

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    ...και η εξωκοινοβουλευτική ψήφος είναι σα να ψηφίζεις τον εχθρό.

Αυτοί είστε, το ΠΑΣΟΚ θα σας ευχαριστεί για την πολύ άνετη νίκη/αυτοδυναμία των εκλογών του 2009.
    Αυτά είναι μαλακίες , και τα λένε στο δημοτικό.

Ο εχθρός είναι ένας , είναι ταξικός , και πασοκ/νδ δεν σε νοιάζει.
    SKIAXTIKAN kai to pasok kai h nd apto minima pou tous edwses kai auti ti fora

Αν έβγαζε ή όχι αυτοδυναμία επίσης στα αρχίδια μας , πάλι οι ντούρες μειοψηφίες θα βγουν στον δρόμο να διεκδικήσουν τα αυτονόητα.
    Η μόνη δύναμη είναι στον δρόμο , και εκεί ανήκει κάθε προοδευτικός άνθρωπος με συνείδηση και ευαισθησία.
    ntoures legontas me to kauli sto xeri? ta autonoita pou den piran pote?
    meine me tin elpida oti 8a pollaplasiastoun oi proodeutikoi eusineiditoi polites epeidi to rikse mia xoufta anthrwpoi parapanw se komma pou paleuei gia na tin pei sto sar, to mar kai to kako synapantima gia to poios pire parapanw auti ti fora. kai oti auta pou diekdikeis 8a ta pareis apto dromo.

ΑΝ είχαν αρχίδια ας έβγαζαν έναν εκλογικό νόμο σχετικό με την πλειοψηφική δημοκρατία και όχι την ολιγαρχική.
    POIOI? O SAVVAS, TO MLKKE H TO KKEML?

episis poia proti kiriaki re pakistanoi. eixate akousei kai gia deutero gyro stis vouleutikes?

Quote Originally Posted by Daffy View Post
    mexri stigmis entharintika ta apotelesmata gia antarsia,katholou kala gia eek
    entharryntika gia ti prama..?

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Δεν έχει σημασία το τι πιστεύεις(κι ας είναι και οι ΚΟΤΕΣ), έχει σημασία πόσο πολύ χρησιμοποιείς τη ψήφο που σου δίνει η δημοκρατία για να κάνεις τη διαφορά.
    Και επειδή η δική του γραμματοσειρά είναι κακή, ο Ruthless λέει πως δεν έχει σημασία τι πιστεύετε, έχει σημασία πόσο πολύ χρησιμοποιείτε την ψήφο που σας δίνει η δημοκρατία (τι καλή!) για να κάνετε τη διαφορά.

Ο σχολιασμός είναι ανώφελος, ο Ruthless λέει πως με τη δική του ψήφο έκανε τη διαφορά ενώ οι άλλοι δεν έκαναν τη διαφορά με την δική τους ψήφο.
    kai poly dikio exei o rouxles edw giati an den psifize o ka8e xavales leventi, vergi kai to kako synapantima pou 8elei na vaukalistei epeidi pire 3 psifous parapanw apta alla kaka sinapantimata kai na tous ti leei, isws to mpatsok den eixe autodynamia simera. genika me ton isxyonta nomo de mporw na skeftw pio geloio skeptiko apto "psifise antarsya gia na dwseis minima stous megalous".

kala to post tou amnesiak dinei nees diastaseis stis ennoies trollarisma kai antifasi.

Εντάξει, δεν είναι λογική αυτή όμως τώρα, να ψηφίζεις αποκλειστικά ανάλογα με το νόμο. Δηλαδή αν ο επόμενος νόμος λέει ότι μπαίνουν στη βουλή όσοι μαζεύουν από 15% και πάνω θα πρέπει να το ρίχνουμε αναγκαστικά πασόκ ή νδ; Δε λέω πως δεν είναι κι αυτή μια παράμετρος, απλά δεν είναι η μόνη. Και το λέω εγώ που το έκανα ουσιαστικά, τελικά το έριξα οπ (το δις εξαμαρτείν κλπ, ξέρω) γιατί ήταν οι μόνοι που έπαιζε να μπουν και θα ήταν θετικό να έχουμε εξακομματική βουλή, τόσο για τον πλουραλισμό των απόψεων όσο και για πιθανή μη αυτοδυναμία (για να μην πω για καντιρού στη βουλή, πάμε μωρή αρρώστια). Απλώς, δε με εκφράζει κανένα κόμμα σε αυτή τη φάση τόσο πολύ που να θέλω να το ρίξω δαγκωτό. Αν τώρα κάποιος συμφωνεί με ανταρσύα πχ, καλά έκανε και το έριξε εκεί. Το πασόκ στην τελική θα την έβρισκε την άκρη, το πολύ πολύ να γίνονταν δεύτερες εκλογές όπου θα έπαιρνε 10.5% διαφορά, τελικά την πήρε από τις πρώτες, όπως και να έχει δε θα ερχόταν η επανάσταση επειδή τα εκτός βουλής ήταν στο 0% και δεν πήρε αυτοδυναμία.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Senior Member mage's Avatar

the south has risen!

