θρέντ για δυνατούς λύτες λέει ρε μαλάκα!!!
![]()
Χαχαχα, όντως για το ταγκ, δεν το είχα δει.
αντιμιούζικ, μιλάμε πάντα για τον διοργανωτή μιας συναυλίας;
Εσένα αν ένας παιδεραστής σου έφερνε το παιδικό σου όνειρο, τον διακαή σου πόθο, την μπάντα που λες πως θα σκότωνες για να δεις live, για μία και μοναδική συναυλία δεν θα πήγαινες; Εμένα αν μου λέγαν πχ παίζει live Heavy Load ή Cirith Ungol(με τα σωστά line up - έστω και χωρίς Fogle) και ο διοργανωτής είναι πούστης παιδεραστής αναρχοκομμουνιστής που γουστάρει πανκ και μιουζ(λέμε τώρα), φυσικά και εννοείται πως θα πήγαινα. Γιατί ξαναλέω δεν θα πήγαινα να δω τα μούτρα του. Νομίζω πως πολλοί από εσάς ακούτε μουσική ή πηγαίνετε σε συναυλίες για λάθος λόγους. ER, οπαδοί και μουσική.
Ναι, ξέρω πως οι Domine δεν είναι ακριβώς τα παραπάνω, αλλά επίσης ασφαλίτης != παιδεραστής θαρρώ.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
καλα εσυ συνεχιζεις το κρεσεντο της μαλακιας.το οτι στηριζεις οικονομικα(και ηθικα) καποιον ο οποιος ειναι ανηθικος=ασφαλιτης,θα επρεπε να ειναι αρκετα καλη δικαιολογια για να μην στηριξεις τα πατσαβουρολαιβ του.
αλλα τι λεω,ειπαμε.μεταλ γιουθ.πιο καθυστερημενοι και απο τον ιβιτς στην επιθεση.
Ξηγα,τσεκαρε μια το προφιλ σου ρε φιλε,εχουμε θεμα.
Last edited by Reject; 08-09-2009 at 15:35.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Κι εσύ πάνκη συνέχιζε να ακούς μουσική αποκλειστικά και μόνο με κοινωνικοπολιτικά κριτήρια. Γαμάς φίλε.![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Ruthy, έχεις τα χαρακτηριστικά ενός τοίχου.
Σου μιλάνε, και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
Σου πετάνε ένα μπαλάκι και το επιστρέφεις πίσω.
Κάτσε και σκέψου καλύτερα τι σου λένε και σταμάτα να κάνεις σαν 14χρονο μεταλάκι που του έβρισαν τους metallica.
Δεν είπε κανένας τίποτα για τους γαμημένους Domine. Η μουσική τους τσακίζει, θερίζει και συνθλίβει, οκ;
Σε άλλη βάση, ο τύπος που τους φέρνει είναι ένας γαμημένος ρουφιάνος, μπινές, κατακάθι και αρχίδι της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Δεν τον στηρίζεις οικονομικά για όλα τα παραπάνω, όσο κι αν σ'αρέσουν οι Domine, γκεγκε;
Αν το κάνεις, τότε κάτι πάει στραβά με την γαμημένη ιδεολογία σου και το κεφάλι σου.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
παμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ.
λοιπον,αν ο ξηγοπουστας εφερνε πχ τους d.r.i,δεν θα πηγαινα,δεν θα αγοραζα εισητηριο.
αλλα ενα ΚΑΛΟ μπαχαλο για να μην γινει το λαιβ και να μπει μεσα ο ασφαλιτης θα το εκανα.
τωρα που κολλαει ρε βλακα οτι ακουω μουσικη με κοινωνικοπολιτικα κριτηρια?ηλιθιε μεταλλα,στα εμαθαν λαθος.τα περισσοτερα πρωιμα πανκ ηταν απολιτικα,δεν ειχαν πολιτικη ιδεολογια ουτε παρομοια στιχουργικη.και αυτα μου αρεσουν.οποτε,αντε τραβα στον φιλο σου τον ΞΗΓΑ να αγορασεις κανενα μπλουζακι medieval steel-αν ποτε κατα λαθος βρεθεις κρατητηριο μπορει να αναγνωρισει κανενα κολληταρι του το μπλουζακι και να ΞΗΓΗθει απελευθερωση.
