Λοιπον εγω παω στο τοπικ για Νταγκεναμ, γιατι πρεπει να χασανε με κατω τα χερια οι λατρειες, και σφιγγουν οι κωλοι εκει ψηλα.
Λοιπον εγω παω στο τοπικ για Νταγκεναμ, γιατι πρεπει να χασανε με κατω τα χερια οι λατρειες, και σφιγγουν οι κωλοι εκει ψηλα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Περιμενε, ερχομαι να σε κοροιδεψω αν χασανε, αφου πρωτα εχω αγχωθει που δεν τρωτε γκολ.
ουστ μωρη βαζελα
πα(ν)γκο!!!
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Τωρα δεν ξερω αν τσαντιστηκε ή αν το λεει για πλακα.
σοβαρά το λέει. εδώ μιλάμε μόνο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ και μόνο για την ομάδα μας
Rock or Nothing
Ε τα χουμε ξαναπεί βασικά, αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος να παίξει αν ήθελε να διεκδικήσει αποτέλεσμα. Απλά φάνηκε για άλλο ένα ματς ότι με Γκαλέτι τραυματία και Τοροσίδη να χρησιμοποιείται στα κεντρικά χαφ, τα άκρα του Ολυμπιακού είναι ανύπρακτα. Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Ζαιρί αρνητικοί όπως και Ντουντού. Οι υπόλοιποι δεδομένης της δυσκολίας θα έλεγα ότι πραγματοποίησαν από νορμάλ μέχρι πολύ καλή εμφάνιση (αμυντικό κεντρικό δίδυμο, Νικοπολίδης), αλλά αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον τρόπο παιχνιδιού. Η απουσία άκρων σήμερα δεν κόστισε τόσο πολύ γιατί ενίσχυσε τον άξονα και η αλλαγή Στολτίδη ήταν ολόσωστη, άσχετα αν τελικά έφαγε γκολ, για το θέμα των σουτ Άρσεναλ συμφωνώ με Mitsmann.
Τώρα αν νικήσει Σταντάρ περνάει λογικά, θα είναι +5 από αυτή και Άλκμααρ (αν χάσει από Άρσεναλ)
Ρε κοιτα να δεις που οχι μονο ερχονται κατα δεκαδες και μιλανε για Ολυμπιακο ενω οταν το κανει ο Μιτς για ΠΑΟ τρωει βρισιδια, αλλα ξαφνικα ουτε εγω δε μπορω να μιλαω για την ομαδα μου, και τρωω κραξιμο!!
Και ολα αυτα, επειδη υπερασπιστηκα τον ΡΟΥΦΑ που αν πιστεψουμε τα σαιτ και τις μαρτυριες πρεπει να επιασε τα απιαστα, αλλα παρολα αυτα ο αλλος τον λεει ΡΟΥΦΑ ρε μλκ. Μετα εγω ειμαι ο γραφικος.
εσυ κοψε τις μαλακιες
ειπαμε
εχουμε ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
fixxxer, σταμάτα αμέσως και προσπάθησε να φτάσεις το επίπεδο των συγgayρων σου
Rock or Nothing
Θελετε να πατε στο "εχει πλακα να κοροιδευεις τον Ολυμπιακο" να τα πειτε εκει?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
[μητς] δεν το ήξερα ότι χρειάζομαι άδεια για να γράφω τη γνώμη μου [/μητς]
Rock or Nothing
Παιδιά ξέρει κανείς πότε και ποιος είναι ο επόμενος σταθμός του θιάσου?
Δεν τους έφτασαν τα 2 τεμάχια και θέλουν κι άλλα.
Δε κρατιούνται....
Να επέμβει η ουέφα.
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate