Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40

Thread: thn eidan rambo?

Νo thread too dead K.Dee's Avatar

Aυτο που εννοω ειναι το εξης..

Νομιζει κανεις οτι ενδιαφερει εστω εναν πολιτικο (πλην 2-3 του ΛΑΟΣ) η "καταπολεμηση" των απεργων,καταληψιων κ λοιπων γαμω των παιδιων?

Παιδες αυτοι οι τυποι σκεφτονται με γνωμονα την τσεπη τους,πως κ απο που θα αρπαξουν μιζα κ πως θα καταληστεψουν το δημ.χρημα.Χεστηκανε για ολα τα αλλα.

Φυσικα κ δεν πετουν πιπερι οι αστυνογλυφτες,φυσικα κ βαρανε,χρησιμοποιουν ασυστολη βια ετσι γιατι "περιεργα την ειδα" που λεει κ γνωστο ασμα,αλλα απο αυτα που διαβαζετε περι "Ραμπο" απο τον πρασινοσκυλο τον Μακαρο μην περιμενετε να δειτε ουτε το ενα τεταρτο.

Το ελπιζω δηλαδη..

Deth to all Butt metal
    Αddicted to that Rush

Senior Member rage for order's Avatar

κλασσική κουβέντα καφενείου. "ιε τους κερατάδες για την μίζα τα κάνουν όλα". λες και η καταστολή κάποια θεωρητική έννοια και η εφαρμογή της απασχολεί κανά 2-3 φασίστες του λαος

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Απαντάς στον Κντι. Άμα δίνουμε και θάρρος στους καθυστέρες θα το κλείσουμε το μαγαζί.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Απ'οτι φαινεται δεν συμφωνειτε να διαφωνησετε με καποιον συνφορουμιτη σας..Δεν ειναι δικο μου προβλημα αυτο.
    Ειμαι ελευθερος αδερφια..
    Αddicted to that Rush

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Απαντάς στον Κντι. Άμα δίνουμε και θάρρος στους καθυστέρες θα το κλείσουμε το μαγαζί.
    Γιε μου..
    Αddicted to that Rush

Senior Member Midnight's Avatar

Quote Originally Posted by K.Dee View Post
    Aυτο που εννοω ειναι το εξης..

Νομιζει κανεις οτι ενδιαφερει εστω εναν πολιτικο (πλην 2-3 του ΛΑΟΣ) η "καταπολεμηση" των απεργων,καταληψιων κ λοιπων γαμω των παιδιων?

Παιδες αυτοι οι τυποι σκεφτονται με γνωμονα την τσεπη τους,πως κ απο που θα αρπαξουν μιζα κ πως θα καταληστεψουν το δημ.χρημα.Χεστηκανε για ολα τα αλλα.

Φυσικα κ δεν πετουν πιπερι οι αστυνογλυφτες,φυσικα κ βαρανε,χρησιμοποιουν ασυστολη βια ετσι γιατι "περιεργα την ειδα" που λεει κ γνωστο ασμα,αλλα απο αυτα που διαβαζετε περι "Ραμπο" απο τον πρασινοσκυλο τον Μακαρο μην περιμενετε να δειτε ουτε το ενα τεταρτο.

Το ελπιζω δηλαδη..

Deth to all Butt metal
    Αγόρι μου, κούνα λίγο το κεφάλι σου να δούμε αν κάνει γκλονγκ γκλονγκ! Φυσικά και το Κράτος νοιάζεται πολύ περισσότερο για την καταστολή παρά για το να γεμίσει τις τσέπες των χαραμοφάιδών του, γιατί αν η καταστολή δε λειτουργεί οι τσέπες τους δε θα γεμίσουν. Μόνο για την καταστολή δε χεστήκανε, αδερφάκι μου! Μόνο γι' αυτό δε χεστήκανε.
    ART IS A BLAST!!!

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Μidnight νομίζεις πως το κίνημα είναι τόσο σοβαρό ώστε να χρίζει πραγματικής καταστολής; Έχεις ιδέα του τι γίνεται από άποψη καταστολής σε άλλες χώρες; Μια χαρά είμαστε εδώ, και τις πορείες μας κάνουμε, και την προπαγάνδα μας, και επαναστατιλίκι από το ιντερνετ πουλάμε. Το πολύ να μας ζορίσει καμιά αύρα στο μέλλον.

Α και εννοείται πως όλοι οι πολιτικοί των ΝΔ/ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα ε. Αλλιώς θα 'μασταν φυλακή.

Damaged Goods Inc. Black Snake Moan's Avatar

Εντάξει, κάπου ενδιάμεσα είναι το θέμα. Έχει και εδώ καφριλίκια, αλλά συνήθως είναι παραδοσιακή κλωτσοπατινάδα και όχι τόσο high-tech-πόλεμος-των-άστρων φάση. Το χειροτερο στο ελλάντα είναι ότι μπορεί να διαδηλώνεις ήρεμα ή απλά να είσαι περαστικός και να τις μαζέψεις χωρίς να προκαλέσεις καν.
    Στο εξωτερικό από την άλλη είναι το ανάποδο. Έχει φάσεις που κάθονται και κοιτάνε, αλλά όταν κάνουν ντου βγαίνουν αντλίες νερού, tasers και ΑΛΟΓΑ.

