People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
τι πανικος ειναι αυτος στα μετρα και του ηλεκτρικους γενικως?
ετσι ειναι ολη τη μερα ή μονο ωρες αιχμης που πανε/γυρναν απο δουλειες?
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
κανενας αλλος δεν εκδιωχθει απο προπονηση,πρωτη μερα,στα πρωτα 15 λεπτα,λογω ασεβειας![]()
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Σημερα ετυχε να βρεθω στο ιδιο ασανσερ με την Γιαπωνεζα συμφοιτητρια και το πρωτο πραγμα που μου ειπε χωρις να εχουμε μιλησει ποτε ηταν αυτο:
"Σου εχουν πει ποτε οτι μοιαζεις με τον Michael Symon?"
<--------- Ειναι αυτος εδω ο σεφ.
Last edited by FIXXXER; 24-09-2009 at 05:56.
αφου εσυ εισαι μαλλιας![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Aν η Γιαπωνεζουλα λεει, πες της να της μαγειρεψεις.
Σουσι και τα μυαλα στα καγκελα. Θα σου δωσω και συνταγη.
Αλλιως ασε τον θρασερ να καθαρισει.![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Δε νομιζω να μου την επεφτε. Ο θρασερ ενα 80αρι για το εξωτικο της υποθεσης το εδινε ανετα.
Τρελό βρωμόξυλο από δυο φοιτητογκομενάκια έξω από την ΑΣΟΕΕ σήμερα.![]()
Στην αρχή σφαλιάρες, μετά μαλλιοτραβήγματα, μετά κανονικότατες μπουνιές, μετά χώθηκαν άλλες 2 που φωνάζαν "αστην κάτω μωρή πουτάνα" και μετά (αφού τις χωρίσαν κάτι γαμιστές) τηλέφωνα σε γονείς/γκόμενους κτλ
Η ζωή είναι ωραία.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ναι αλλα εισαι ελλιπης.
γιατι πλακωθηκαν? ατακες την ωρα του ξυλου ειχε?
"πουτ......."
"γαμησου σκροφα!!"
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Α αυτές δε μιλούσαν, μόνο ΤΣΙΡΙΖΑΝ. Ούτε γιατί πλακώθηκαν μπορώ να πω, δε νομίζω δηλαδή να ήταν καν κομματική πάλη, η εργατιά απέναντι στο κεφάλαιο κτλ, δαπίτισες φαίνονταν και οι 2.
Το καλό πάντως ήταν ότι αν και ήταν καμιά 15αριά άτομα δίπλα τους τις άφησαν να πλακωθούνε καναδυο λεπτά πριν τις χωρίσουν, γιατί καλές οι φιλίες και τα γκομενικά αλλά ένα καλό ξύλο μεταξύ γυναικών είναι πάνω απόλα.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΑ ΠΑΤΡΩΝΗ (καθηγητης στο μαθηματικο)
hint ο καθηγητης ειναι βαμπιρ![]()
![]()
![]()
Briar
Αρμονικη σειρα ε.. στο επομενο εξαμηνο θα βαλει και τον αχιλλεα vs χελωνα
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h