Page 248 of 562 FirstFirst ... 148198238246247248249250258298348 ... LastLast
Results 3,706 to 3,720 of 8424

Thread: PC & Games Offtopic thread

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Μιας και το ανέφερε ο cynic απαράδεκτο το gameover ε. Διάβασα μερικά reviews και ήταν ότι ναναι.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Marillion View Post
    να σταματήσεις να λες ανυπόστατες αηδίες κυρίως. για να λες πως ένα ζέλντα γκεημ είναι ΑΝΕΤΑ το χειρότερο, πρέπει να ισχύουν 2 περιπτώσεις

α) έχεις παίξει τρία ζέλντα, συγκεκριμένα λινκ του δε παστ, οκαρίνα & φαντομ
    β) έχεις παίξει τα ζέλντα του cdi και προτιμάς την πρωτότυπη προσέγγιση στην μαλακία της φιλιπς.

δλδ μισό παιχνίδι και είναι άνετα το χειρότερο. στην τελική πως καταλαβαίνεις ότι είσαι στην μέση του ζέλντα; άνοιξε το μισο μαπ σου; έχεις 6 καρδούλες, βρέθηκε χαρακτήρας και σου είπε ότι είσαι στην μέση; α και συνήθως τελειώνουμε κάτι και μετά λέμε την άποψη μας, αλλά τέσπα.
    Είσαι βλάκας, αλλά το κύριο πρόβλημά σου είναι ότι είσαι και προπέτης πέρα από κάθε φαντασία.

Αρχικά έχω παίξει τα A Link to the past, Ocarina of time, Majora's mask και Phantom Hourglass. Το τελευταίο ήταν μακράν το χειρότερο, δεδομένης και της εποχής στην οποία βγήκε, δεν συγκρίνουμε με το πρώτο π.χ. χωρίς να συνυπολογίσουμε τον παράγοντα του χρόνου νομίζω. Κατά την άποψή μου πάντα και ανάμεσα σε όσα έχω παίξει, νομίζω ότι έχω το δικαίωμα ιεράρχισης των με βάση το γούστο μου, εκτός αν διαφωνείς και σ' αυτό, πες μας μαλάκα.

Κατά δεύτερον διάβασα ότι έχει 8 chapters και είμαι στο 5ο, έτσι ξέρω ότι είμαι στη μέση. Από 'κει και πέρα δεν είναι ταινία για να περιμένεις τη συγκλονιστική ανατροπή της πλοκής (πλοκής, λολ, καταπληκτική-ανύπαρκτη πλοκή στο συγκεκριμένο) ή της σκηνοθετικής άποψης ή το γύρισμα των προηγουμένων και τη χρησιμοποίηση τους με έναν τρόπο που δεν περιμένεις όπως π.χ. σ' ένα βιβλίο. Είναι ένα παιχνίδι και νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια και τόσα παιχνίδια μπορώ να κρίνω κάτι πολύ πριν τη μέση.

Θα ήθελα να σ' ευχαριστήσω για το ηλίθιο και γλοιώδες υφάκι σου και το τουπέ του ξερόλα, ειδικά απ' τη στιγμή που δεν έχεις ούτε ένα αςπούμε ευσταθές "επιχείρημα" για να με "κατηγορήσεις" για κάτι, αν δεν υπήρχαν κάτι νούμερα σαν κι εσένα πώς θα βγάζαμε εύκολα και δικαιωμένα τα νεύρα μας μια φορά στο τόσο;

Πούλο.
    Last edited by Dythor; 28-09-2009 at 16:51.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member cynic's Avatar

Spiritcrusher nai distixws etsi paei.Genika gia ola ta news, neogaf forum.Alla ginete megalos xamos logo polikosmias.

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Quote Originally Posted by Marillion View Post
    να σταματήσεις να λες ανυπόστατες αηδίες κυρίως. για να λες πως ένα ζέλντα γκεημ είναι ΑΝΕΤΑ το χειρότερο, πρέπει να ισχύουν 2 περιπτώσεις

α) έχεις παίξει τρία ζέλντα, συγκεκριμένα λινκ του δε παστ, οκαρίνα & φαντομ
    β) έχεις παίξει τα ζέλντα του cdi και προτιμάς την πρωτότυπη προσέγγιση στην μαλακία της φιλιπς.

δλδ μισό παιχνίδι και είναι άνετα το χειρότερο. στην τελική πως καταλαβαίνεις ότι είσαι στην μέση του ζέλντα; άνοιξε το μισο μαπ σου; έχεις 6 καρδούλες, βρέθηκε χαρακτήρας και σου είπε ότι είσαι στην μέση; α και συνήθως τελειώνουμε κάτι και μετά λέμε την άποψη μας, αλλά τέσπα.
    Είσαι βλάκας, αλλά το κύριο πρόβλημά σου είναι ότι είσαι και προπέτης πέρα από κάθε φαντασία.