Σε μας η καφρίλα είναι μεγάλη σε θέματα συμπεριφοράς της αστυνομίας απέναντι στον διαδηλωτή αλλά όχι τόσο στα μέσα, έξω είναι κάπως ανάποδα το θέμα, ίσως σέβονται περισσότερο τον διαδηλωτή μέχρι να τους δώσει πάτημα, οπότε και χάνεται η μπάλα.
    He took her down to chinatown
    showed her how to kick the gong around...

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
    Μidnight νομίζεις πως το κίνημα είναι τόσο σοβαρό ώστε να χρίζει πραγματικής καταστολής; Έχεις ιδέα του τι γίνεται από άποψη καταστολής σε άλλες χώρες;
    επειδή το κίνημα είναι ανάλογο της καταστολής, όπως πχ στις ΗΠΑ.

Είναι διαφορετικά ερωτήματα.

απαντάει και στην πρώτη βλακεία μόνη της.

Θα μπορούσες να φέρεις και χειρότερα παραδείγματα όπως Ιραν, Κίνα, Ρωσία και άλλες γνωστές φασιστοχώρες. Επίσης πουθενά δεν υποστήριξα ότι η αναλογία μεγέθους κινήματος/καταστολής ισχύει παντού. Σε πολλές χώρες μετά από αποτυχημένα κινήματα έχει υπάρξει η λεγόμενη αντίδραση, είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις την έννοια.

Επίσης, όχι ειρωνία για την ειρωνία, για πολιτικά μιλάμε.

Senior Member Midnight's Avatar

Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
    Μidnight νομίζεις πως το κίνημα είναι τόσο σοβαρό ώστε να χρίζει πραγματικής καταστολής; Έχεις ιδέα του τι γίνεται από άποψη καταστολής σε άλλες χώρες; Μια χαρά είμαστε εδώ, και τις πορείες μας κάνουμε, και την προπαγάνδα μας, και επαναστατιλίκι από το ιντερνετ πουλάμε. Το πολύ να μας ζορίσει καμιά αύρα στο μέλλον.

Α και εννοείται πως όλοι οι πολιτικοί των ΝΔ/ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα ε. Αλλιώς θα 'μασταν φυλακή.
    Ναι, είμαι ηλίθιος και νομίζω πως το κίνημα εδώ είναι τόσο σοβαρό που χρίζει πραγματικής καταστολής. Βασικά θεωρώ πως είναι το σοβαρότερο κίνημα παγκοσμίως, γιατί έχω μια σχιζοφρενοβλαβίωση και τα βλέπω όλα μαυροκόκκινα, ο γιατρός λέει πως θα μου περάσει, εγώ δεν το νομίζω. Μια χαρά καταστολή έχουμε κι εδώ και το τι γίνεται σε άλλες χώρες δε σημαίνει τίποτα. Σε άλλες χώρες έχουν και Χούντα, αυτό δε μου λέει κάτι. Και φυσικά δε νομίζω να υπάρχει κανείς εδώ που να πιστεύει πως το Κράτος και (κυρίως) τα αφεντικά προτιμούν τη Χούντα και τη σκληρή καταστολή από την Αστική Δημοκρατία και την πιο "συμμαζεμένη" καταστολή, η Χούντα δε βολεύει καθόλου την ανάπτυξη του Καπιταλισμού (και μην ακούσω τελειωμένες ΚΝιτίλες πως η Χούντα είναι η ύψιστη μορφή του επιθετικού Καπιταλισμού, θα ξεράσω, το σύστημα που έχουμε τώρα είναι το μόνο που βολεύει τόσο). Και δεν έχει καμιά σημασία το για τι ενδιαφέρονται οι πολιτικοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν είναι αυτοί το Κράτος. Αυτοί αχυράνθρωποι είναι...
    ART IS A BLAST!!!

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Midnight View Post
    η Χούντα δε βολεύει καθόλου την ανάπτυξη του Καπιταλισμού
    Τα πιο Ανθηρά Πειράματα Ελεύθερης Οικονομίας έγιναν στην Χιλή και στις Υπόλοιπες Αμερικανοκινούμενες Χούντες του '70, στην Θατσερική Αγγλία και στην Σημερινή Κίνα. Επίσης δεν έχω Εντοπίσει Ακόμα ποιές Ακριβώς λέξεις Γράφεις Με κεφαλαίο.

τις κακές ρε κουτέ (Κράτος, Αστική Δημοκρατία, Κνίτες, Φωλς Μέταλ).