Originally Posted by
statik
ξαναγεια (&μεγαλη η τυχη σας που ποσταρω δις σε μια μερα κιετς :ρ)
προς τον αφοριστικο μπακαλη περι ου το 'Από την άλλη, Στάτικ πραγματικά μηδέν, θεωρώ ότι απλά δεν έχεις ακούσει την εν λόγω μουσική γιατί η κριτική σου είναι τουλάχιστον επίπεδη.' δν θα μπω σε διαλογο γιατι δεν ειχα εξαρχης σκοπο να κανω αυτο. ΑΝ διαβασες το ποστ μου ΔΕΝ ειπα οτι εκανα κριτικη ειπα οπως δεν ειδες οτι η ΓΝΩΜΗ μου ειναι αυτη εν προχειρω. ΑΝ κανω κριτικη να εισαι σιγουρος πως δεν θα ειναι 5 γραμμουλες σε ενα ποστακι 3 λεπτων.κατα δευτερον μαλλον εσυ εισαι ο λαθος(δεν επιστρεφω το μηδεν,αυτο το κραταω μονο για παρτη μου) αν νομιζεις οτι δεν εχω ακουσει τις πιπες (*γνωμη μου παλι ε*) που ονομαζει μουσικη ο φιλτατος Θανασ'ακης' κ δεν πηγα να ξερασω με τη μια(*προσωπικη εμπειρια επισης*).
για την απαντηση στον Headphones που ανεφερε 'Στατικ εχεις κατι με τα μπουζουκια? τους δισκους του Θαναση πριν τον βραχνο προφητη τους εχεις ακουσει? για να καταλαβω πως το εννοεις αυτο "το γυρισε".' να ενημερωσω πως ΝΑΙ εχω πολλα με τα μπουζουκια κ την ελληναρια που κουβαλανε γενικα.Πιο ειδικα δεν μιλησα απευθειας για τον Θανασ'ακη' σας παλι αλλα εβαλα κ τους αλλους φαση Αγγελακηδες κλπ ξαναλεω.Αν δεν βλεπετε πως το γυρισαν προς λαικοφαση, νταξ τι να κανουμε. Κολοκυθοπιτες ειναι αυτα επαναλαμβανω.
επισης προς distortionofperception απλα γενικα μου τη δινουν τα λαιφσταιλικια η τρεντς οπως τα ανεφερες που ομως θεωρω οτι και καπου κ ο μουσικος εχει βαλει το χερακι του για να φτασουν τα πραγματα ως την τρεντια (ποσο μαλλον δε οταν διατεινεται πως ειναι ο ιδιος ενναλακτικος/αναρχια φαση κ παμε γιεα)
τωρα αν εχω χασει οποιο κουτσομπολιο η φημη δεν τον αναφερει ως κατι που ειπα ηδη - εναλλακτικο α/α κοντα στην 'κοχλαζουσα' νεολαια(ατςς) κλπ σας ζητω συγγνωμη αλλα παλι την αποψη μου λεω.
Αλλωστε δεν με νοιαζει να σχολιασω κ παραπανω τα -και καλα- του/των Θανασακηδων-συγχρονων σαββοπουλων.