View Poll Results: ?

Voters
113. You may not vote on this poll
  • ΠΑΣΟΚ

8 7.08%
  • ΝΔ

8 7.08%
  • ΚΚΕ

10 8.85%
  • ΣΥΡΙΖΑ

12 10.62%
  • ΛΑΟΣ

5 4.42%
  • Οικολόγοι

6 5.31%
  • Άλλο

14 12.39%
  • Άκυρο

13 11.50%
  • Λευκό

1 0.88%
  • ΔΓ / ΔΑ

5 4.42%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

12 10.62%
  • Αποχή

19 16.81%
Page 50 of 78 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast
Results 736 to 750 of 1167

Thread: Εκλογές 2009;

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Καταρχήν μόνο εμένα με έθλιψε που στη συνέντευξη της ανταρσυα είδα 5 κωλόγερους να μιλάνε για το φοιτητικό κίνημα;

Στο θέμα της αποχής, αυτό που εγώ προτείνω είναι ο απέχων να ξεκαθαρίσει στοιχειωδώς πρώτα ποιες είναι οι απόψεις του, τι επιδιώκει, πώς θα τανε γι αυτόν το ιδανικό μοντέλο της κοινωνίας, και αφού το "λήξει" (εντός εισαγωγικών γιατί θεωρώ ότι κανένας λογικός άνθρωπος δε θα το λήξει ποτέ στη ζωή του) τότε ας αρχίσει να ψάχνει για μία κοινή εκλογική συνιστώσα. Θεωρώ ότι η αποχή από τις εκλογές κατά ένα συντριπτικό ποσοστό είναι προϊόν αντίστροφης-αρνητικής σκέψης, ατόμων που περιμένουν αφελώς πρώτα να ανακαλύψουν έναν φορέα που όλως τυχαίως θα τους εκφράζει αντί να εκφραστούν οι ίδιοι στο αρχικό επίπεδο με πρωτογενείς διαδικασίες, ας πούμε.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Καταρχήν μόνο εμένα με έθλιψε που στη συνέντευξη της ανταρσυα είδα 5 κωλόγερους να μιλάνε για το φοιτητικό κίνημα;

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

Quote Originally Posted by Pinatero View Post
    Quote Originally Posted by Candiru View Post
    ένα οικολογικό απόκομμα (400 ψήφους έπαιρνε) που κράτησε το όνομα από τους παλιούς Οικολόγους Εναλλακτικούς κατεβαίνει μαζί τους.
    βουλωνε ρε βλακα καντιρου!! και καποτε περναν χιλιαρες και τι μ'αυτο! οι υπολοιποι των οικολογων εναλλακτικων που τα ξες καλα που μπηκαν, στους ΟΠ? οι οικολογοι εναλλακτικοι υπηρχαν εδω και πολλα χρονια στο ΜΕΡΑ και το "ριζοσπαστικης οικολογιας"υπηρχε απο τοτε, και δεν μπηκε τωρα που εχει σκασει το πρασινο trendy emo!

εδιτ: με προλαβε ο συντροφος φαντομ, σκασε και βουλωνε ταυτοποιηση αποψεων!!
    εκείνη την εποχή ειχαν βγάλει και βουλευτή λόγω εκλογικού νόμου με 1,5%. Αυτό για την μαλακία του Φάντομ ντακ.

Μετά ηρθε το μακεδονικό και έγινε η διάσπαση και τους εθνικιστές τους πήρε αποχωρώντας ο Καραμπελιάς, κάποιοι υγιεινιστές με τον παπανικόλα και κάποια ελάχιστα άτομα κράτησαν το όνομα. Οι υπόλοιποι σχημάτισαν την Πρασινη πολιτική με τον Χρυσόγελο που δεν προχώρησε καθόλου και αυτή, ούτε καν κατέβηκε ποτέ εκλογές. Μια νεκρή οικολογικά περίοδος στην πολιτική σκηνή για αρκετά χρόνια, αλλά όχι στα κινήματα,

και μετά τις επιτυχίες του Τρεμόπουλου στις δημοτικές άρχισε να κινείται και πιο σοβαρά ο πολιτικός χώρος σε όλη την Ελλάδα και σχεδόν το σύνολο των παλιών οικολόγων εναλλακτικών σχημάτισαν τους ΟΠ οι οποίοι γνωρίζουν από τότε ταχύτατη άνοδο
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Pinatero, δεν είναι κουβέντα για εδώ αυτή. Είμαι πάντως αρκετά συντηρητική οπότε πιθανόν να μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν εκφράζομαι πολύ από τη ριζοσπαστική αριστερά. Επίσης, ΠΑΣΟΝΔΚ.

