Results 1 to 15 of 8424

Thread: PC & Games Offtopic thread

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Marillion View Post
    να σταματήσεις να λες ανυπόστατες αηδίες κυρίως. για να λες πως ένα ζέλντα γκεημ είναι ΑΝΕΤΑ το χειρότερο, πρέπει να ισχύουν 2 περιπτώσεις

α) έχεις παίξει τρία ζέλντα, συγκεκριμένα λινκ του δε παστ, οκαρίνα & φαντομ
    β) έχεις παίξει τα ζέλντα του cdi και προτιμάς την πρωτότυπη προσέγγιση στην μαλακία της φιλιπς.

δλδ μισό παιχνίδι και είναι άνετα το χειρότερο. στην τελική πως καταλαβαίνεις ότι είσαι στην μέση του ζέλντα; άνοιξε το μισο μαπ σου; έχεις 6 καρδούλες, βρέθηκε χαρακτήρας και σου είπε ότι είσαι στην μέση; α και συνήθως τελειώνουμε κάτι και μετά λέμε την άποψη μας, αλλά τέσπα.
    Είσαι βλάκας, αλλά το κύριο πρόβλημά σου είναι ότι είσαι και προπέτης πέρα από κάθε φαντασία.

Αρχικά έχω παίξει τα A Link to the past, Ocarina of time, Majora's mask και Phantom Hourglass. Το τελευταίο ήταν μακράν το χειρότερο, δεδομένης και της εποχής στην οποία βγήκε, δεν συγκρίνουμε με το πρώτο π.χ. χωρίς να συνυπολογίσουμε τον παράγοντα του χρόνου νομίζω. Κατά την άποψή μου πάντα και ανάμεσα σε όσα έχω παίξει, νομίζω ότι έχω το δικαίωμα ιεράρχισης των με βάση το γούστο μου, εκτός αν διαφωνείς και σ' αυτό, πες μας μαλάκα.

Κατά δεύτερον διάβασα ότι έχει 8 chapters και είμαι στο 5ο, έτσι ξέρω ότι είμαι στη μέση. Από 'κει και πέρα δεν είναι ταινία για να περιμένεις τη συγκλονιστική ανατροπή της πλοκής (πλοκής, λολ, καταπληκτική-ανύπαρκτη πλοκή στο συγκεκριμένο) ή της σκηνοθετικής άποψης ή το γύρισμα των προηγουμένων και τη χρησιμοποίηση τους με έναν τρόπο που δεν περιμένεις όπως π.χ. σ' ένα βιβλίο. Είναι ένα παιχνίδι και νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια και τόσα παιχνίδια μπορώ να κρίνω κάτι πολύ πριν τη μέση.

Θα ήθελα να σ' ευχαριστήσω για το ηλίθιο και γλοιώδες υφάκι σου και το τουπέ του ξερόλα, ειδικά απ' τη στιγμή που δεν έχεις ούτε ένα αςπούμε ευσταθές "επιχείρημα" για να με "κατηγορήσεις" για κάτι, αν δεν υπήρχαν κάτι νούμερα σαν κι εσένα πώς θα βγάζαμε εύκολα και δικαιωμένα τα νεύρα μας μια φορά στο τόσο;

Πούλο.
    Last edited by Dythor; 28-09-2009 at 17:51.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.