Καβλή φάση. Το αστείο είναι ότι εχω πει και μπράβο στον τύπο που έφερε τους ονσλοτ πριν λίγο καιρό (σε φόρουμ ρε μλκς, σοβαρευτείτε).
Ο βίκερνες έσφαζε σε αυτοάμυνα. Ο κιθαρίστας των malevolent creation έφαγε λέει ληστή σε επίθεση σουπερμαρκετ. Ο ξήγας είναι μεροκαματιάρης ασφαλίτης. Οι iced earth πήραν πίσω τον μπαρλου και στους γκαντ ντιθροουντ παίζει μπάτσος.
Εντάξει ρε παιδιά δεν παίρνω σε καμμία περίπτωση το μέρος του ρουθλες και ο πιο σωστός είναι μακράν ο warlord εδώ μέσα, αλλά μην είστε και σεις τόσο υποκριτές. Δλδ σαν να λέμε προτιμούμε να μένουμε στην άγνοια. έχετε ψάξει λίγο το ποιον αυτών που σας διοργανώνουν συναυλίες; Πλάκα θα έχει πάντως γιατί μπορεί και να πέσουμε σε ακόμα μεγαλύτερα σκατά από ασφαλίτες. Τσεκάρετε πάντα το ιδεολογικό πιστεύω των ανθρώπων στους οποίους δίνετε τα χρήματα σας με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο; Και μην μου πείτε πως έχει διαφορά να παίρνεις λαχανικά από φασίστα μανάβη ή να πηγαίνεις σε συναυλία ασφαλίτη π.χ. Γιατί για κατανάλωση μιλάμε και αφήστε τις τέχνες λίγο παραπέρα. Αυτού του είδους οι σταυροφορίες έχουν πλάκα όταν γίνονται εν γνώση ε.
εντάξει πάνκη για σένα δεν μιλάω, ούτως ή άλλως ο ορος κατανάλωση-συναυλία δεν ισχύει για σένα. Αλλα οι υπόλοιποι τα σκάμε.
Τέσπα, γουόρλορντ και πάλι εύγε αγόρι μου. Τουλάχιστον κατάπιες την γλώσσα σου και το πήρες με το μαλακό, κριμας. Αλλά ρε ρούθλεςς κιεσυ λαμπίρη του επικ που σκατά τα ξέρεις όλα.

.