Ikonoklast, εσύ ελπίζεις ψηφίζοντας ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εγώ ελπίζω απέχοντας. Και ξαναλέω, και ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ψηφίσω, η ύπαρξή μου δε θα αλλάξει, δε θα γίνω ξαφνικά η_γαμάτη_επαναστάτρια_που_έσπασε_τις_υπάρχουσες_κοινωνικές_δομές. Η ίδια θα είμαι στην καθημερινότητά μου, αλλά θα έχω ψηφίσει ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Vic Ford Prefect's Avatar

Έτσι, γιατί όταν ψηφίσουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ό,τι, δεν θα καίγονται τα δάση, το ΝΑΤΟ δε θα βομβαρδίζει, δε θα υπάρχει οικονομική κρίση, θα πλερώσουν οι τράπεζες, οι μπάτσοι δε θα είναι φασίσται, ο μιντιακός πολιτισμός θα γίνει τσίμπα το αυγό και κούντερα, η ποιότητα της δημοκρατίας θα ανέβει πατόκορφα, τα αφεντικά δε θα εκμεταλλεύονται τους δούλους, θα κλείσει η τρύπα του όζοντος, τα ΚΑΠΗ θα έχουν και φίλτρα αέρα εκτός από ερκοντίσιον και γενικά αφού στις ΗΠΑ έτσι άρα και στην Ελλάδα έτσι. Και βέβαια όταν ξανασκοτώσουν ένα παιδί θα φταίει η αποχή. Πάμε τώρα τα αντιστασιακά ταγκς, να μάθω.

Ευχαριστούμε που μας λέτε τι πάει στραβά. Έπρεπε να ειπωθούν αυτά, να ξυπνήσει ο κόσμος.

Εγώ απαξιώνω το πολίτευμα και το σύστημα. Όχι ότι δεν το ξέρατε, αλλά εντάξει.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

ενταξει σταμ την επομενη φορα θα βαλουμε στο πανελ και κανα καλο ΜΟΥΝΙ που ηταν παρουσα στο φοιτητικο κινημα για να μη θλιβεσαι!
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Anti-Hero Reject's Avatar

εισαι αρκετα χαζος εσυ ή παει με την ηλικια η κατασταση?Ξεχασα ομως,στο ΚΚΕ εχετε ολα τα τζοβενα μαζεμενα,λογικο να θλιβεσαι

"υγιεινιστες" λεει το αλλο το σουργελο.Να σε δω μαλακα καντιρου οταν συμπραξετε με κανενα ΠΑΣΟΚ εκει τι θα λες.ο τρεμοπουλος για να παρει εστω και ενα κοκκαλακι εξουσιας πουλαει και την ψυχη του στον Σορ...εχμ διαολο.
    Α,να και ο κλασσικος ελληνας βλακας μεταλλας φορντ,με την κριτικη πολιτικη του σταση.ρε δεν πας στο διαολο λεω γω?τοσα χρονια ψηφιζες πασοκ και νδ και σου φταιει το ΑΝΤΑΡΣΥΑ?τραβα κανε ενα κομμα εσυ ρε "ελληνες σπηντμεταλλαδες" και πες μας τι προτεινετε.αλλα αμα ηταν τιποτα συντηριτικα δεξιοσκυλα ή τιποτα σιχαμενοι κεντρο-"αριστεροι" δεν θα μιλουσες ετσι σιχαμα.Στην τελικη δεν διακυβευονται τα συμφεροντα σου εσενα οποιος και να βγει,εσυ εχεις βολευτει στην κατασταση σου και απλα ανοιγεις το στομα σου να κραξεις (αδικως αν θελεις την γνωμη μου) οταν ερχεται η στιγμη της κρισης (ειτε ειναι πυρκαγιες,ειτε ειναι καμια δολοφονια).
    εκλογες φετος στηριζουμε ανταρσυα,τερμα και τελειωσε.
    Last edited by Reject; 02-10-2009 at 14:00.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Weiss View Post
    Ikonoklast, εσύ ελπίζεις ψηφίζοντας ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εγώ ελπίζω απέχοντας. Και ξαναλέω, και ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ψηφίσω, η ύπαρξή μου δε θα αλλάξει, δε θα γίνω ξαφνικά η_γαμάτη_επαναστάτρια_που_έσπασε_τις_υπάρχουσες_κοινωνικές_δομές. Η ίδια θα είμαι στην καθημερινότητά μου, αλλά θα έχω ψηφίσει ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
    Δεν μίλησα για το ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δεν σου είπα να ψηφίσεις, ξαναδιάβασε το ποστ μου.

