Τεράστιο άδειασμα από ικονοκλαστ.
Να τελειώνουμε με αυτό το ανέκδοτο επιτέλους, δεν εκπροσωπείτε κανένα κοινωνικό στρώμα, καμία τάξη (τρομάρα μου), καμία πολιτική κατεύθυνση. Και στα περι δράσης, σίγουρα δε ζήτησε κανείς να πάρετε όλα τα σωματεία προκειμένου να σας πάρει κανείς στα σοβαρά ως πολιτική ύπαρξη, αλλά 1ον) δεν έχετε παλέψει ούτε για το πάρκο στην Κυψέλη, πόσο μάλλον για ένα εργασιακό, για να λέμε τα σύκα σύκα στο πόσο κυνηγάτε το θέμα της δράσης, και 2ον) ούτε στη θεωρία απευθύνεστε πουθενά, στα περι "ταύτισης" με την αριστερά.
Μπορεί ο χώρος του ικονοκλαστ και του κάθε ικονοκλαστ να διεκδικεί μία θέση στην ταξική πάλη ενώ στην ουσία να τρώει ψίχουλα, αλλά τουλάχιστον είναι εκεί και το παλεύει.
Το κόμμα σας ήτανε μία φούσκα που φούσκωσε απρόβλεπτα (αλλά τελείως λογικά αν μελετηθεί κοινωνικά) μετά τις πυρκαγιές του 2007, μία έκτη μπάρα στα γκάλοπ που ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με τις διαθέσεις και τα παιχνίδια των λαμπράκηδων (κι όχι μόνο εσείς, μεταξύ μας) κι έκτοτε φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του με τους γνωστούς προβοκατόρικους τρόπους. Θα σας ήξερε κανείς αν δε γινόταν η ιστορία με την πλατεία Κεμάλ; Ή θα σας ήξερε κανείς χωρίς τις βλαμμένες τοποθετήσεις για το μακεδονικό; Θεωρείτε τους εαυτούς σας κόμμα τη στιγμή που κάθε επίφαση δημοσιότητας προκαλείται μόνο από το παιχνίδι με τα αντακλαστικά του συντηρητικού μέρους του λαού; Περισσότερη ταύτιση με τη χαζοαναρχία βλέπω παρά με "αριστερά".
Κι εγώ λέω, πες ότι έχετε δίκιο σε αυτές τις ΝΑΤΟθρεμμένες θέσεις, μπορείτε να μου πείτε πώς ακριβώς σχετίζονται με το κύριο ιδεολογικό αντικείμενο του χώρου σας; Δηλαδή, γιατί οι "Γυναίκες για μία άλλη Ευρώπη" δε μίλησαν ποτέ για το σκοπιανό κι εσείς μιλήσατε; Και γιατί αν είστε τόσο χαλαρό κόμμα όσον αφορά τις παρελκόμενες της οικολογίας απόψεις (εθνικά στην προκειμένη), φροντίσατε να κάνετε ΣΗΜΑΙΑ αυτές; Μήπως, λέω, είστε προβοκάτορες του κερατά; Είναι γνωστό ότι η μόνη σας παρέμβαση είναι στα πάνελ, όμως και σε αυτά για ένα γαμημένο ΔΑΣΟΣ δε σας έχω ακούσει να μιλάτε.
Και Candiru, πριν προλάβεις να με πεις εθνικιστή, γιατί κόβω την πούτσα μου ότι τα αμυντικά σου αντακλαστικά θα χτυπήσουνε εκεί, διάβασε καλύτερα και δες αν εστιάζω πάνω στην ορθότητα αυτών των απόψεων ή στο γεγονός ότι χρησιμοποιούνται ως γαιδούρειος ίππος για να εξυπηρετήσουν τον τυχοδιωκτισμό σας.