εντιτ-α ρε πουστη,αθηνα ο ενας βγαινει ασφαλιτης,θεσσαλονικη ιδιοκτητης μαγαζιου(για εξτρημ χεβυ μεταλ κλαμπινγκ σε λεω) ειναι αρχιρουφιανος των μπατσων και εχει γεμισει το μαγαζι ασφαλιτες,καλα πατε ρε.κηπ ον ροτινγκ!
Last edited by Reject; 08-09-2009 at 16:03.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Καβλή φάση. Το αστείο είναι ότι εχω πει και μπράβο στον τύπο που έφερε τους ονσλοτ πριν λίγο καιρό (σε φόρουμ ρε μλκς, σοβαρευτείτε).
Ο βίκερνες έσφαζε σε αυτοάμυνα. Ο κιθαρίστας των malevolent creation έφαγε λέει ληστή σε επίθεση σουπερμαρκετ. Ο ξήγας είναι μεροκαματιάρης ασφαλίτης. Οι iced earth πήραν πίσω τον μπαρλου και στους γκαντ ντιθροουντ παίζει μπάτσος.
Εντάξει ρε παιδιά δεν παίρνω σε καμμία περίπτωση το μέρος του ρουθλες και ο πιο σωστός είναι μακράν ο warlord εδώ μέσα, αλλά μην είστε και σεις τόσο υποκριτές. Δλδ σαν να λέμε προτιμούμε να μένουμε στην άγνοια. έχετε ψάξει λίγο το ποιον αυτών που σας διοργανώνουν συναυλίες; Πλάκα θα έχει πάντως γιατί μπορεί και να πέσουμε σε ακόμα μεγαλύτερα σκατά από ασφαλίτες. Τσεκάρετε πάντα το ιδεολογικό πιστεύω των ανθρώπων στους οποίους δίνετε τα χρήματα σας με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο; Και μην μου πείτε πως έχει διαφορά να παίρνεις λαχανικά από φασίστα μανάβη ή να πηγαίνεις σε συναυλία ασφαλίτη π.χ. Γιατί για κατανάλωση μιλάμε και αφήστε τις τέχνες λίγο παραπέρα. Αυτού του είδους οι σταυροφορίες έχουν πλάκα όταν γίνονται εν γνώση ε.
εντάξει πάνκη για σένα δεν μιλάω, ούτως ή άλλως ο ορος κατανάλωση-συναυλία δεν ισχύει για σένα. Αλλα οι υπόλοιποι τα σκάμε.
Τέσπα, γουόρλορντ και πάλι εύγε αγόρι μου. Τουλάχιστον κατάπιες την γλώσσα σου και το πήρες με το μαλακό, κριμας. Αλλά ρε ρούθλεςς κιεσυ λαμπίρη του επικ που σκατά τα ξέρεις όλα.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δεν θέλει ιδιαίτερη ανάλυση ώστε να πει κάποιος δεν πάω σε ένα τέτοιο λαιβ.
Δεν μου αρέσει η μπάντα αλλά το ίδιο θα έλεγα και για κάποια που πεθαίνω να δώ. Θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες. Η αν δεν υπάρξουν θα πω τουλάχιστον ε να πάει να γαμηθεί. Δεν θα λέω είχα την ευκαρία και την έχασα.
Και δεν είναι ότι δεν στηρίζεις την μπάντα με το να μην πας.
Επίσης θεωρώ μαλακία να γίνει σπάσιμο στο λαιβ γιατί θα πάει και κόσμος ο οποίος δεν τα γνωρίζει αυτά και ξερει τι στηρίζει.
Επίσης στο ιντυ έχει ένα σχόλιο με ενδιαφέρον: καλά είναι τόστο βλάκας που έβαλε φωτο με περιπολικό?
Το Burzum είναι λεπτό θέμα. Πάντως δεν θα πήγαινα σε λαιβ του(ς) (υποθετικό τελείως αυτό) γιατί πιθανόν να άρχιζε να κάνει και κύρηγμα.
