den einai kavla auti i psixra pou se anagkazei na valeis tis protes kaltsopantofles tis xronias...![]()
den einai kavla auti i psixra pou se anagkazei na valeis tis protes kaltsopantofles tis xronias...![]()
satan was a lez
brazen_bull γκομενάκι είσαι τόσο καιρό; πόσταρε πικζ.
Πάρε και συ ένα λινκ.
http://halflife2.zoy.org/
re mlkes ti hli8ia links dinetai k eimai sth duleia. proeidopoihste FFS
Μου εβγαλε και virus alert το kerio.ran4rUM σε παρακαλω σκασε. μα την μπαναγια βουλωσε το και βρες μια δουλεια κ σταματα να σερφαρεις γαμω το μπελλα σου.
Αυτό το fascination με το θάνατο και τις αυτοκτονίες και τα FOD εμένα μου κάνει για εφηβική φάση. Από εκεί και πέρα τέτοια βίντεο και φωτογραφίες κλπ, θα προτιμούσα να υπάρχουν σαφή σπόιλερς, δεν θέλω να χαζεύω τις τελευταίες στιγμές κανενός, ιδιαίτερα όταν είναι τραγικές, δεν θεωρώ ότι ο θάνατος προσφέρεται για εντερτέηνμεντ. Με ενοχλεί πολύ η εικόνα μια ζωή να τερματίζεται βίαια και άσχημα και εκατομμύρια να χαζεύουν από πάνω, κάτι δεν πάει καλά με αυτό. Γνώμη μου.
Το είχα δει πολλά χρόνια πριν το συγκεκριμένο, δεν μου βγήκε τώρα το ζήτημα, αφορμή παίρνω και από αυτό και το άλλο το τζιφάκι του κακόμοιρου που έβαλε κάποιος.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Τί σποηλερς ρε γίδια. Πατάς το λίνκ και σου βγάζει άλλο σάητ με τίτλο που περιγράφει το βίντεο. Και πρέπει να πατήσεις πλέη για να παίξει. Δλδ τί σπόηλερς.
Δεν ξέρω πόσο πιο λιανά να το κάνω. Πάμε πάλι: Δεν μιλάω μόνο για το τελευταίο και μιλάω γενικά. Γενικά να βάζετε σπόιλερς σε τέτοια. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει κάτι τέτοιο, ναι;
Νόμιζα ότι η λέξη "αφορμή" δεν είναι τόσο εξεζητημένη...
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Ρε φίλε και συ γεννοβολάς απο δώ κι απο κει, αλλά δεν είδα να βάζεις κανένα σπόηλερ. Δλδ νομίζεις οτι για εμάς είναι διασκέδαση να βλέπουμε παντού μωρά;
http://www.electricrequiem.com/forum...ublesome_users
sth douleia mou eimai, koita ki esu th dikia souOriginally Posted by Impure
"Μου εβγαλε και virus alert το kerio. ran4rUM σε παρακαλω σκασε. μα την μπαναγια βουλωσε το και βρες μια δουλεια κ σταματα να σερφαρεις γαμω το μπελλα σου. "
ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιέχει ευκρινή φωτογραφία ενός μωρού. Μην κάνετε κλικ αν έχετε ψυχολογικά προβλήματα.
Spoiler
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος