Page 7 of 30 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 446

Thread: Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Δράκος ikonoklast's Avatar

BUMP ρε μουνιά. Βραχνός προφήτης, λάφυρα, διάφανος. Στις πρώτες σελίδες της ιστορίας της παγκόσμιας μουσικής.

Senior Member rage for order's Avatar

έτσι, άσε τα τσου λου λικνίσου με τις άλλες αδερφές

Δράκος ikonoklast's Avatar

Που κολλάει το τσουλου; Δεν είμαι τενκατικός, δε βλέπω μπάλα φέτος!

τενκάτε λέει η αδέρφω

read between the lines Shadowking's Avatar

λίγα για τον ΣΥΝΤΡΟΦΟ.
    και σε τελική ανάλυση και γω λικνίζομαι με διάφανο, παίζει φάση;
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

Senior Member

Οποιος μαλακας πεταξε προχθες το μπουκαλι η οτι σκατα ηταν, να του μπει στον κωλο. Χασαμε 2ο ενκορ. Κατα τα αλλα 2,5 ωρες πρεπει να παιξε.

Quote Originally Posted by Shadowking View Post
    ... παίζει φάση;
    όχι, εσένα νομίζω σε συμπαθώ!

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

εμένα το χθεσινό live δε μ'άρεσε.
    και το λέω αυτό ενώ θεωρώ ότι ο συνδυασμός βιολί/βιόλα/τρομπέτα/κοντραμπάσο ήταν τρομερός και οι εκτελέσεις το ίδιο.
    δύσκολα θα ξαναπάω πάντως.

read between the lines Shadowking's Avatar

Τα 2 ορχηστρικά από την αγρύπνια (Liquid & Σ'αφήνω γεια) αποδίδονται καταπληκτικά live. Γενικά η μπάντα γαμάει.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

ρινς antimusic's Avatar

Quote Originally Posted by Weiss View Post
    για πες, μπας και γλιτώσουμε το 20ευρο.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Δεν τους άκουγα, από ένα σημείο και μετά, καθόλου.
    Καταλαβαίνω, το έλεγα κιόλας πριν, ότι είναι μεγάλο πράγμα για τον Παπακωνσταντίνου που ο κάθε ένας στο κοινό έχει κάνει τα τραγούδια αυτά δικά του, και τα τραγουδάει και ξελαρυγγιάζεται. Εγώ ωστόσο πηγαίνω για να ακούσω τον Παπακωνσταντίνου και το βιολι του Σιώτα και τον Μπασλάμ και όχι τον τύπο δίπλα που τον έπιασαν τα κρασία και φωνάζει ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΩΣ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ Η ΩΡΑ εναλλάξ με ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.

Αν τυχόν δεν τους δεις στην Αθήνα πάντως, άκουσα ότι στη Θεσσαλονίκη πχ ήταν μιά χαρά.

μηδέν statik's Avatar

εντελως προσωπικη γνωμη (μη βαρατε κιετς) θεωρω ΣΚΑΤΟφλωρους και μεγαλους ΑΡΧΙΔΕΣ τυπους φαση 'θανασακη'/αγγελακηδες και σια.
    δλδ μας τελεψε το 'ροκ' κ ειπαμε να το μπασταρδεψουμε με την παραδοση κ τα ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ? σε φαση, δαξ μαγκες οσο ηταν ηταν κ τωρα 'το γυριζουμε'...
    ειναι παντελως προσωπικη γνωμη ξαναλεω-βεβαια σεβαστη κ η κολοκυθοπιτα- αλλα οχι κ καλα ενναλακτικουρες παραδοσιακες μουσικες κ τι παιχτουροαναρχες ειμαστε. κατι δεν μου κολλαει καλα σε ολον αυτον τον συρφετο.
    anti-metal

και το λέω αυτό ενώ θεωρώ ότι ο συνδυασμός βιολί/βιόλα/τρομπέτα/κοντραμπάσο ήταν τρομερός και οι εκτελέσεις το ίδιο.
    δύσκολα θα ξαναπάω πάντως.
    Ντάξει πραγματικά γεροντοκόρη με γάτες.

Γενικά πάντως για μένα το κλου στις συναυλείες δεν είναι να "δω" τον μπασλάμ, αυτό δεν καταλαβαίνω τι θα μου δώσει. Στην τελική τους ακούω μια χαρά και στο στέρεο, ευχαριστώ. Το κλου στις συναυλίες είναι να τραγουδίσεις μαζί με τους μουσικούς και τους τριγύρω σου να χορέψεις η να μπανγκάρεις και τέτοια. Αν θέλω να δω κάτι, πάω σε πειραματική τζάζ. Αλλωστε και ο θανάσης στο έτσι το έκανε, με τα τραγουδάκια για τις κουράδες και τέτοια.

Από την άλλη, Στάτικ πραγματικά μηδέν, θεωρώ ότι απλά δεν έχεις ακούσει την εν λόγω μουσική γιατί η κριτική σου είναι τουλάχιστον επίπεδη.

Α και για τα συνθήματα, πραγματικά, γαμηστε και λίγο, με το πάθος για την λευτεριά. Συναυλία του δεξιού δημάρχου βύρωνα ήτανε. Επίσης θα κρατήσω ότι στις 2-3 τελευταίες περιπτώσεις που κάποιος πήρε το μικρόφωνο για να διαβάσει κείμενο, ακούω περισσότερο γιούχα παρά συνθήματα. Αυτό πχ στον θανάση δεν το περίμενα να συμβεί.
    ~~Δε Θρεντ Κιλλερ~~

Senior Member

Αν τυχόν δεν τους δεις στην Αθήνα πάντως, άκουσα ότι στη Θεσσαλονίκη πχ ήταν μιά χαρά.
    στην Θεσσαλονικη ηταν οντως μια χαρα, μονο στο τελος χαλασε λιγο το κλιμα με αυτο που εγραψα πριν και με 2 τυπους που ανεβηκαν πανω και φωναζαν στο μικροφωνο για να ξαναβγει ο Θανασης στην σκηνη.

Στατικ εχεις κατι με τα μπουζουκια? τους δισκους του Θαναση πριν τον βραχνο προφητη τους εχεις ακουσει? για να καταλαβω πως το εννοεις αυτο "το γυρισε".
    Last edited by Headphones; 17-09-2009 at 18:22.

Quote Originally Posted by Mpampis Mpakalis View Post

Γενικά πάντως για μένα το κλου στις συναυλείες δεν είναι να "δω" τον μπασλάμ, αυτό δεν καταλαβαίνω τι θα μου δώσει. Στην τελική τους ακούω μια χαρά και στο στέρεο, ευχαριστώ. Το κλου στις συναυλίες είναι να τραγουδίσεις μαζί με τους μουσικούς και τους τριγύρω σου να χορέψεις η να μπανγκάρεις και τέτοια. Αν θέλω να δω κάτι, πάω σε πειραματική τζάζ. Αλλωστε και ο θανάσης στο έτσι το έκανε, με τα τραγουδάκια για τις κουράδες και τέτοια.
    Καλά, εγώ στις συναυλίες πάω για να ακούσω το συγκρότημα που μ'αρέσει ζωντανά. Και ναι, να τραγουδήσω, αλλά όταν σταματάω να τραγουδάω να μπορώ να ακούσω τη φωνή του τραγουδιστή. Χθες απλά άκουγα τους αποκάτω. Και προφανώς δεν εννοούσα να ΔΩ το Μπασλαμ. Εννοούσα να τον ακούσω να παίζει. Ζωντανά!

Α, και τελευταία φορά που τσέκαρα το cd του Βραχνού Προφήτη, δεν είχε τον συνδυασμό οργάνων που ήταν στη σκηνή χθες και που, τρομερό, ήθελα απλά να καταφέρω να ακούσω, αντί να ακούω τις φωνές των τριγύρω. Σε 5 λεπτά θα πάω να ξανακοιτάξω βέβαια, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, μπορεί να άλλαξε η εκτέλεση, καμιά φορά στη φέρνουν έτσι οι ψηφιακοί δίσκοι!