aposiwphtiko says: (3:53:27 PM)
evlepa oneiro oti trakara tin pepi tsesmeli kai tin isavella darra se ena supermarket
ΘΗΚΕΣ,ΔΟΧΕΙΑ. says: (3:53:42 PM)
thymhse mou isavella
aposiwphtiko says: (3:54:05 PM)
gia na dw ki ego pos paei to iposineidito mou
aposiwphtiko says: (3:56:05 PM)
http://www.ibid.gr/Thumbnails2/5239631.jpg
aposiwphtiko says: (3:56:13 PM)
de thimamai pos itan sto oneiro
aposiwphtiko says: (3:56:21 PM)
ki ego ti rotisa tin alli sto sm
aposiwphtiko says: (3:56:26 PM)
lew stin pepi
aposiwphtiko says: (3:56:28 PM)
poia einai auti
aposiwphtiko says: (3:56:33 PM)
kapou tin ksero
aposiwphtiko says: (3:56:36 PM)
leei isavella darra
aposiwphtiko says: (3:56:37 PM)
lew
aposiwphtiko says: (3:56:42 PM)
"a nai, gwool kai tetoia"
aposiwphtiko says: (3:56:43 PM)
.
Πες στον Καρδιτσιωτη οτι γαμιεται η Ισπανια.
Мама Люба давай, давай, давай
Ονειρευτηκα οτι ετρωγα το χερι μου.
Βεβαια ειδα κατι σπλατεριες στο ncis πριν πεσω για νανι, και συχνα επηρεαζομαι απο ταινιες η πραγματα που διαβαζω πριν τον αγωνα για υπνο, οποτε παιζει να επαθα τον κανιβαλισμο απο καλλιτεχνικη αποψη.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
ένα είναι το δρέπανο φλώρε
Aνάμεσα στα πολλά ασυνάρτητα/παρανοικά του βλέπω τον τελευταίο καιρό, χτες είδα πως για κάποιο λόγο έπρεπε να μειώσω τον αριθμό γατιών μου και μου πρότειναν έναν και καλά ανώδυνο για αυτά τρόπο που χωρίς δεύτερη σκέψη ακολούθησα.
Έβαλα λοιπόν τον γάτο μου στον φούρνο μικροκυμμάτων και παρακολούθησα όλη την διαδικασία καθώς του τινάζονταν τα μυαλά στον αέρα και ο φούρνος πλυμμήριζε αίμα καθώς και τις τελευταίες ανάσες και βογκητά της άμορφης πλέον μάζας που κάποτε ήταν ο γάτος μου.
Ξύπνησα αμέσως σοκαρισμένη και αηδιασμένη με τον εαυτό μου..
Όταν τελικά με ξαναπήρε ο ύπνος έβλεπα κάτι για πάρτυ στο σπιρτόκουτο, το οποίο όμως ήταν φάση πεζόδρομος και παίρναμε μπύρες απο ένα περίπτερο και τεσπά όταν πια είχε φύγει ο πολύς ο κόσμος ο πόρν αποφάσισε να μεγαλώσει το μαγαζί (το οποίο είχε και κάτι σαν κήπο απο πίσω) και άρχισε να γκρεμίζει τοίχους, και έτσι μείναμε οι λίγοι και γκρεμίζαμε μαζί του.
Εγω ειδα ενα συνοθυλευμα απο συγγενεις και φιλους απο Ελλαδα σε σπιτι επαρχιακο στη Λαμια μαζι με φιλους και συγγενεις απο δω περα και τρια σκυλια να κανουν βολτες και κατι αλλα disturbing.
Χ, το μαγαζι τωρα που το μεγαλωσε ο Πορν, εβαλε υποχρεωτικα χωρο μη καπνιστων ή να παρουμε τηλεφωνο?
Προβλέψιμο πόστ.
δε βλεπω κανενα λογο να αλλαξω γραμμη, σ εναν αγωνα για την ολικη εξαυλωση της γατας.
Εσυ ν ανησυχεις που αρχιζεις σιγα σιγα να βλεπεις τετοια ονειρα, μετα θα γινουν περισσοτερα, μετα θα νομιζεις οτι θα τα βλεπεις στον ξυπνιο σου, μετα θα κυνηγας με κουζινομαχαιρο, τα γατια της Λαδυκιλλερ (και την ιδια βεβαια, αλλα δεν εχει να κανει με το θεμα μας) και στο τελος, το πλανο θα κλεισει με σενα σε κρεββατι με λευκα σεντονια και καφε ζωνες (με 2 αγκραφες γιατι ειμαστε ΡΟΚ) να σε κρατανε ενω η Κουλα η νοσοκομα θα σου τραβαει ενεσεις και συ θα ψελλιζεις "αφηστε με να σφαξω τα καριολικια!!!!"
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
αρ γιου γκονα μπαρκ ολ ντεϊ λιτλ ντόγκι?
ορ αρ γιου γκόννα μπαϊτ?
pantos plaka plaka k egw exw dei ena oneiro [prin 9-10 xronia], pos eskisa to stoma mias leukis gatas.
alla epeze kati me ton satana![]()
satan was a lez
Άλλο ένα περίεργο όνειρο προστέθηκε στην συλλογή μου.
Είδα καμιά 20αριά άγνωστα άτομα να κάνουν λέει πάρτυ στο σπίτι μου και μετά το γυρίσανε σε όργια και μετά ένας γείτονας κάλεσε τους μπάτσους κι εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και από που ξεφύτρωσαν όλοι τούτοι. Πανικός. Και τό'σκασα απ'την πίσω βεράντα για να μην πιάσουν κι εμένα οι μπάτσοι.