Τα ταγκ τα σπάνε.
Εδιτ. Για πώ κατί που μοιάζει με ποστ Μαριλιον. Ίσως όλοι έχουμε δώσει λεφτα (για λαιβ, για δισκους, για να φάμε που λέει ο λόγος) σε σκατά αλλά όχι σε τόσο φανερά σκατά.
Last edited by ion_storm; 08-09-2009 at 16:24.
I don't do drugs. I am drugs.
Γεια στο στόμα σου ρε Μαρίλλιον. Μερικοί είναι πολύ χειρότεροι ναι, ειδικά όσο πιο ακραία πάνε τα πράγματακαι γενικότερα στον κύκλο που διακινεί και εμπορεύεται τη μουσική. Αλλά για αυτά δε λέμε τίποτα, επειδή αυτοί δεν είναι σαν τον άλλον, είναι προσεκτικοί, δε τους έχουν πάρει πρέφα ακόμη, και θέλουμε και καμιά φορά να πάμε να πάρουμε και το σιντιάκι μας, έτσι? (Αν θίχτηκε κανένας, κακό του κεφαλιού του, να μη μυγιάζεστε αφού δεν έχετε μύγες!)
Ο φασίστας μπορεί να είναι εξαιρετικός μανάβης, αλλά να μου επιτρέψεις να φοβάμαι λίγο για τι σκοπούς μπορεί να χρησιμοποιήσει το κέρδος που βγάζει.
Στάνταρ!
http://www.antihumanism.com/2009/07/...entire-planet/
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Ναι φυσικά, αλλά κατόπιν εορτής όλοι λέμε εμπάργκο στον πούστη τον μανάβη, που ήταν και γείτονας μας τόσα χρόνια και του δίναμε τα λεφτά μας. σε λίγο θα μπει και ταγκ για το θέμα να δεις.
ωραίο άρθρο για τον ξανθό στορμτρουπερ!
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για κάθε τέτοιο live που σαμποτάρεις εγώ πηγαίνω σε τέσσερα.
Στην πραγματικότητα είναι εντελώς παιδαριώδες το "σαμποτάρω το προϊόν σου επειδή είσαι φασίστας". Όχι απλά για lives, για οτιδήποτε, οπουδήποτε αγοράζετε κάτι θα έπρεπε να κάνετε το ίδιο. Θα πρότεινα να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και να καταρτιστεί λίστα τύπου greenpeace για μεταλλαγμένα τρόφιμα με φασίστες ιδιοκτήτες επιχειρηματίες, υπαλλήλους και μέλη των ΔΣ, αποθηκάριους, φορτηγατζήδες, περιπτεράδες, πραματευτές. Για να τους σαμποτάρουμε όλοι μαζί. Έξω οι φασίστες έμπορες απο τον καπιταλισμό μας! Θέλουμε μόνο τους άλλους!
Aκόμη πιο παιδαριώδες μου φαίνεται όμως το "ο τάδε έμπορας είναι φασίστας, αλλά αφού υπάρχουν κι άλλοι, τα καταπίνω και συνεχίζω να τον ενισχύω".
Για τον Ξήγα τα μάθαμε και μποϋκοτάρουμε. Το ίδιο θα κάνουμε και για όποιον άλλο μάθουμε κάτι αντίστοιχο.
Όλοι τρώμε σκατά από παντού. Καλύτερα αυτά τα ένα-δύο που ξέρουμε να τα αποφεύγουμε.
Είναι στη διακριτική ευχαίρεια του καθενός από μας το τι θα κάνει στην περίσταση αυτή. Δεν θα κατηγορήσω κανέναν που η λατρεία του για τους χ,ψ ντόμινε τον έκανε να αγνοήσει το (τεράστιο, πανάθεμά το) λόγκο του Ξήγα, απλά εμένα πλέον μου φέρνει αηδία.
Ρε μαλακα, για να αγοράσεις οτιδήποτε άλλο, φέτα απο το σουπερμαρκε, τσιγάρα απο το περίπτερο, ελέγχεις ΤΗ ΦΑΣΗ;