καλό μήνα είπαμε?
καλό μήνα είπαμε?
I must have some booze. I demand to have some booze
υπερβολη, οπως πχ σουβλακι-καλαμακι;;; =D
Φυσικά και είναι τέρμα έξυπνο, δεν έχουμε όλοι ένα τρίωρο με φραπεδάρα και κομματακιομπουγατσάκια να Δολοφονούμε τον Χρόνο μας. Κάθε τρίτη-πέμπτη χτυπάω μπουγάτσα σε φίνο καταστηματάκι, που ρίχνει κανελοάχνη μέσα με σπάτουλα, να την πάρω στο χέρι, να πάω στη δουλειά μου και γω, στα γρήγορα.
σα τους Ιταλους που πινουν την εσπρεσσαρα τους στα ορθια και τρεχουν να προλαβουν τις μετοχες ΓΙΕΑ, μπουγατσα μπαρ
Έχεις κάποιο πρόβλημα με τους Ιταλούς;;; Ξέρω και μαγαζί με instant ραγού αστακό για brunch, αλλά ας μείνουμε στο ΠΡΑΚΤΙΚΟ του θέματος, γνωρίζοντας ήδη πως δεν αλλάζει η σύσταση του υλικού. Μην αρχίσεις τα απάλευτα πάλι. Και ναι, αν θέλω λεμονίτα παίρνω λεμονίτα, χυμός λεμόνι και λεμονάδα είναι το ίδιο και το αυτό, στις συνταγές μαγειρικής προφανώς χρησιμοποιούν τη μία ονομασία μόνο, την πιο απλή προς κατανόηση επειδή απευθύνεται σε νοικοκυρές, και επειδή δεκαπέντε εκατομμύρια φαντάγκνοζ μπερδεύουν την λεμονάδα με τη λεμονίτα, αν είναι ποτέ δυνατόν.
φραπεδαρα και μπουγατσα για σκοτωμενο χρονο;;;; ουτε σκετσακι του λαζοπουλου!
εντάξει, πιάσε μια πορτοκαλίτα χωρίς ανθρακικό.
νοικοκυρες που εννοειται πως δεν ξερουν την διαφορα αναμεσα στην λεμοναδα και τον χυμο λεμονι;;;; ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!
TI LEMONITES KAI PORTOKALITES LETE RE AMPALOI
![]()
the game is the game
Προφανώς εννοούσε σπράιτ όλα τα αναψυκτικά πλην κοκακόλας. Συναντώνται και ως σεβενάπ, γκαζόζα, πράσινα μπουκάλια έχουν τα περισσότερα, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕΣΑ. Αυτή την έχει κάνει τη μαλακία, να το δεις.