Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 190

Thread: DOMINE LIVE IN ATHENS - 25/9/2009

το κρανίο του άλλου πάντως με το σουγιαδάκι (blunt knife) μια χαρά το άνοιξε.

(σταματάω)
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Senior Member Shirime's Avatar

Quote Originally Posted by Witchkiller View Post
    εεεεεεεεε ,δεν το έγραψα σαν κάτι με το οποίο συμφωνώ. φυσικά και όχι .Το έγραψα σαν κάτι το οποίο βασίζεται στην λογική του Carheart ................

Διαβάσε καλύτερα
    έχεις δίκιο

πάντως καλό θα ήταν απροβλημάτιστοι σαν τον ruthless να το πιάσουν το νόημα του νταβατζιλικιού της καύλας τους. wake up and smell the coffe κύριε

Senior Member warlord mkII's Avatar

Ξεκαθαριζω οτι στο live δεν θα παω και αν και φερνει πολλες αγαπημενες μου μπαντες, μαλλον δεν θα παω ποτε σε live που θα οργανωσει αυτος.
    Στη συγκεκριμενη περιπτωση ειμαστε τυχεροι γιατι ξερουμε τι πρεσβευει ο τυπος και ο καθενας μας πραττει κατα συνειδηση.
    Συμπεριφορες "θα τα σπασουμε ολα" σας εξισωνουν με τον ασφαλιτη ομως...

Καρχαρτ, αυτο περι θεωριας και πραξης μου φαινεται παρα πολυ βολικο για τη παρτη σου. Θα επρεπε να εχεις τον ανδρισμο ή να μην ακους πραγματα που ερχονται σε αντιθεση με την ιδεολογια σου ή να μην ψαχνεις σοφιστιες για να εισαι ενταξει με τον εαυτο σου και να πεις καθαρα και ξαστερα "και ο χιτλερ να εβγαζε δισκο που μου αρεσει, θα τον αγοραζα".
    Στις περισσοτερες περιπτωσεις (για ευνοητους λογους) δεν ειναι ευκολο να διαπιστωσεις οτι ο ταδε ειναι φασιστοαπαυτο (ή οτιδηποτε θεωρει καποιος κακο). Αλλα οταν ο αλλος στο φωναζει στα μουτρα σου και συ λες "ελα μωρε θεωρητικος ειναι" και "η τεχνη του ειναι αποστασιοποιημενη απο τα πιστευω του", ε κανεις λιγο το μαλακα...

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Shirime, να σε ρωτήσω κάποια παρεμφερή παραδείγματα να μου πεις;

Οι ιδεολόγοι αριστεροί χρησιμοποιούν προϊόντα/υπηρεσίες καπιταλιστικών εταιρειών/πολυεθνικών; Καταναλώνει πχ ο stam ή ο boris-san ή ο αριστερός εσύ ή ο κομμουνιστής εγώ(παραδείγματα μόνο είναι, μην αρπαχτείτε) προϊόντα από τα carrefour ή από τα lidl; Πίνουμε coca cola; Μήπως οι 40 μπύρες ήταν βεργίνες ή ακόμα πιο "προϊόν του λαού" και όχι amstel ή heineken που κάνουν ακόμα πιο πλούσιο τον κακό κεφαλαιοκράτη; Τα αμάξια μας τι ράτσα(σικ) να είναι; Οι υπολογιστές που χρησιμοποιούμε για να γράψουμε εδώ;

Ε κι ο Ξήγας ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι για μένα. Προσφέρει προϊόντα/υπηρεσίες και εγώ ως άτομο που αγαπώ τη φάση θα πάω, όποιος και να το κάνει. Κι ο Βορίδης να έφερνε Domine, θα πήγαινα. Και ο οδηγητής σε φεστιβάλ της ΚΝΕ το ίδιο. Και οι ΑΝΤΑΡΣΥες, και μια οργάνωση αναρχικών, σε μια συναυλία για την συμπαράσταση των τάδε ή του δείνα σκοπού. Γιατί εμένα στα παπάρια μου το τι είναι ο διοργανωτής, εγώ πάω να δω, να χτυπηθώ, να ευχαριστηθώ μια μπάντα του εξωτερικού που γουστάρω.

Αυτό εδώ το περάσατε στο ντούκου;
    Εδώ πριν από 7-8 χρόνια κάναμε αμάν να δούμε κανά καλό live. Τώρα που έρχονται με το τσουβάλι(ευτυχώς), θα αρχίσουμε να τα σνομπάρουμε για να γυρίσουμε στις εποχές που ήμασταν το 2000;
    Τα θυμάστε αυτά; Τα είχατε ζήσει τότε ή ήσασταν πολύ μικροί/δε νοιαζόσασταν για τη φάση; Που ήρθαν Brocas Helm το 2001 και δεν το πιστεύαμε; Που ήρθαν οι Manilla Road το 2002 και ήταν όνειρο ζωής για αρκετούς που πήγαν στο live; Αν τα έκανε ο Ξήγας θα είχαν λιγότερο κόσμο; Και έστω ότι είχε λιγότερη συμπαράσταση το εγχείρημα, θα συνέχιζε νομίζετε να γίνεται ότι γίνεται τώρα(περίπου 10 καλές underground σχετικά συναυλίες το χρόνο); Η συμπαράσταση στην σκηνή(τη μουσική, μην πεταχτεί κανάς εξυπνάκιας) φαίνεται από αυτά. Το πόσο ψηλά έχεις ως προτεραιότητα αυτά και όχι τους ΧΨΖ άλλους εξωτερικούς παράγοντες δείχνει το πόσο πραγματικά σε νοιάζει η φάση.

Ειλικρινά, έχουμε γεμίσει με τους ψαγμένους συλλέκτες πχ, που έχουν τα leather nunn, τα solar eagle, τα dark knight, τους υποστηρικτές του χώρου, που όμως τελευταίο live που πήγαν ήταν πριν από 3 χρόνια(και ήταν μεγάλη συναυλία). Στα underground, εκεί που γίνεται η διαφορά(δείτε παραπάνω - και το 90τόσο φέρναν μεγάλα ονόματα σε γήπεδα σπάνια, αλλού ήταν το πρόβλημα, στα live στα clubάκια) και την ξεχωρίζει ο καθένας τη διαφορά(οι 80 γίνονται 40 στο live), εκεί δεν πατάγαν για δικούς τους λόγους. Ε αυτούς εγώ, σόρι κι όλας, @@ υποστηρικτές τους θεωρώ. Να σου φέρνει ο άλλος την μπαντάρα που γουστάρεις να τους δεις να τα σπάνε στην σκηνή(κι εσύ από κάτω), αλλά εσύ να είσαι σπιτάκι σου και να ακούς το cd ή το βινύλιό τους.

ΥΓ: Το παραπάνω δεν πάει προς τον warlord, μην παρανοηθεί, προς θεού. Προς κανέναν από εδώ μέσα. Για άτομα εκτός του φόρουμ μιλάω γενικά. Ο καθένας που ξέρει 2-3 πράγματα από αυτά που ακούει θα τους έχει πετύχει κάπου(αυτούς ή παρόμοιους).
    ΥΥΓ: Μιλάω μουσικά για τα πράγματα που γουστάρω και ξέρω. Αλλά φαντάζομαι δεν είναι μόνο ο χώρος του κλασσικού epic/heavy/power που έχει πάρει τα πάνω του τα τελευταία 10 χρόνια.
    ΥΥΥΓ: Κάθομαι και τα γράφω αυτά, γιατί τελευταία φορά που τσέκαρα το ER δήλωνε μουσικό φόρουμ αν δεν κάνω λάθος. Αν ήθελα διάλογο με αριστερούς, αναρχικούς, ακροδεξιούς, δωδεκαθεϊστές ή ότι σκατά θέλετε, θα πήγαινα σε άλλο φόρουμ.
    Last edited by Ruthless; 08-09-2009 at 10:28.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
    Καρχαρτ, αυτο περι θεωριας και πραξης μου φαινεται παρα πολυ βολικο για τη παρτη σου. Θα επρεπε να εχεις τον ανδρισμο ή να μην ακους πραγματα που ερχονται σε αντιθεση με την ιδεολογια σου ή να μην ψαχνεις σοφιστιες για να εισαι ενταξει με τον εαυτο σου και να πεις καθαρα και ξαστερα "και ο χιτλερ να εβγαζε δισκο που μου αρεσει, θα τον αγοραζα".
    Στις περισσοτερες περιπτωσεις (για ευνοητους λογους) δεν ειναι ευκολο να διαπιστωσεις οτι ο ταδε ειναι φασιστοαπαυτο (ή οτιδηποτε θεωρει καποιος κακο). Αλλα οταν ο αλλος στο φωναζει στα μουτρα σου και συ λες "ελα μωρε θεωρητικος ειναι" και "η τεχνη του ειναι αποστασιοποιημενη απο τα πιστευω του", ε κανεις λιγο το μαλακα...
    Βάστα λίγο, αυτό ήταν ένα από τα όσα ειπώθηκαν. Δεν έχω πρόβλημα να ακούσω πράγματα που έρχονται σε αντίθεση με την ιδεολογία μου, όπως προείπα. Πρόβλημα έχω με τον κάθε τυχάρπαστο ασφαλίτη Ξηγά που δεν θα του έδινα λεφτά για να πάω σε κάποια συναυλία του, γιατί δεν αξίζει τέτοιοι τύποι να φτιάχνονται από τον κόσμο, note, είχα σκοπό να πάω στους Sodom, αλλά δεν θα. Επίσης ξεκολλάτε με τον Vikernes, ο τύπος ήταν ξεκάθαρα μουρλός, και μην με βάλετε να εξηγώ στον Witchkiller που γράφει (για) πράγματα που δεν νιώθει, τι υπήρξε το "Filosofem" για την Τέχνη γενικώς. Και κατά πόσο λόγω του ποιόντος του εγώ θα αγοράσω μια αντιστρεβλωμένη ακροδεξιά για να "πουλήσω οπαδιλίκι". Όπως έχω ξαναπεί, το album των Sigrblot πχ (θα σας πει ο Ra Pariah τι είναι αυτό) δεν θέλω να τον αγοράσω, παρότι ο αγαπημένος μου σουηδικός bm δίσκος έβερ ίσως, είναι στην ουσία μια ρατσιστική προπαγάνδα που βγήκε στην Nordiska Förlaget και είναι ξεκάθαρα και ειλικρινώς ο ρατσισμός/ναζισμός ο ίδιος. Ούτε ωραιοποιημένος, ούτε κρυμμένος, ούτε "άλλο θα εννοεί", ούτε τίποτα.

To "Filosofem" δεν έχει καν πολιτική αναφορά μέσα του. Ο Vikernes γενικώς μιλούσε, του άρεσε να λέει. Και του Euronymous του άρεσε να λέει γενικώς. Ο δεύτερος έβριζε τους πάνκηδες/hardcore's, ο άλλος πραγματικά έλεγε ό,τι του κατέβαινε στο κεφάλι του, είχε πρόβλημα, απέκτησε προβληματική συμπεριφορά, σκότωσε τον Euronymous και τιμωρήθηκε. Και δεν τον σκότωσε γιατί δεν ήταν Άρειος, τον σκότωσε επειδή του έτρωγε φράγκα. Και πήγε στην ψειρού δικαίως. Και μην ακούσω για τις εκκλησίες, πραγματικά. Μακάρι να καίγονταν όλες οι εκκλησίες του κόσμου στο επόμενο δευτερόλεπτο, αν μπορούσε να πατηθεί το αντίστοιχο κουμπί.

Anti-Hero Reject's Avatar

καταντια.
    απο την μια πλευρα οι πληρως υποταγμενοι στην κατασταση "αγνο μεταλ να ναι και ας μου τους φερει και ο μιχαλολιακος εγω θα στηριξω".
    απο την αλλη ενα μουνοπανο ασφαλιτης χωμενος μεσα σε ενα αντεργκραουντ(λεμε τωρα) κινημα το οποιο στανταρ το χρησιμοποιησε αυτο και τους ΑΡΧΙΒΛΑΚΕΣ οπαδους του προν ιδιον ωφελος στην ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
    και να βλεπεις ρουθλεςς να χρησιμοποιει "επιχειρηματα" στυλ "ναι αλλα εσεις ακουτε μπουρζουμ".το ιδιο πραγμα ειναι ρε βλακα,ρε μεταλ προβατο?αλλα εσυ εισαι ικανος να μπεις μονος σου ρε προβατο στο μπουντρουμι και να σε πηδανε,αρκει απεναντι σου να παιζει η καθε τσιριχτη λουκια και να ματωνεις το πουλακι σου αυνανιζομενος με τις αιθεριες μελωδιες των γκεη ακουσματων σου.Ζωο γαμω το κεφαλι σου.
    Καλα για ρεηζορ δεν το συζηταω,πρεπει να εχει δαγκωθει που δεν θα δει σοντομ ή περιμενω καμια απαντηση στυλ "θα παμε,θα μπουμε μεσα με ντου,θα δουμε την συναυλιαρα μας και μετα θα τα σπασουμε".χαχαχα.
    μονος λογικος ο γουορλορντ,ο οποιος παρολη την πικρα που εφαγε απο το γεγονος σταθηκε στο υψος του και πατησε ενα καλο ακυρο στον ΞΗΓΑ και στα πουστιλικια του.
    σπαθια στο μουνι της μανας του Ξηγα,και στις κωλαρες οσων τον στηριζουν.
    Last edited by Reject; 08-09-2009 at 11:35.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Σημασία έχει που θα ξαναδούμε Domine φίλος.

Αν δείτε κανά ΘΕΟΜΟΥΝΟ που σας παρακαλά να σας πάρει πίπα και να την γαμήσετε από τον κώλο και σας βγει ασφαλίτισα πχ θα πείτε όχι; Πούστηδες είσαστε κύριοι;
    α)ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΓΝΟ ΜΕΤΑΛ.ΓΙΕΑ.
    β)οταν δινεις ΚΩΛΟ,δεν μπορεις να μιλας για πουστηδες.και οχι στερημενε πεοβασανιστη,το πολυ να ετρωγε καμια χλεπα στην μαπα.Ακομα και ο τελευταιος μαλακας θα την εδιωχνε.αλλα εσυ εισαι πολυ αντρας ρε παιδι μου,και ο συνδυασμος τεστοστερονης με σεξουαλικη ανυπαρξια θα σε εκανε να δωσεις πιπα και στην παραπληγικη ξαδερφη σου.βλακα.

Γεια σου και σένα συναισθηματικέ αγαπησιάρη πάνκη.

Περιμένουμε να μας πεις με ποια είσαι ερωτευμένος αυτήν την βδομάδα

Senior Member warlord mkII's Avatar

χωμενος μεσα σε ενα αντεργκραουντ(λεμε τωρα) κινημα το οποιο στανταρ το χρησιμοποιησε αυτο και τους ΑΡΧΙΒΛΑΚΕΣ οπαδους του προν ιδιον ωφελος στην ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
    Τα ισοπεδωσες ολα!

Καρχαρτ, κατα το 50% με καλυψε η απάντησή σου, απλά έχω ενστάσεις στο σημειο
    To "Filosofem" δεν έχει καν πολιτική αναφορά μέσα του.
    Δεν χρειάζεται να έχει.
    Ελπιζω να μην το παιρνεις σαν προσωπικη επιθεση, τα ιδια θελω να πω και στον ρουθλες. Αν ειμουν οπαδος Ντομινε θα εστελνα ενα mail στη μπαντα να τους πω τι τυπος ειναι ο οργανωτης για να τη προστατεψω (μπλεκει βεβαια το πραγμα γιατι το τι ειπε ενας στο ιντερνετ δεν σημαινει οτι ειναι και αληθεια). Κατα την αποψη μου η σωστη αντιμετωπιση ειναι αυτη που λες με τους Σουηδους. Αν ο χ φασιστας (ή οτι αλλο θελετε) βγαλει την υπερδισκαρα που δεν αντεχουμε να μην ακουμε, ε το κατεβαζουμε και το χαιρομαστε. Δεν ειναι αναγκη (εν γνωσει μας) να βοηθαμε τετοιες καταστασεις.

