Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
Μidnight νομίζεις πως το κίνημα είναι τόσο σοβαρό ώστε να χρίζει πραγματικής καταστολής; Έχεις ιδέα του τι γίνεται από άποψη καταστολής σε άλλες χώρες; Μια χαρά είμαστε εδώ, και τις πορείες μας κάνουμε, και την προπαγάνδα μας, και επαναστατιλίκι από το ιντερνετ πουλάμε. Το πολύ να μας ζορίσει καμιά αύρα στο μέλλον.

Α και εννοείται πως όλοι οι πολιτικοί των ΝΔ/ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα ε. Αλλιώς θα 'μασταν φυλακή.
Ναι, είμαι ηλίθιος και νομίζω πως το κίνημα εδώ είναι τόσο σοβαρό που χρίζει πραγματικής καταστολής. Βασικά θεωρώ πως είναι το σοβαρότερο κίνημα παγκοσμίως, γιατί έχω μια σχιζοφρενοβλαβίωση και τα βλέπω όλα μαυροκόκκινα, ο γιατρός λέει πως θα μου περάσει, εγώ δεν το νομίζω. Μια χαρά καταστολή έχουμε κι εδώ και το τι γίνεται σε άλλες χώρες δε σημαίνει τίποτα. Σε άλλες χώρες έχουν και Χούντα, αυτό δε μου λέει κάτι. Και φυσικά δε νομίζω να υπάρχει κανείς εδώ που να πιστεύει πως το Κράτος και (κυρίως) τα αφεντικά προτιμούν τη Χούντα και τη σκληρή καταστολή από την Αστική Δημοκρατία και την πιο "συμμαζεμένη" καταστολή, η Χούντα δε βολεύει καθόλου την ανάπτυξη του Καπιταλισμού (και μην ακούσω τελειωμένες ΚΝιτίλες πως η Χούντα είναι η ύψιστη μορφή του επιθετικού Καπιταλισμού, θα ξεράσω, το σύστημα που έχουμε τώρα είναι το μόνο που βολεύει τόσο). Και δεν έχει καμιά σημασία το για τι ενδιαφέρονται οι πολιτικοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν είναι αυτοί το Κράτος. Αυτοί αχυράνθρωποι είναι...