emeis na doume ti 8a kanoume?
    Last edited by mage; 05-10-2009 at 10:43.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by cancer View Post
    MPLA MPLA MPLA

Επειδή δεν έχουμε όλη την μίζερη λογική σου να σου ξεκαθαρίσω κάτι.

Εγώ πιστεύω ότι έχω την δύναμη να αλλάξω τον κόσμο και το παλεύω όποτε και όσο μπορώ.
    Δεν παραιτούμε από το δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή , και μια πιο δίκαιη κοινωνία.
    Αγωνίζομαι για τα πιστεύω μου και όσους έχουν ανάγκη.
    Σου μοιάζει γελοίο?, σου μοιάζω καραγκιόζης? σου ακούγετε παραμυθένιο ?
    Μπορείς να με αποκαλέσεις όπως θέλεις , το δικαίωμα μου όμως δεν μπορείς να το ακουμπήσεις , αν εσύ τα έχεις παρατήσει (αλήθεια σε πια ηλικία το αποφάσισες?) με νοιάζει , και με αφορά και με στεναχωρεί.

Και για το δια ταύτα , αν μπορούσα να ρίξω άκυρο χωρίς να το βάζουν με τα λευκά , θα το έκανα.

episis poia proti kiriaki re pakistanoi. eixate akousei kai gia deutero gyro stis vouleutikes?
    Βασικά δεν κατάλαβα το Πακιστανοί τι συμβολίζει , και επίσης ΑΝ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι σε περίπτωση που το πρώτο κόμμα δεν έκανε αυτοδύναμη κυβέρνηση, είχε επαναληπτικές εκλογές με έξτρα έδρες στο πρώτο κόμμα.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Quote Originally Posted by cancer View Post
    [
    Quote Originally Posted by carheart View Post
    Δεν έχει σημασία το τι πιστεύεις(κι ας είναι και οι ΚΟΤΕΣ), έχει σημασία πόσο πολύ χρησιμοποιείς τη ψήφο που σου δίνει η δημοκρατία για να κάνεις τη διαφορά.
    Και επειδή η δική του γραμματοσειρά είναι κακή, ο Ruthless λέει πως δεν έχει σημασία τι πιστεύετε, έχει σημασία πόσο πολύ χρησιμοποιείτε την ψήφο που σας δίνει η δημοκρατία (τι καλή!) για να κάνετε τη διαφορά.

Ο σχολιασμός είναι ανώφελος, ο Ruthless λέει πως με τη δική του ψήφο έκανε τη διαφορά ενώ οι άλλοι δεν έκαναν τη διαφορά με την δική τους ψήφο.
    kai poly dikio exei o rouxles edw giati an den psifize o ka8e xavales leventi, vergi kai to kako synapantima pou 8elei na vaukalistei epeidi pire 3 psifous parapanw apta alla kaka sinapantimata kai na tous ti leei, isws to mpatsok den eixe autodynamia simera. genika me ton isxyonta nomo de mporw na skeftw pio geloio skeptiko apto "psifise antarsya gia na dwseis minima stous megalous".
    Για να δούμε τι θα γινόταν! Με το 99,13% μετρημένο, Ανταρσύες, ΚΟΤΕΣ, χρυσές αυγές, Καποδίστριες και Περιφερειακές αναπτύξεις, μαζεύουν όοολοι μαζί ένα 2%, ένα 2%, που αν ενωθεί με το 2,5% των ΟΠ, έχουμε ένα 4,5% εκτός ψηφοφόρων. Λοιπόν, Κάνσερ, δεχόμενος πως αν αυτό το 4,5% ψήφιζε κάποια από τα πέντε κοινοβουλευτικά σχήματα, θα υπήρχε περίπτωση να διαταραχτεί η αυτοδυναμία ενός κόμματος που στο 99,13 βρίσκεται +10,46 μονάδες πάνω; Πως; Αν πήγαινε όλο το 4,5% στη Νέα Δημοκρατία; Πιθανότατο στατιστικό σενάριο, δε λέω, αλλά ας πάρουμε μια περίπτωση που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο! Και αν εσύ δεν μπορείς να δεχτείς πιο γελοίο σκεπτικό από "ψήφισε ανταρσύα για να δωσεις μηνυμα", εγω δεν μπορώ να σκεφτώ :

