Οχι.
Αλλά όταν μάθω ότι η φέτα ΣΚΑΤΕΞ είναι όντως ΣΚΑΤΕΞ και αυτό με χαλάει σταματάω να την αγοράζω και προτιμώ την ΚΟΥΡΑΔΕΞ με διαφορετική γεύση.
Όταν μάθω ότι και η ΚΟΥΡΑΔΕΞ είναι γτπ και αυτό με χαλάει, θα φάει χ κι αυτή.
Τόσο απλό.
ikonovlaks γιατί λες μαλακίες τώρα;
προφανώς όλα τα αφεντικά γαμιόνται και είναι μονιά αλλά ρε μαλάκα αν πας στο σουβλατζίδικο τις γειτονιάς του και δεις το αφεντικό να λέει στην καθαρίστρια άντε γαμήσου μωρή βρωμιάρα σου έχω πει θα το γλύφεις το πάτωμα, και για να το τελειώσω τελείως τις ρίξει και ένα κλώτσο για να μάθει, ε μετά θα ξαναπάς; και τίποτα πολιτικοκοινωνικό να μη σε έχει απασχολήσει ποτέ στη ζωή σου, αν είσαι λίγο άνθρωπος λογικά θα το δεις συναισθηματικά το θέμα και δεν θα ξαναπατήσεις. και ας φτιάχνει τον καλύτερο γύρο.
Προφανώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το ποιόν του καθενός που διαθέτει μαγαζάκι ώστε να ξέρουμε αν πρέπει να μποϋκοτάρουμε ή όχι. Φυσικά όπως λέει και ο ρειτζ αν δούμε κάποιον να έχει μια άλφα συμπεριφορά που υποδεικνύει το ότι είναι μπάτσος/φασίστας/κάθαρμα κλπ, λογικό είναι όχι μόνο να μοϋκοτάρουμε αλλά και να σαμποτάρουμε, λέγοντας σε όλους πόσο γαμιόλης είναι.
Για τις μεγάλες εταιρίες έτσι κι αλλιώς ξέρουμε ότι για να φτάσουν "ψηλά" πάτησαν επί πτωμάτων. Το πιο σωστό είναι να μποϋκοτάρουμε κι αυτές, τις περισσότερες φορές όμως είναι δύσκολο γιατί εχουν το μονοπώλειο στην ποιότητα. Χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.
Ό,τι ισχύει για όλα τα προΙόντα ισχύει και για τη μουσική, εφόσων κινείται κι αυτή στα πλαίσια του εμπορεύματος.
Μπορεί και να μην ξαναπάω, μπορεί να φέρω 15 θρασερς και να του σκάσουμε κανα ΠΛΑΚΟΝΙ, μπορεί και σταρχίδια μου, αλλά οτιδήποτε συμβεί θα είναι μια ειδική περίπτωση που έχει να κάνει με την άμεση επαφή με το μαλάκα, δεν είναι η γενικότερη "ηθική στάση" που καθορίζει τι θα κάνω. Αυτό που κυρίως λέω είναι πόσο κοντόφθαλμο και βρεφικά χαζό είναι να προσπαθείς να βγάλεις ένα γενικό "ηθικό κανόνα" που λέει ότι "δε πάμε σε lives φασιστών, δεν αγοράζουμε albums τους ακόμα κι αν τα γουστάρουμε" και η όλη ηλίθια πεφτική στον ruthless που -είναι εξωφρενικό- αλλά σου λέει "σταρχίδια μου" και έχει δίκιο. Γιατί όπως έχω πει οχτώ φορές, στο βάθος των πραγμάτων αν θέλεις να είσαι τόσο αυστηρός στο που τα σκας και ποιόν "ενισχύεις οικονομικά" (ήλεος btw) τότε μαζί με τον ΞΗΓΑ θα πρέπει φερειπείν να είσαι εξίσου σαμποτερ μιας εταιρείας που δολοφονεί συνδικαλιστές στην λ. αμερική (κοκακολα) και τεσπα μην το πάμε με παραδείγματα, πάει μόνο του. Λέτε βλακείες.
Σκατα. Υποψιαζομαι οτι συμφωνω με τον ικονοκλατς. Ωστοσο σε περιπτωσεις που διαπίστωσα φασιστα μαγαζατορα δεν ξαναπατησα. Για να μην ξεχνιομαστε: ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
1) e4, c5
2) Νf3
ελπίζω η πολιτική σου κατήχηση να μη σε έχει επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να βγάζεις σπυράκια όταν ακούς την λέξη "ηθική" με συνέπεια να γίνεσαι ένα ωραίο ρομποτάκι κυνισμού και πάλης των συμφερόντων. Από όποιονε γουστάρουμε θα αγοράζουμε σιντι και εισιτήρια συναυλιών και ντομάτες και αγγούρια, και με ότι κριτήρια θέλουμε, οικονομικά, ιδεολογικά, ταξικά, προσωπικά. Και η λύση στον προβληματισμό σου είναι να ενημερωνόμαστε για το τι οτιδήποτε παίζει, είτε σε τοπικό, είτε σε κόκα κόλα επίπεδο, και να κάνουμε τις επιλογές μας. Όχι να πάμε στο δε γαμιέται.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Oύτε και στους Domine θα μυράζονται φυλλάδια με προπαγάνδα "καριέρας" στην αστυνομία ρε φίλε. Το θέμα είναι ότι ο ένας ήταν σκτοφάσιστο/δολοφόνος και έκανε τέχνη όπως λες και ο άλλος ειναι ασφαλίτης και φέρνει μπάνες. Για 'μένα και οι δύο είναι στο ίδιο καζάνι αγόραρε.
Απόχη στον έναν ,αποχή και στον άλλον με βάση τη λογική σου ,έτσι πάει...............
Αποψή μου...........
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
Helm, έχω εκθέσει χιλιάδες φορές ποιά ακριβώς είναι η θέση μου περι ηθικής. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο προβληματισμό και επίσης αυτά τα "μη πάμε στο δε γαμιέται" τα 'χω τελειώς κλαιν, υπάρχουν και πιο ευρεία ζητήματα που δεν τελειώνουν στην βρεφική πολιτικοποίηση του αντιφασίστα μεταλά. Και τελοσπαντων περί αυτού πρόκειται και βρίσκετε τον εύκολο στόχο ρουθλες να τον πείτε γομάρι και "ανήθικο". Με την καλή έννοια όλα αυτά.
δεν υπάρχει χελμ ρε bot.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
ε, μη μπερδεύεσαι, σε σημερινό θρεντ απαντάς, όχι σε περυσινό! επίσης, εγώ δεν άρχισα να ηθικολογώ, σε τρώει ο κώλος σου όμως δύο φορές εκεί που έβαλες τα αποσιωποιητικά. καλή είναι και η βρεφική πολιτικοποίηση από το τίποτα πάντως, πχ από την ακατάσχετη θεωρητικοπαπαρολογία και το βράδυ πάω στους ταάκε και τους ντομίνε επειδή λολαρμπινίκος, γιατί όχι (δεν αναφέρομαι πουθενά συγκεκριμένα!). κατα τ' άλλα, γαμώ τις προσωπικές ιδεολογίες αυτή που σου επιτρέπει να κάνεις ότι καφρίλα γουστάρεις εφόσον μία βδομάδα μετά θα τους έχουμε ανατρέψει όλους ένιγουει, ε?
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Καλησπερα σε ολουσ!!!!
Η συναυλια θα γινει κανονικα!!!!!
Οσοι πιστοι προσελθετε!!!!!
χεχ, λυσάξτε.
A loaded gun won't set you free.
So you say.