Αρχικά έχω παίξει τα A Link to the past, Ocarina of time, Majora's mask και Phantom Hourglass. Το τελευταίο ήταν μακράν το χειρότερο, δεδομένης και της εποχής στην οποία βγήκε, δεν συγκρίνουμε με το πρώτο π.χ. χωρίς να συνυπολογίσουμε τον παράγοντα του χρόνου νομίζω. Κατά την άποψή μου πάντα και ανάμεσα σε όσα έχω παίξει, νομίζω ότι έχω το δικαίωμα ιεράρχισης των με βάση το γούστο μου, εκτός αν διαφωνείς και σ' αυτό, πες μας μαλάκα.

Κατά δεύτερον διάβασα ότι έχει 8 chapters και είμαι στο 5ο, έτσι ξέρω ότι είμαι στη μέση. Από 'κει και πέρα δεν είναι ταινία για να περιμένεις τη συγκλονιστική ανατροπή της πλοκής (πλοκής, λολ, καταπληκτική-ανύπαρκτη πλοκή στο συγκεκριμένο) ή της σκηνοθετικής άποψης ή το γύρισμα των προηγουμένων και τη χρησιμοποίηση τους με έναν τρόπο που δεν περιμένεις όπως π.χ. σ' ένα βιβλίο. Είναι ένα παιχνίδι και νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια και τόσα παιχνίδια μπορώ να κρίνω κάτι πολύ πριν τη μέση.

Θα ήθελα να σ' ευχαριστήσω για το ηλίθιο και γλοιώδες υφάκι σου και το τουπέ του ξερόλα, ειδικά απ' τη στιγμή που δεν έχεις ούτε ένα αςπούμε ευσταθές "επιχείρημα" για να με "κατηγορήσεις" για κάτι, αν δεν υπήρχαν κάτι νούμερα σαν κι εσένα πώς θα βγάζαμε εύκολα και δικαιωμένα τα νεύρα μας μια φορά στο τόσο;

Πούλο.
    Δεν έχει πλοκή το φαντομ;; Καλά ρε συ λες πως είσαι στην μέση και κάθεσαι και λες τέτοια πράγματα; Και όχι μόνον αυτό αλλά μιλας για ανυπαρξία σκηνοθετικής άποψης, ανατροπές κτλ σε βίντεογκεημς. Δλδ έχεις παρατηρήσει την εξέλιξη των βιντεογκεημς την τελευταία τουλαχιστον δεκαετία; Επίσης τι παει να πει και αυτό ανάλογα με την εποχή. Το πως έχει ρομαντικοποιήσει ο καθένας την εφηβεία του δεν λέει και πολλά περί αντικειμενικότητας κακά τα ψέμματα. Γιατί το φαντομ αουργκλαςς έχει πιο πρωτότυπο gameplay από το link to the past αναφορικά με τις εποχές που βγήκαν. Το αν έχει καλύτερο σενάριο, πλοκή όπως ένα βιβλίο (λολ) κτλ το πρώτο, ή την συνολική ατμόσφαιρα μάλλον δεν σε ενδιαφέρει όπως λες και αν το πάμε σε τομείς gameplay λυπάμαι αλλά το φάντομ είναι τουλάχιστον πιο ευφάνταστο και πρωτότυπο. Γραφικά ήχους κτλ δεν κάθομαι να αναφέρω γιατί μιλάμε για ντιες και δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις. Λυπάμαι πάντως καθώς το story telling είναι πάντα το ίδιο, είτε μιλάμε για βιβλίο είτε για ένα άρτια φτιαγμένο παιχνίδι, είτε για μια ταινία. Κρίμας που δεν έχεις τις ίδιες απαιτήσεις, δεν θα έχεις και τις ίδιες συγκινήσεις φαντάζομαι.

Ρε γμτ να έχετε προσωπικές απόψεις νο πρόβλεμ αλλά όχι τόσο απόλυτες έχοντας ημιτελή στοιχεία στα χέρια σας. Το βιντεογκεημινγκ είναι μια μορφή τέχνης, δεν είναι πιου πιου μπαμ μπαμ και δεν ξέρω εγώ τι ώστε να βγάζουμε σαφή συμπεράσματα πριν τελειώσουμε κάτι όσο interacting και αν είναι αυτό.
    Όσο για τα τσάπτερ που λες, δεν θυμάμαι να χωρίζεται σε τέτοια το παιχνίδι. Εκτός αν μιλάς για κανένα walkthrough, gkoux gkoux.

Επεσα περίπου μέσα τελικά στα ζέλντα, γιει.
    Τώρα αυτά περί γλοιώδων και τουπέ τα ακούω βερεσέ. Τι βρίζεις ρε malaka; Επειδή είπα να σου κάνουν μπαν;

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παιδί μου είσαι ΧΑΖΟΣ; Μίλησα εγώ για ανυπαρξία σκηνοθετικής άποψης στα βιντεογκέημς; Είπα ότι δεν μ' ενδιαφέρει το σενάριο, η ατμόσφαιρα που υπάρχει ή ότι δεν τα βρίσκω μια μορφή τέχνης; Αυτό που είπα είναι ότι έχοντας φτάσει μέχρι τη μέση σ' ένα τέτοιο παιχνίδι έχω αποκλείσει την πιθανότητα να κάνει τόσο μεγάλο γύρισμα ώστε να μου αρέσει τελικά όπως μπορεί να κάνει ένα βιβλίο ή μια ταινία.

Δηλαδή αν είναι δυνατόν, έβγαλες πενηνταπέντε τελείως λάθος συμπεράσματα απ' το πουθενά.

Από 'κει και πέρα δεν είναι ταινία για να περιμένεις τη συγκλονιστική ανατροπή της πλοκής (πλοκής, λολ, καταπληκτική-ανύπαρκτη πλοκή στο συγκεκριμένο) ή της σκηνοθετικής άποψης ή το γύρισμα των προηγουμένων και τη χρησιμοποίηση τους με έναν τρόπο που δεν περιμένεις όπως π.χ. σ' ένα βιβλίο. Είναι ένα παιχνίδι και νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια και τόσα παιχνίδια μπορώ να κρίνω κάτι πολύ πριν τη μέση.
    ?

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ

Άλλο το αν ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αν ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ και αν τα ΕΚΤΙΜΩ δηλαδή κι άλλο πως μπορεί να χρησιμοποιηθούν αυτά για να μεταστρέψουν τις εντυπώσεις ΤΟΣΟ έντονα απ' τη μέση και μετά.

Για να καταλάβεις επειδή είσαι και κουτούλης, μια ταινία μπορεί να είναι μέχρι τη μέση επίτηδες σκατά σκηνοθετημένη, να θυμίζει κακό νουάρ και μετά τη μέση να γίνεται μια έκρηξη σουρρεαλισμού και απίστευτων ερμηνειών. Το χλιαρό πρώτο μισό συνηγορεί σε αυτό, είναι παιχνίδισμα του σκηνοθέτη δηλαδή.

Ε κάτι ανάλογο δεν μπορεί να γίνει σ' ένα βιντεογκέημ!

Υ.Γ.: Στο παράδειγμά μου (ταινία) έχω χρησιμοποιήσει το καινούριο Bad Lieutenant: New Orleans. Πολύ καλό, δέστο.

Το τελευταίο gta (τυχαίο παράδειγμα) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως την πλεον κινηματογραφική εμπειριά συνδυάζοντας στοιχεία απ'όσα μου λες εσύ τώρα. Όχι μόνο απογειώνεται από την μέση και μετά σε όλα τα επίπεδα, αλλά ενδιάμεσα φροντίζει να σου γαμάει την ψυχολογία με διάφορες ''ψυχοφθόρες'' διαδικασίες. Ναι δεν έχει τα σκηνοθετικά τρικς που ζητάς πolύ απλά επειδή δεν βασίζεται σε αυτά και τις ερμηνείες για να απογειωθεί, είναι παιχνίδι. Και το λάθος σου είναι που πας να συγκρίνεις ανόμοιες μεταξύ τους μορφές τέχνης που μοιράζονται κάποια ''κοινά'' χαρακτηριστικά. Αυτά που έγραψα πάνω περί απαιτήσεων κάπου εδώ αναφέρονται. Επιμένω όμως, το στορυ τέλινγκ ειναι το ίδιο και στο τέλος της ημέρας, αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία.

Επίσης θα μιλήσω για fmv και πιο συγκεκριμένα για gk 2 αλλά δεν θέλω γιατί νιώθω πως χάνω το ποιντ μου.