α) πιο γελοίο εκλογικό νόμο

β) πιο γελοίους ανθρώπους από αυτούς με συνειδητή ψήφο σε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, οπλιστές των όπλων των νέων κορκονέδων, που επιπλέον θεωρούν ηλίθιους όσους το έριξαν κάπου αλλού, αντικειμενικά καλύτερα, επειδή στο τέλος όλα θα πανε στο Πασόκ. Και εσείς στο τέλος όλοι θα πεθάνετε, καλό θα ήταν να προσπαθείτε να ζήσετε στο ενδιάμεσο, όχι να αυτοκτονήσετε.

Ναι, γιατί το πρόβλημα στο Ελληνικό κράτος ήταν ο Κορκονέας και ο κάθε Κορκονέας. Και η αστυνομία φυσικά. Δεν αμφιβάλλω ότι το πρόβλημα του ανταρσυα αυτό είναι, αλλά ανοίχτε λίγο το μυαλό σας δεν κάνει κακό.
    I just posted on ER... Take that, society!

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by mage View Post
    χεχεχε
    this is radio freedom.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Βασικά οι εκλογικοί νόμοι είναι φτιαγμένοι ούτως ώστε να βγάζουν αυτοδύναμες κυβερνήσεις no matter what, γίνονται μάλιστα πλειοψηφικότεροι και λιγότερο αναλογικοί όσο περνούν τα χρόνια υπο τον φόβο της ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ.

Ελάτε καλοί φίλοι να εξετάσουμε πως γίνεται να μην βγεί μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με βάση το πολύ έξυπνο σκεφτικό σας. Αρχικά (με βάση το θεώρημα ρουθλες/κανσερ) δεν ψηφίζει κανείς εκλογικό σχηματισμό ο οποίος δεν συγκεντρώνει 3% (αυτό το μαντεύουμε απο πρίν βέβαια, έτσι πχ οι πράσινοι που είναι μέσα/έξω πρέπει να αποφασίσουμε αν θα τους βάλουμε ή θα τους μαυρίσουμε). Σε κάθε περίπτωση καταφέρνουμε να κρατήσουμε το ποσοστό των εκτός βουλής στο 0% :

Με βάση το παραπάνω και τον ισχύοντα εκλογικό νόμο το ποσοστό που απαιτείται απο τον πρώτο για να γίνει αυτοδύναμος είναι το μεγαλύτερο δυνατό, 42.69%

Το 42.69 είναι μεγάλο ποσοστό, παρ' όλα αυτά όχι άπιαστο και αυτό αποδεικνύεται απο το ότι σε όλες τις μεταπολιτευτικές εκλογικές αναμετρήσεις έχει συμβεί μόνο τρείς φορές κάποιος να πέσει κάτω απο αυτό ('07, '96, '77).

Τι γίνεται τότες; Αν η ΠΑΣΟΚΑΡΑ δε γουσταρίσει να κάνει συγκυβέρνηση με κάποιο άλλο σχήμα (με τους πράσινους θα το έκανε, δηλωμένα) ξαναγίνονται εκλογές εντός ενός μήνα. Με ποιόν εκλογικό νόμο; Με τον νόμο παυλόπουλα.
    Τι λέει ο νόμος; Ότι πριμοδοτεί με 50 έδρες παραπάνω τον πρώτο (+10 σε σχέση με τον νόμο σκανδαλίδη).

Άρα λοιπόν αν πχ το πασοκ είχε καβατζάρει ένα 41% και ας πούμε 148 έδρες στην πρώτη αναμέτρηση (<151 άρα όχι αυτοδύναμο), στην δεύτερη αναμέτρηση θα καβατζάρει 158. Ποιά είναι η πιθανότητα να μην βγεί αυτοδύναμο; Να πιάσει στην δεύτερη αναμέτρηση 150 έδρες ή λιγότερες (μαζί με το μπόνους) δλδ περίπου ένα 35% ή χαμηλότερο. Έχει γίνει ποτέ αυτό για τον πρώτο μεταπολιτευτικά; Ποτέ. Γιατί;