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

σε άλλο άνθρωπο απευθύνεσαι μάλλον, το λέω και δεύτερη φορά, λες και δεν το ξέρατε, "είμαι αρκετά συντηρητική".
    δε θέλω ανατροπή, ναι; θέλω έναν άλλο τρόπο, και η αποχή είναι ΜΙΑ δοκιμή.

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

ford στα πελε μας αν δεν ψηφισεις ανταρσυα!! θα κατεβεις ομως στην απεργια, στην πορεια, στην καταληψη, στο ΔΡΟΜΟ, θα συντονιστεις με τους λοιπους εργαζομενους, φοιτητες, μαθητες?

εδιτ: πανκης
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

τώρα υπάρχει πρόταση για όλους:

Rock or Nothing

Anti-Hero Reject's Avatar

αυτοι ρεηβεν ειναι κατι βλακες μεσοκοποι μεταλλαδες απο θεσ/νικη?(οχι μπαντα,οργκανιζεησιον και καλα)
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by Candiru View Post
    εκείνη την εποχή ειχαν βγάλει και βουλευτή λόγω εκλογικού νόμου με 1,5%. Αυτό για την μαλακία του Φάντομ ντακ.
    τι 1.5% ρε γαμημένε, πότε θα το βουλώσεις;

Οικολόγοι Εναλλακτικοί 39.130 0,58% - 1 -

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Ρε κόπανοι Τι δεν καταλάβατε; Θέμα αισθητικής ήτανε; Είστε τόσο βλακέντιοι ώστε να πιστέψετε ότι είπα κάτι τέτοιο;

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    εισαι αρκετα χαζος εσυ ή παει με την ηλικια η κατασταση?Ξεχασα ομως,στο ΚΚΕ εχετε ολα τα τζοβενα μαζεμενα,λογικο να θλιβεσαι

"υγιεινιστες" λεει το αλλο το σουργελο.Να σε δω μαλακα καντιρου οταν συμπραξετε με κανενα ΠΑΣΟΚ εκει τι θα λες.ο τρεμοπουλος για να παρει εστω και ενα κοκκαλακι εξουσιας πουλαει και την ψυχη του στον Σορ...εχμ διαολο.
    Α,να και ο κλασσικος ελληνας βλακας μεταλλας φορντ,με την κριτικη πολιτικη του σταση.ρε δεν πας στο διαολο λεω γω?τοσα χρονια ψηφιζες πασοκ και νδ και σου φταιει το ΑΝΤΑΡΣΥΑ?
    εκλογες φετος στηριζουμε ανταρσυα,τερμα και τελειωσε.
    αυτό που θέλουμε οι πιο ριζοσπαστικοί σε αυτή την συγκυρία είναι να πιάσουμε ένα 2,8-2,9 για να δηλώσουμε το στίγμα μας. Αμα βγούνε κάποιοι, είναι θέμα απόφασης της Γεν. συνέλευσης αν θα συνεργαστούμε ή όχι με το ΠΑΣΟΚ. Εγώ δεν θέλω, αλλά επειδή για να μην υπάρξει αναταραχή και νέες εκλογές είναι μια σκέψη και με κάποιο πολιτικό αλλά αμφίβολο σκεπτικό: ότι σπάει ο δικομματισμός και είναι λιγότερο επιρρεπής στην διαφθορά το πολυσυλλεκτικό κυβερνόν σχήμα από όσο ένα αυτοδύναμο που κάνει ό,τι γουστάρει στηρίζοντας απροκάλυπτα το μεγάλο κεφάλαιο και τις πελατειακές σχέσεις, χωρις την απειλή της αποχώρησης και χασίματος της αυτοδυναμίας
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/