Page 11 of 29 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 422

Thread: ΑΝΤΙΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Παρακμιακό Εργαλείο View Post
    Μωρέ αυτές τις κλίκες τους να μην είχαν στη σχολή...εμείς θέλαμε να τους κάνουμε παρέα αλλά ήταν αδύνατον. Έναν Κύπριο θυμάμαι μόνο που ήταν πολύ cool ατομάκι και μίλαγε με όλους.
    φάση τέτοια κι έτσι;

Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    Quote Originally Posted by Dythor View Post
    δεν τους πάω και δεν έχω γνωρίσει έναν που να μην έχω αντιπαθήσει μέχρι το κόκκαλο.
    Μην εισαι απολυτος ρε μπουστη να'ουμ
    !

είσαι κύπριη;
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Solidium HAVOC's Avatar

Σκορδαλια και τζατζικι μοσχοβολανε ε?

Τεσπα, φαυλος κυκλος γινεται, γιατι απο τη μια λεμε και καλα για επικοινωνια, και απο την αλλη ολοι ταμπουρονωμαστε στο safety zone με οσα γνωριζουμε και μας κανουν να νιωθουμε ασφαλεις.

Τα λομπυς μας στο εξωτερικο φανταζουν εξισου ενοχλητικα ως "μειονοτητα" που κολλαει μονον στα δικα της και ειδικως σε μητροπολεις που χαρακτηριζονται απο πολυπολιτισμικο στοιχειο και ελαστικοτητα στην υπαρξη "ξενων".

Οσο σπαστικη ακουγεται σε καποιους η κυπριακη διαλεκτος τοσο ενοχλητικα μπορουν να γινουν και τα ελληνικα πχ για τον Αγγλο σε πανεπιστημιο της χωρας του.
    Εδω και "εσωκομματικως" μια ντοπιολαλια, μια ιδιαιτερη προφορα και γινεται θεμα.
    Αποθεωση στα τυροεδαφη να αλληλοφαγωνονται Σαλλλονικοι με Θεσσαλλλλλοι.

Κοινως, ειμαστε για τον μπεο καβαλα.
    Και Καβαλα ολε, σουζα το αλογακ!
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

^
    Καλά τα λες. "ταμπουρονωμαστε στο safety zone". Κακώς το κάνουν όσοι το κάνουν αυτό. Λες και είναι τόσο επικίνδυνο πια να γνωρίσουμε κι άλλες κουλτούρες διαφορετικές απ'την δική μας.
    Και ο ρατσισμός με τις προφορές είναι απαράδεκτος. Κάθε προφορά έχει την ομορφιά της. Η ποικιλία είναι ωραίο πράγμα.

[...και δεν εννοούσα ότι "η δική μας" σκορδαλιά+το τζατζίκι μοσχοβολάνε για μένα όλα στο ίδιο τσουκάλι με τις σιχαμένες μυρωδιές μπαίνουν. μπλιαχχχ.]

kala afenos skordalia tzatziki GAMANE, afeterou h seftalia einai apiasti geysh, mono to suis einai anwtero kata triton fak of pou 8a me peis trol papia. a kai esteban tourko na peis kana 3aderfo sou, oxi emena.
    ~~Δε Θρεντ Κιλλερ~~

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

το ΚΑΤΩΡΙΜΟΣ έχει γίνει πολύ κλισέ.

Senior Member rage for order's Avatar

τουρκοκύπριος είπε όχι τούρκος. είναι σαν να λες ότι εμείς, που αν το δεις επιστημονικά ανήκουμε στη Λευκή Φυλή, είμαστε το ίδιο με τα μαυριδερά ανθρωποειδή με τα σκουφιά και τα γένια δύο ημερών.

apopanw oi misoi einai apo tourkia opote tourkoi. epishs katwrimos wat?
    ~~Δε Θρεντ Κιλλερ~~

ρινς antimusic's Avatar

Quote Originally Posted by HAVOC View Post
    Σκορδαλια και τζατζικι μοσχοβολανε ε?
    ναι

και το αλογάκι είναι της καρδίτσας.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Senior Member 00i00's Avatar

η havoc καλα σας τα ειπε και κλειδωστε το...ξεπερνατε ακομα κι εμενα μερικοι σε γελοιοτητα

Will Teasle kontan's Avatar

μονο κ μονο για τη σεφταλιά μπορείτε να αναθεωρήσετε νομίζω.

