ρε μαλακες/ισμένες τόσο ωραίο είναι?? Μου το προτείναν καποιοι φίλοι τις προαλλες κι απο ότι βλέπω δεν είναι οι μόνοι που γουσταρουν.
Παρακαμπτοντας τη συγκριση μήλου με πορτοκαλιού, μπορείτε να μου πείτε που την βαζετε σε σχέση με το λόστ?
ρε μαλακες/ισμένες τόσο ωραίο είναι?? Μου το προτείναν καποιοι φίλοι τις προαλλες κι απο ότι βλέπω δεν είναι οι μόνοι που γουσταρουν.
Παρακαμπτοντας τη συγκριση μήλου με πορτοκαλιού, μπορείτε να μου πείτε που την βαζετε σε σχέση με το λόστ?
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Δεν είναι της κλάσης του Lost ή του Dexter, κλπ, αλλά είναι ωραία σειρά και σε κάθε σεζόν γίνεται και καλύτερη. Μόνο τα πρώτα 7-8 επεισόδια της 1ης σεζόν είναι άσχημα, βασικά, που ασχολούνται με τυπικούς urban legends. Μετά αλλάζει εντελώς το κλίμα, σε έναν πόλεμο μεταξύ δεμόνων και demon hunters.Originally Posted by distortionofperception
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
αχμμμμμ..
εχουμε ολες τις σεζόν, αλλα λέω να αρχίσω να βλέπω το Dexter ή το Alias μιας και ακουω πολύ καλα λόγια.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
καινούργιο επισόδειο σήμερα ε
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
To opoio gamiseOriginally Posted by wino
![]()
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
ε ε ερχεται
gia kalokairi mia xara itan, twra apo ploki den mporw na pw giati den kserw ti season epaize to STAR
h moni malakia ta 2 aderfia ligo axwneuta
Spoiler
Don't smoke kids! Unless you're on fire. Then it's only natural.
Ξεκίνησε σιζον φάιβ
πάω να δω
καλό χειμώνα![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
θα σε γελάσω ... δεν το έχω πετύχει ποτέ στο σταρ![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
ωραια ηταν, δε πιστευω να χε κανεις παραπονο για την αρχη της πεμπτης