Τέσπα για να επιστρέψω. Το ζέλντα, δεν είναι γραμμικό παιχνίδι. Έχεις παίξει και 4 πανάθεμα σε, Θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα. Δεν σου ξεδιπλώνει όλες του τις χάρες από την αρχή (ούτε καν απ'την μέση) και ΔΕΝ το βιώνεις αν το αντιμετωπίσεις σαν το streets of rage 2 (πολύ καλό παίξτο) ξέρω γω στην φιλοσοφία, είδαμε το μισό το είδαμε όλο. Πως να το κάνουμε δλδ!!! Δεν είναι πλατφόρμας, δεν είναι beat em up, δεν είναι παζλ γκεημ. Είναι ιδιαίτερο και διαρκεί πολύ. Πολύ όμως. Και δεν θέλω να σου κάνω κανένα σποιλερ, αλλά ρε φιλε κρατιέμαι τόση ώρα να σου ποσο γαμάει από ένα σημείο και μετά!!! (ουφ, ηρέμησα)

Αυτο το πράγμα που λέω εξαρχής είναι οτι δεν μπορείς να βγάζεις τόσο απόλυτα συμπεράσματα για ένα τόσο ''βαθύ'' παιχνίδι, αλλά θέλεις να μαλώνουμε.
    Γιατί αδέρφι, γιατί

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ

Δεν έχω ιδέα από Phantom hourglasses κτλ και δε θα μπλεχτώ στο debate σας αλλά θα σταθώ λίγο εδώ

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Ε κάτι ανάλογο δεν μπορεί να γίνει σ' ένα βιντεογκέημ
    Δεν έχεις ιδέα από games με σκηνοθεσία ε;

Υπάρχουν μάλιστα πολλά παραδείγματα, αλλά για άλλη μια φορά θα διαλέξω το Torment. Είναι τόσο όμορφα στημένο στο 1ο μισό που νομίζεις πως παίζεις ένα καλοφτιαγμένο RPG που σου δίνει μπόλικες πληροφορίες για το τι συμβαίνει κτλ. Και ξαφνικά στο φέρνει έτσι ώστε να βρεις τη Ravel και με το που τελειώνει η συζήτηση μαζί της όλα όσα ήξερες τόσο καιρό από την αρχή του παιχνιδιού αποκτούν άλλο νόημα, ακόμα και πράγματα που θεωρούσες ασήμαντα. Από εκεί και μετά το παιχνίδι γίνεται ένα κτήνος φιλοσοφίας και αποκαλύψεων και εκεί είναι που σε "ρουφάει" μια και καλή.

Υπάρχουν παιχνίδια τα οποία θα ζήλευαν ακόμα και οι καλύτερες ταινίες, και ναι το Game Design είναι τέχνη.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra

Watching from a Distance Ragnarock's Avatar

Για το Empire Total War εχει βρει κανεις κανα σπασμενο patch που να δουλευει?Απ'οτι ειδα φτιαξαν καποια bugs και με ψηνει να το ξαναβαλω,αλλα σιγα μη δωσω 50 ευρω στο κωλοsteam.

Senior Member rage for order's Avatar

έχω ρωτήσει και εγώ κανά 2 φορές αλλά δεν είχε κανείς κάτι. το τελευταίο patch πότε βγήκε;

Πριν μια βδομαδα βγηκε το 1.4 απ'οτι ειδα,και ηδη απο το 1.2 και 1.3 ειχαν φτιαξει αρκετες μαλακιες που με τσατιζαν στην αρχικη εκδοση (trade nodes κατα κυριο λογο).
    Ενα σπασμενο update για την 1.2 υπαρχει αλλα πρεπει να χεις εγκατεστημενο την εκδοση του θρασερ razor1911,και δεν την εχω αυτην.

Βγαινει και το expansion (Warpath) αρχες οκτωβρη.

Δεδομένου ότι συνήθως τα expansions βάζουν και όλα τα fixes μέχρι τη κυκλοφορία τους, μάλλον το να περιμένεις να "βγει" είναι η καλύτερη λυση.

Βρηκα ενα patch,διορθωνει τα προβληματα με τα trade nodes,αρα ειμαι κουλ μεχρι να βγει το expansion.

Oompa loompa Roswell47's Avatar

ολοκαίνουργιο πισί, τούμπανο, και η ΓΑΜΩΚΑΡΤΑ ήχου μου κάνει προβλήματα. Δηλαδίς, εκεί που πάιζει το εμπιθρι κολλάει ΟΛΟ το πισί κ βγάζει έναν συνεχόμενο ήχο [ντρρρρρρρρρ]. Ρεσταρτ και πάλι. Τα ίδια. Τα ίδια. Τα ίδια. Άλλες φορές στο πρώτο τραγούδι, άλλες αργότερα, αλλά δεν παίζει να μην το κάνει οταν παίζει σόνγκ. Έκανα απεγκατάσταση την κάρτα ήχου κ τους ντράιβερς, και επανεγκατάσταση αλλά αρχίδια καπαμά. Καμιά ιδέα;