Είχαν; Έφυγαν τώρα όλοι αυτοί; (δεν παίζω πια και είχα κανει migrate πριν βγει το wotlk)
Ναι dorf hunterΤο θυμάμαι το Chaostar σαν nick
Δεν πρέπει να έκατσες πολύ funatix όμως.
Είχαν; Έφυγαν τώρα όλοι αυτοί; (δεν παίζω πια και είχα κανει migrate πριν βγει το wotlk)
Ναι dorf hunterΤο θυμάμαι το Chaostar σαν nick
Δεν πρέπει να έκατσες πολύ funatix όμως.
Last edited by cloud; 14-09-2009 at 22:10.
edw na poume oti o kamahl paizei na einai stin 10ada kalyterwn druids stin eurwpi!
etsi,gia na min ypervalw kiolas!
nai paizei ston ravencrest nomizw!
kai nai cloud! stamatisan oloi autoi
kai nai kathisa ligo! den tin paleua me ton rouketa!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Για πείτε τίποτα γιατί φάγαμε μεγάλη πούτσα.
Έφαγα τρελό hack στο account μου και το έχασα! Πάω προχτές να μπω να παίξω σαν άθρωπας και, με το που περνάω τον κωδικό μου βγάζει "this account is merged into a battle.net account, log in with your battle.net account" ή κάτι τέτοιο τεσπα. Και βέβαια δεν έχω κάνει εγώ τέτοια πράγμα, ούτε καν έχω battle.net account (Η μαλακία βέβαια είναι δική μου εξ αρχής γιατί είχα κολλήσει ένα γαμημένο trojan και το πήρα αψήφιστα απλά ουδετεροποιώντας το επανειλημμένα με το antivirus, χωρίς όμως να παίρνω δραστικά μέτρα για να τον ξεριζώσω, όπως format).
Τώρα έβαλα μυαλό, έκανα format και είμαι καθαρός, και επίσης άλλαξα passwords σε όλα τα email acounts μου. Το θέμα είναι τώρα με το WoW compromised account. Αφού δεν έχω καν πρόσβαση, έχω επικοινωνήσει με Blizzard και εδώ και 2 μέρες περιμένω. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο στο μεταξύ; Ξέρετε τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Έχω ελπίδες να πάρω πίσω το account μου και το (όχι τίποτα φοβερό αλλά όσι αξιοκαταφρόνητο) gear μου;
Στο φινάλε, ίσως είναι μια ανώτερη δύναμη που θέλει να μου πει να το παρατήσω το γαμημένο
Btw, έτσι μάλλον την πάτησα: http://blue.cardplace.com/newcache/en/5640237665.htm
Είσαι σίγουρος πως είναι hack; Γιατί είχαν πει αρκετό καιρό πριν ότι όλα τα accounts για blizzard games θα γίνουν battle.net και πρέπει να πας στο σάιτ να φτιάξεις battle.net account και σε αυτό να κάνεις merge το wow.
Αλλιώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με την blizzard (2 μέρες δεν είναι τίποτα, περίμενε κι άλλο).
Ναι το ξέρω αυτό με τα battle.net accounts.
Αλλά το θέμα είναι ότι μου λέει οτι αυτό το WoW account είναι ΗΔΗ merged με κάποιο battle.net account. Δεν έμεινα εκεί, έφτιαξα κι εγώ δικό μου battle.net account και πήγα να κάνω merge το WoW account, για να είμαι σίγουρος μήπως δεν κατάλαβα καλά κάτι. Το ίδιο, λέει ότι το συγκεκριμένο WoW account είναι ήδη merged με κάποιο άλλο battle.net account. Με μια λέξη, πούτσα.
Περιμένω λοιπόν. Οι πιθανότητες αποκατάστασης χαρακτήρων και gear από τη Blizzard είναι καλές ή σκατά;
θα σου πω, με απολυτα βεβαιωμενο προσωπικο ιστορικο πως ναι.
εχω ξαναλαβει χαρακτηρα με ολο το gear σωστο, μετα απο χακινγκ και σβησιμο, και εχω ξαναλαβει χαρακτηρα με ολο το gear σωστο μετα απο ban απ την Blizzard και σβησιμο του account (οπως ειχαν πει οι ιδιοι, προφανως δεν το καναν)
οποτε, ναι.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Πως τα καταφέρνετε, δε μπορώ να καταλάβω..
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
ρε αγοραστε ενα authenticator η κατεβαστε το προγραμμα για το κινητο ξερω γω να μην τα εχετε αυτα.
υπομονή
Είμαι προσεκτικόςεπίσης πάρτε έναν authenticator που λέει ο μπιζάριος, 6 ευρώ κάνει και θα σας σώσει. Σαν app στο κινητό είναι ακόμα πιο φθηνό.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
ειναι ενα πραμα που βαζεις στα κλειδια σου ξερω γω και εχει ενα κουμπι πανω και μια οθονουλα. καθε φορα που πας να κανεις login στο account, ειτε στο παιχνιδι ειτε στο site σε ρωταει authenticator number και πατας το κουμπακι και σου δινει ενα νουμερο. καθε 30 δευτερολεπτα αλλαζει αυτο το νουμερακι. εισαι unhackable. αυτο.
![]()
υπομονή
Parasite
http://www.electricrequiem.com/forum...671#post900671
το Mobile app υποστηρίζει και τα ελληνικά δίκτυα για να το πάρεις από εκεί, νομίζω 1 ευρώ.