pera apo tis malakies pou lete oloi. egw zw gia na dw to post tou candiru me to prwtokollo paradoshs paralavhs twn psifodeltiwn, tha toys xebrostiasei olous milame stay tuned
ΠΑΣΟΚ
ΝΔ
ΚΚΕ
ΣΥΡΙΖΑ
ΛΑΟΣ
Οικολόγοι
Άλλο
Άκυρο
Λευκό
ΔΓ / ΔΑ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Αποχή
pera apo tis malakies pou lete oloi. egw zw gia na dw to post tou candiru me to prwtokollo paradoshs paralavhs twn psifodeltiwn, tha toys xebrostiasei olous milame stay tuned
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
Εγώ ρωτάω σοβαρά ikonoklast. Κάθε νοήμων άνθρωπος σήμερα που σηκώθηκε θα σκέφτηκε πως έχει 5 επιλογές:
- Ψηφίζω ΝΔ(λολ)
- Ψηφίζω ΛΑΟΣ(ζιγκ χάιλ)
- Ψηφίζω ΚΚΕ(κι ας μη συμφωνώ με όλα - ποιος σταλινισμός?)
- Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ(που εδώ δεν μπορεί να σταθεί εσωκομματικά, πόσο μάλλον στη βουλή)
- Το ρίχνω ΠΑΣΟΚΑΡΑ, με διάφορους τρόπους(see above)
Μου φαίνεται πως πολλοί από εσάς μάλλον δεν τα σκεφτήκατε αυτά, το ρίξατε επαναστατικά σε ανταρσύες και λοιπούς εξωκοινοβουλευτικούς, και θα λέτε στους άλλους "Πού πας ρε πασόκε που τό'ριξες στο Γιωργάκη να έχει να λέει για τρελή αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή" ενώ στην πραγματικότητα και εσείς κάνατε ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Ε βρωμά λίγο υποκρισία το όλο πράγμα, μ;
Εκτός αν κάτι δεν έχω καταλάβει και τελικά η ψήφος στους εξωκοινοβουλευτικούς ήταν μια γροθιά στο σύστημα, ενάντια στο κυβερνόν κόμμα και άλλες τέτοιες αρλούμπες.
Μόνη περίπτωση που δικαιολογείστε είναι να είσασταν τόσο ουτοπιστές που να περιμένατε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη βουλή, που είναι τόσο αστείο όσο η θείτσα που περιμένει πως το ΠΑΣΟΚ θα έχει μεγάλες διαφορές από τη ΝΔ και θα δούμε σοσιαλιστική και όχι κεντροδεξιά Ελλάδα.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
εγώ θα σου κάνω μια πιο απλή ερώτηση , γιατί εμένα που ψήφισα το α,β,γ εξωκοινοβουλευτικό κόμμα να με νοιάζει ΑΝ έκανε από την πρώτη Κυριακή ο πασοκς κυβέρνηση?
Εκτός και αν με θεωρείς νεοδημοκράτη που έριξα ψήφο διαμαρτυρίας οπότε και είσαι εκτός θέματος .
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
mexri stigmis entharintika ta apotelesmata gia antarsia,katholou kala gia eek
Ε μην το παίζετε οι εξωκοινοβουλευτικοί τότε ανώτεροι, όχι ζώα, εναλλακτικοί, καλύτεροι από τον πασόκο κλπ κλπ. Γιατί κι εσείς πασόκοι είστε από σπόντα, αλλά είστε πασόκοι(έτσι δουλεύει το σύστημα, τι να κάνουμε).
Όταν το παίζεις επαναστάτης κλπ, ενάντια σε δικομματισμό ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, έχεις ένα γαμημένο όπλο στα χέρια σου. Μία ψήφο. Χρησιμοποίησέ την και κάν'την να μετρήσει αν θες όντως να επαναστατήσεις. Αλλιώς, με το μπαρδόν, αρχίδια επαναστάτης είσαι.
Δεν έχει σημασία το τι πιστεύεις(κι ας είναι και οι ΚΟΤΕΣ), έχει σημασία πόσο πολύ χρησιμοποιείς τη ψήφο που σου δίνει η δημοκρατία για να κάνεις τη διαφορά.
Κι αυτό το φόρουμ είναι γεμάτο πασόκους από ότι βλέπω.
@φάντομντακ: Βρε καθυστέρα, και να μην είναι αυτοδυναμία, αναλογικά η έδρα στον πρώτο πάει. Αυτό έχει σημασία. Μια νίκη εσείς την κάνετε ΘΡΙΑΜΒΟ. Καταλάβετέ το. Επαναστάτες του πληκτρολογίου.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
δε μας νοιάζει ρε ΚΡΕΤΙΝΕ το ποσοστό, δε μας νοιάζουν οι έδρες που προκύπτουν από τα εκτρώματα-νόμους της ενισχυμένης αναλογική, πάρε την πολύτιμη ψήφο σου και βάλτην στον κώλο σου. παναγιά μου τι ζώο είσαι, έχεις δίκιο, μόνο κοινοβούλιο.
κατά κύριο λόγω , ιδεολογικά και μόνο, δεν αναγνωρίζω ανώτερους και κατώτερους ανθρώπους , αναγνωρίζω άλλα πράματα
Τώρα μιας και δεν μου απαντάς στην πολύ απλή ερώτηση που σου έκανα το κόβω εδώ
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Και επειδή η δική του γραμματοσειρά είναι κακή, ο Ruthless λέει πως δεν έχει σημασία τι πιστεύετε, έχει σημασία πόσο πολύ χρησιμοποιείτε την ψήφο που σας δίνει η δημοκρατία (τι καλή!) για να κάνετε τη διαφορά.
Ο σχολιασμός είναι ανώφελος, ο Ruthless λέει πως με τη δική του ψήφο έκανε τη διαφορά ενώ οι άλλοι δεν έκαναν τη διαφορά με την δική τους ψήφο.
Last edited by carheart; 04-10-2009 at 21:06.
ruffles η αλήθεια είναι ότι ακόμα κι αν δικαιολογήσεις την ύπαρξη του τελευταίου ξεφτιλισμένου εκλογικού νόμου της κοινοβουλευτικής δικτατορίας κτλ που έχει το αποτέλεσμα που τσαμπουνάς (και γίνεις λίγο πιο σιχαμένος απ'ότι συνήθως) τελικά δεν είμαστε το ίδιο, ψηφίζουμε ότι γουστάρουμε και είμαστε μάγκες, ψηφίζεις γιωργάκη και δεν έχεις καν το θάρρος της γνώμης σου και λες όλες αυτές τις παπαριές, αυτός είσαι - βλάκας και χλεχλές πασόκος, τα περί χρήσιμης ψήφου τα ακούω βερεσέ γιατί είσαι ακριβώς πασόκος και στο μπούτσο μας σε γράφουμε τέλος.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
τοσο μεγαλη νικη δεν φανταζοταν ουτε ο πιο ευφανταστος πασοκος.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry