Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 80

Thread: Laptops

ρινς antimusic's Avatar

1920x1200 πάντως στο 24άρι monitor τα δείχνει κούτσικα αν δεν αλλάξεις το μέγεθος των fonts.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

xm..kai pali sta idia lefta nomizw den paizei kati kalytero..apo etaireia aksiopisti den einai etsi?? asxetos an genika einai tsimpimena...me tin analysi kapws tha tin palepsoume

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by jack the ripper View Post
    xm..kai pali sta idia lefta nomizw den paizei kati kalytero..apo etaireia aksiopisti den einai etsi?? asxetos an genika einai tsimpimena...me tin analysi kapws tha tin palepsoume
    Ε καλά δες το για αρκετή ώρα πριν το πάρεις. Άλλη ανάλυση εκτός από την native σε tft monitor εγώ προσωπικά δεν το αντέχω με τίποτα πάντως, αν σκέφτεσαι να την ρίξεις.

tha to tsekarw se leitourgia prin to parw..elpizw na min mou fanei tragiko

Αν δε βιάζεσαι λόγω επιδότησης πάντως εγώ θα περίμενα να βγουν με usb3.0. Σε ντέσκτοπ δε σε νοιάζει γιατί βάζεις μια κάρτα και είσαι κομπλέ, σε λάπτοπ καλό είναι θαρρώ να υπάρχει, τα στικάκια είναι τα νέα φλόπι και σε 1-2 χρόνια το usb2.0 θα φαίνεται πολύ, πολύ αργό.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Αν δε βιάζεσαι λόγω επιδότησης πάντως εγώ θα περίμενα να βγουν με usb3.0. Σε ντέσκτοπ δε σε νοιάζει γιατί βάζεις μια κάρτα και είσαι κομπλέ, σε λάπτοπ καλό είναι θαρρώ να υπάρχει, τα στικάκια είναι τα νέα φλόπι και σε 1-2 χρόνια το usb2.0 θα φαίνεται πολύ, πολύ αργό.
    σε 10-15 μερες max πρεπει να εχω νεο πισι για εξω οποτε θα ελεγα οτι ψιλοβιαζομαι

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Το ενδεχόμενο να αγοράσεις εκεί που θα πας(καμιά Αγγλία φαντάζομαι) το σκέφτεσαι; Δηλαδή εκεί θα βρεις κάτι Dell πχ υπέροχα(στα λεφτά που λες), που εδώ στο Ελλάντα δεν τα βρίσκεις εύκολα.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

και αυτο το ειχα σκεφτει(κοιτουσα τη σειρα XPS της Dell)...αλλα τα custom της Dell αργουσαν παρα πολυ..επισης παρολο που ειναι κορυφη ως εταιρεια απο τα ετοιμα που εχει,στα ιδια λεφτα(1200) βρηκα λιγο χειροτερα απο τα 2 που σας δειχνω εδω...
    τωρα οι τιμες για τα ιδια λαπτοπς(σονυ και ειτς πι ) δεν ξερω αν θα εχουν διαφορα στο λονδινο..

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Γενικα: ati > nvidia

Γιατί σου προσφέρει την ίδια δύναμη σε χαμηλότερη τιμή και στη τελική είμαστε καταναλωτές. Η Nvidia την έχει δει intel και το έχει γαμήσει τελευταία οπότε ας φάει κανένα καυλί μπας και στρώσει και γίνει έστω και λίγο σαν εκείνη τη εταιρία που κάποτε έβγαλε το Riva TNT2 (Viper 770 πινκζ). Μάκια!

Για τον raven: ίσως η Νvidia να είναι καλύτερη αν όντως βολεύει καλύτερα στη δουλειά του.
    έχεις δουλέψει ποτέ linux με ati?
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Αυτός είναι ο βασικός αντί-ΑΤΙ λόγος.

Κατά τ'άλλα, jack the ripper, το ενδεχόμενο να πάρεις ένα laptop με 15άρα οθόνη(καλό πάντα σε θέματα vga/cpu/etc) και μια οθονούλα 20άρα να το συνδέεις ξέρω εγώ το σκέφτηκες; Μάλλον θα σου βγει πιο φτηνό, θα κερδίζεις στο θέμα φορητότητα/αυτονομία, και θα έχεις και μεγαλύτερη και πιθανότατα καλύτερη οθόνη για να μη βγάζεις τα μάτια σου. Απλά λέω τώρα.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Ξέρω πολύ καλά πόσο χάλια δουλεύει μια ATI με linux, thanks! Ακόμα και αν είχα σαν βασικό μου λειτουργικό κάποιο Linux distro αυτό δε θα άλλαζε πως

Γιατί σου προσφέρει την ίδια δύναμη σε χαμηλότερη τιμή και στη τελική είμαστε καταναλωτές.
    υπερτερεί σε οτιδήποτε.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Αυτός είναι ο βασικός αντί-ΑΤΙ λόγος.

Κατά τ'άλλα, jack the ripper, το ενδεχόμενο να πάρεις ένα laptop με 15άρα οθόνη(καλό πάντα σε θέματα vga/cpu/etc) και μια οθονούλα 20άρα να το συνδέεις ξέρω εγώ το σκέφτηκες; Μάλλον θα σου βγει πιο φτηνό, θα κερδίζεις στο θέμα φορητότητα/αυτονομία, και θα έχεις και μεγαλύτερη και πιθανότατα καλύτερη οθόνη για να μη βγάζεις τα μάτια σου. Απλά λέω τώρα.

xaxaxax sto myalo mou eisai!!! ayto tha kanw...pira to HP telika kai mallon tha parw kai ena monitor ekei

Senior Member cloud's Avatar

Ξέρω πολύ καλά πόσο χάλια δουλεύει μια ATI με linux, thanks! Ακόμα και αν είχα σαν βασικό μου λειτουργικό κάποιο Linux distro αυτό δε θα άλλαζε πως

Γιατί σου προσφέρει την ίδια δύναμη σε χαμηλότερη τιμή και στη τελική είμαστε καταναλωτές.
    υπερτερεί σε οτιδήποτε.
    Σε HD playback δεν υπερτερεί. Το οποίο είναι σημαντικότατος παράγοντας πλέον. Ενώ μέχρι πριν κάνα χρόνο ήταν κι εκεί μπροστά, τα έκανε ΠΑΛΙ σκατά με τους drivers και δεν υποστηρίζει ματρόσκες κωδικοποιημένες με l5.1 profile ενώ η nvidia τα υποστηρίζει πάνω από μισό χρόνο τώρα.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

υπερτερεί σε οτιδήποτε.
    επειδή εμένα είναι linux το main OS μου , και ήμουν ΑΤΙ lover κάποια στιγμή δεν την πάλεψα , και πείρα μια nvidia και βρήκα την ησυχία μου.

edit: laptop θέλει να πάρει ο άνθρωπος , και πάμε να το κάνουμε ATI vs NVIDIA war εδώ, άνω κάτω τελεία ΠΙ
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