Γεια σου και σένα συναισθηματικέ αγαπησιάρη πάνκη.

Περιμένουμε να μας πεις με ποια είσαι ερωτευμένος αυτήν την βδομάδα
    αχαχαχα,τελικα εισαι πιο βλακας απο οσο περιμενα.
    τι να κανω ρε φιλε,δεν ακουω ΑΝΤΡΙΚΗ μουσικη και ετσι αναγκαστικα γνωριζω και καμια γυναικα.
    μαλακια ε?ξερω,γιατι στο ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ δεν χωρανε γυναικες (χωρανε ομως ασφαλιτες που ξερουν για τι μιλανε,και ειναι και αγνα οπαδακια σε λεω).
    πληροφοριακα παντως,ειμαι με την ιδια ερωτευμενος εδω και 1μιση μηνα.καλα τα παω,αλλα το δικο σου ρεκορ δεν θα το σπασω.25 χρονια ερωτας με την χουφτα ειναι αυτα....

warlord, o Vikernes είναι μια ιδιόμορφη περίπτωση (και μεγάλη αγάπη επίσης) για να την αναγάγω σε γενικά συμπεράσματα.

Ο τύπας (σε κάποια φάση της ζωής του) προώθησε ένα -τίγκα- ακροδεξιό image, το οποίο αποκύρηξε στη συνέχεια εμμέσως (αλλά όχι τελείως) και τιμωρήθηκε δίκαια για κάποια άλλα άσχετα με το θέμα εγκλήματά του. Και ήταν ξεκάρα τρελός.

Όχι διοργανωτής συναυλιών κρυφορουφιάνος μαλακάκος που δίνει κόσμο και δεν θα τιμωρηθεί ποτέ.

Κάτι για να ξεκαθαρίσει το θέμα αλήθεια/ψέμα. Όπως είπα και πριν, ήξερα τι ήταν ο Ξήγας καιρό τώρα, μου τα είχαν πει γνωστοί. Η ιστορία που ανακαλύψατε λαγωνικά και τσακάλια του ER μόνο φρέσκια δεν είναι βέβαια. Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που έγινε(ψαχτείτε όμως, μην αναμασάτε ότι διαβάσετε χωρίς λίγη σκέψη). Λίγο περίεργο δεν ήταν να το θυμηθούν αυτό τόσα χρόνια μετά;

Τέσπα, εγώ στην άποψή μου επιμένω, αν εσείς βλέπετε το περιτύλιγμα και όχι το περιεχόμενο, δικαίωμά σας. Εγώ το περιτύλιγμα το είπα, το γράφω στα παπάρια μου. Εσείς μπορείτε να χάνετε πράγματα που γουστάρετε κι αγαπάτε γιατί κάποιος κάπως κάπου κάποτε ήταν φασίστας, ακροδεξιός, παγανιστής, ταγματασφαλίτης, αναρχοκομμούνι ή ότι-σκατά-θέλετε.

και λιγο αγνο,ασφαλιτικο χεβυ μεταλ αφιερωμενο!

Senior Member Strasnic's Avatar

mpikan ta pragmata sti thesi tous

ρινς antimusic's Avatar

Τέσπα, εγώ στην άποψή μου επιμένω, αν εσείς βλέπετε το περιτύλιγμα και όχι το περιεχόμενο, δικαίωμά σας. Εγώ το περιτύλιγμα το είπα, το γράφω στα παπάρια μου. Εσείς μπορείτε να χάνετε πράγματα που γουστάρετε κι αγαπάτε γιατί κάποιος κάπως κάπου κάποτε ήταν φασίστας, ακροδεξιός, παγανιστής, ταγματασφαλίτης, αναρχοκομμούνι ή ότι-σκατά-θέλετε.
    αν ήταν παιδεραστής θα σε πείραζε;
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".