πάντως για να πω κ εγω τη μαλακία μου, ζήτημα να έχω γνωρίσει 5 τσιπρέους, αλλά 4/5 ήταν μουνόπανα εν τέλει, χωρίς να πω οτι τσουβαλιάζω τπτ ε. Απλά προσθέτω σε στατιστικές

314222 Mitsmann's Avatar

εγω παντως ειχα γνωρισει 4 κυπριους, και οι 5 ηταν μουνοπανα.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Vic Ford Prefect's Avatar

Ο καλύτερος τύπος που γνώρισα εγώ στην Αγγλία ήταν Κύπριος, από την Πάφο. Ο χειρότερος ήταν Ελλαδίτης, Αθηναίος. Η μαλακία δεν γνωρίζει σύνορα. Τα ίδια σκατά είμαστε αμφότεροι.

Για πιο εξειδικευμένα χαρακτηριστικά τσουβαλιάσματος, για να είμαστε οντόπικ, οι Ελλαδίτες ήταν πρωταθλητές στο θάψιμο και την κοσμάρα τους, οι Κύπριοι ήταν σούπερ έμποροι (καλό)-φραγκοφονιάδες (κακό). Στατιστικά μιλώντας.

Τέλος, η αγάπη είναι αμοιβαία φαίνεται. Αμφότεροι έχουν μεγαλώσει ακούγοντας για αδέρφια και αμφότεροι συνήθως βγάζουν μια εφηβική αντίδραση και βγαίνει το φτυάρι. Divide and conquer στον αιώνα μας; Απαπα, αστεία πράγματα.

ΥΓ: Καλά σας γαμάει και η σεφταλιά και το χαλούμιν.
    ΥΓ2: Η εμμονή με τον Μακάριο είναι εξίσου σπαστική με την εμμονή με τον Βενιζέλο.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by asimoulis View Post
    μπάμπη μπακάλη με άποψη μεγάλη
    σαρέσει να την βγαίνεις σαν της πούτσας το κεφάλι
    την είπες πάλι
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΛΙ, ΚΥΠΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΖΑΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
    ΜΕ ΤΟ FLOW ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟW ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟ ΩΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΠΡΙΑΚΟ
    ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΜΕΣ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΙΖΑΡΙΟ
    ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΙΛΛ CYPRUS KILL ΣΕΞΑΠΙΛ

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

ουστ βρωμιαρη!

τουλαχιστον εγω τους εζησα πραγματικα και ξερω ποσο για το πουτσο ειναι.
    Last edited by μπιζαριος; 21-09-2009 at 15:46.
    υπομονή

Δράκος ikonoklast's Avatar

Κοίτα, οντοπικ, δεν έχω καταλάβει τι δεν έχετε καταλάβει. Μάλλον δεν έχετε γνωρίσει ποτέ κύπριο.

Πέρα απο το ότι είναι όλοι φασίστες ή πασόκοι, κάνουν κλίκες, μιλάνε αστεία, μας κλέβουν τις δουλειές και είναι όλοι -ανεξαιρέτως- μουνόπανα σχεδόν χειρότερα απο τον Η. (καλά υπερβολή), βρωμάνε κιόλας. Επίσης ως γνωστόν οι έλληνες (ο όρος "ελλαδίτης" χρησιμοποιείται μόνο απο μεγαλοϊδεάτες επικίνδυνους φασίστες όπως ο βικ, βλ. παραπάνω) είμαστε φιλόξενος λαός, ξένιος ζεύς και τα τοιαύτα. Αλλά αυτοί φίλοι μου έχουν βρει τη μόντα πλέον και έρχονται κατά χιλιάδες. Κάποιες φορές έχει τύχει να είμαι στο λεωφορείο για τη σχολή και να μην ακούω γρι ελληνικά!!! Λοιπόν εγώ δεν λέω να φύγουν όλοι οι κύπριοι απο τη χώρα (υπάρχουν μερικές κύπριες που είναι καλά μουνιά) αλλά να μπεί επιτέλους ένας έλεγχος, "-πόσους κύπριους μπορούμε να αντέξουμε κύριε; -τόσους. -τι λέει το διαβατήριο σου εσύ ο επόμενος; -λευκωσίαν. -Δε μπαίνεις."

Δε μπαίνεις.

Tags for this Thread