Σιγά μη κάτσω να γράψω, ασυναρτησίες θάχεις γράψει πάλι.
Σαμπρέλα, γυμνάζομαι τακτικά και τρέφομαι υγιεινά, γιαυτό έχω ΧΤΙΣΕΙ αυτό το κορμί.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Last edited by run4rum; 30-09-2009 at 15:56.
πραγματικα δεν ξερω τι να πω. καλα να ειστε μαλακες αντικαπνιστες οκ, ας πουμε οτι ισως καπου καποτε να εχει μια ηλιθια και φασιστική αλλα εστω λογικη απο πισω. το να σκεφτεστε την ρουφιανια και να λεει ο αλλος ο τριμαλακας "το ιδανικο θα ηταν να περναει η αστυνομια να κανει τακτικους ελεγχους για το ποιος καπνιζει" επανακαθοριζει την χαμηλοτητα.
this is radio freedom.
Ο τριμαλάκας για την ακρίβεια είπε ότι το καλύτερο είναι οι καπνιστές να σέβονται τους μη καπνιστές και να μη χρειάζονται ούτε έλεγχοι ούτε τίποτα. Αν είστε ζώα και χρειάζεστε μπάτσους προβληματιστείτε.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Να χαρώ εγώ αριστερούς/αναρχικούς που όταν απειλούν το τσιγάρο τους γίνονται και οι πρώτοι υποστηρικτές των κακών αφεντικών.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
αυτοι ειμαστε
γενικά από ότι έχω δει στα όχι αυτό που θα λέγαμε καλά μαγαζιά το κάπνισμα πάει κανονικά και χαίρομαι διότι δεν είμαστε μαλάκες ευρωπαίοι αλλά δεν χαίρομαι διότι θα πεθάνουμε από τον καρκίνο.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
spot the αντίφαση.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
http://tvxs.gr/news/ελλάδα/«...άπνισμα
Για να δούμε.
ΕΠΟΣ. Άλλη μία φορά, ONN delivers.