ΓΙΑΤΙ, ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΡΟΥΘΛΕΣ, ΚΑΝΣΕΡ κλπ ΗΛΙΘΙΟΙ φροντίζετε πάντοτε να ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ τριάντα χρόνια τώρα. Γιατί φροντίζετε να παραμένετε οι ίδιοι μίζεροι κρετίνοι που ήταν οι κρετίνοι γονείς σας. Γιατί είστε ανήμποροι, άσχετοι, απολύτως ανίκανοι να πράξετε έναν στοιχειώδη συλλογισμό πόσω μάλλον να αποκτήσετε πολιτική βούληση και συνείδηση να κάνετε το ελάχιστο για την πουτάνα ζωή σας: να ψηφίσετε στοιχειωδώς σοβαρά. Για όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει πιθανότητα να μην προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση είτε στην πρώτη, είτε στην δεύτερη αναμέτρηση. Γι' αυτό εμείς θα γράφουμε όλους εσάς και τα κόμματα σας στα αρχίδια μας και θα ψηφάμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΒΛΩΣΕΙ και θα γαμάμε τις μάνες σας και θα αλειφόμαστε με τα χύσια και θα ουρλιάζουμε χορεύοντας έξαλλοι και πιωμένοι στις ταράτσες τα βράδια. Απολαύστε τώρα τον πρύτανη της δυσλεξίας πρωθυπουργό σας και βουλώστε το, που θα βγάλετε και γλώσσα, μαλακιστήρια.

Quote Originally Posted by Custom User View Post
    Ναι, γιατί το πρόβλημα στο Ελληνικό κράτος ήταν ο Κορκονέας και ο κάθε Κορκονέας. Και η αστυνομία φυσικά. Δεν αμφιβάλλω ότι το πρόβλημα του ανταρσυα αυτό είναι, αλλά ανοίχτε λίγο το μυαλό σας δεν κάνει κακό.
    Χαρίλαε, νομίζω πως παρεξήγησες τα λεγόμενά μου. Ο ελληνικός λαός έχει την τάση να ξεχνάει τα διάφορα υπόλοιπα σκάνδαλα, επειδή έχει δεχτεί στο πετσί του πως "αυτά γίνονται στην πολιτική". Αν δεν θυμάται όμως, πως οι μεν είχαν σκοτώσει έναν Καλτεζά, και οι δε έναν Γρηγορόπουλο, διότι αυτοί το έκαναν, κανείς άλλος, τότε υπάρχει μεγάλο μεγάλο μεγάλο πρόβλημα στο κεφάλι τους, στη ζωή τους, στην ύπαρξή τους. Βλέπουμε εδώ στο φόρουμ, πως ο H. και ο ρούφλες δεν το θυμούνται, οπότε να μια επαλήθευση. Δεν είπα κάτι άλλο, είπα πως δεν μπορώ να σκεφτώ πιο γελοίους ανθρώπους, από αυτούς που ξεχνάνε τη δολοφονία ενός παιδιού από όργανο του κράτους.

Όσο για το ποιά είναι στα αλήθεια τα προβλήματα του Ελληνικού Κράτους, τα γνωρίζω Χαρίλαε, δεν θα σου ζητήσω να τα επισημάνεις.

Senior Member

νομίζω ένα λοκ επιβάλλεται μετά απ'αυτό ε. [το παραπάνω αυτό, όχι το ακριβώς αποπάνω.]

ρε ικόνοκλαστ, πάλι επιμένεις να βλέπεις πασόκους παντού. Εντάξει για τον ρούθλες (που και πάλι δεν έχω ιδέα τι ψήφισε, δε θα μου έκανε εντύπωση να το έριξε από κκε μέχρι λαος), αλλά ο κάνσερ από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι ψηφίζει πασόκ ή νδ;

λόκι, έχει ποστάρει και καλύτερα, μην είσαι τόσο ΦΑΝΜΠΟΙ γαμώ τα ξύλα σου.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Δράκος ikonoklast's Avatar

Είσαι χαζός να πούμε; Σταρχίδια μου τι ψήφισε ποιός, το σκεπτικό "ψηφάτε εξωκοινοβούλιο, ψηφάτε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ" θέλω να αποδομήσω.

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    ρε ικόνοκλαστ, πάλι επιμένεις να βλέπεις πασόκους παντού. Εντάξει για τον ρούθλες (που και πάλι δεν έχω ιδέα τι ψήφισε, δε θα μου έκανε εντύπωση να το έριξε από κκε μέχρι λαος), αλλά ο κάνσερ από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι ψηφίζει πασόκ ή νδ;
    εδώ που τα λέμε, ένα 78% το ριξε πασόκ ή νδ.