Είσαι βλάκας, αλλά το κύριο πρόβλημά σου είναι ότι είσαι και προπέτης πέρα από κάθε φαντασία.
Αρχικά έχω παίξει τα A Link to the past, Ocarina of time, Majora's mask και Phantom Hourglass. Το τελευταίο ήταν μακράν το χειρότερο, δεδομένης και της εποχής στην οποία βγήκε, δεν συγκρίνουμε με το πρώτο π.χ. χωρίς να συνυπολογίσουμε τον παράγοντα του χρόνου νομίζω. Κατά την άποψή μου πάντα και ανάμεσα σε όσα έχω παίξει, νομίζω ότι έχω το δικαίωμα ιεράρχισης των με βάση το γούστο μου, εκτός αν διαφωνείς και σ' αυτό, πες μας μαλάκα.
Κατά δεύτερον διάβασα ότι έχει 8 chapters και είμαι στο 5ο, έτσι ξέρω ότι είμαι στη μέση. Από 'κει και πέρα δεν είναι ταινία για να περιμένεις τη συγκλονιστική ανατροπή της πλοκής (πλοκής, λολ, καταπληκτική-ανύπαρκτη πλοκή στο συγκεκριμένο) ή της σκηνοθετικής άποψης ή το γύρισμα των προηγουμένων και τη χρησιμοποίηση τους με έναν τρόπο που δεν περιμένεις όπως π.χ. σ' ένα βιβλίο. Είναι ένα παιχνίδι και νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια και τόσα παιχνίδια μπορώ να κρίνω κάτι πολύ πριν τη μέση.
Θα ήθελα να σ' ευχαριστήσω για το ηλίθιο και γλοιώδες υφάκι σου και το τουπέ του ξερόλα, ειδικά απ' τη στιγμή που δεν έχεις ούτε ένα αςπούμε ευσταθές "επιχείρημα" για να με "κατηγορήσεις" για κάτι, αν δεν υπήρχαν κάτι νούμερα σαν κι εσένα πώς θα βγάζαμε εύκολα και δικαιωμένα τα νεύρα μας μια φορά στο τόσο;
Πούλο.