1920x1200 πάντως στο 24άρι monitor τα δείχνει κούτσικα αν δεν αλλάξεις το μέγεθος των fonts.
xm..kai pali sta idia lefta nomizw den paizei kati kalytero..apo etaireia aksiopisti den einai etsi?? asxetos an genika einai tsimpimena...me tin analysi kapws tha tin palepsoume![]()
tha to tsekarw se leitourgia prin to parw..elpizw na min mou fanei tragiko
ακουω γνωμες μεταξυ των 2:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...907&catalog=21
http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...907&catalog=21
Αν δε βιάζεσαι λόγω επιδότησης πάντως εγώ θα περίμενα να βγουν με usb3.0. Σε ντέσκτοπ δε σε νοιάζει γιατί βάζεις μια κάρτα και είσαι κομπλέ, σε λάπτοπ καλό είναι θαρρώ να υπάρχει, τα στικάκια είναι τα νέα φλόπι και σε 1-2 χρόνια το usb2.0 θα φαίνεται πολύ, πολύ αργό.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Το ενδεχόμενο να αγοράσεις εκεί που θα πας(καμιά Αγγλία φαντάζομαι) το σκέφτεσαι; Δηλαδή εκεί θα βρεις κάτι Dell πχ υπέροχα(στα λεφτά που λες), που εδώ στο Ελλάντα δεν τα βρίσκεις εύκολα.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
και αυτο το ειχα σκεφτει(κοιτουσα τη σειρα XPS της Dell)...αλλα τα custom της Dell αργουσαν παρα πολυ..επισης παρολο που ειναι κορυφη ως εταιρεια απο τα ετοιμα που εχει,στα ιδια λεφτα(1200) βρηκα λιγο χειροτερα απο τα 2 που σας δειχνω εδω...
τωρα οι τιμες για τα ιδια λαπτοπς(σονυ και ειτς πι ) δεν ξερω αν θα εχουν διαφορα στο λονδινο..
Αυτός είναι ο βασικός αντί-ΑΤΙ λόγος.
Κατά τ'άλλα, jack the ripper, το ενδεχόμενο να πάρεις ένα laptop με 15άρα οθόνη(καλό πάντα σε θέματα vga/cpu/etc) και μια οθονούλα 20άρα να το συνδέεις ξέρω εγώ το σκέφτηκες; Μάλλον θα σου βγει πιο φτηνό, θα κερδίζεις στο θέμα φορητότητα/αυτονομία, και θα έχεις και μεγαλύτερη και πιθανότατα καλύτερη οθόνη για να μη βγάζεις τα μάτια σου. Απλά λέω τώρα.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Σε HD playback δεν υπερτερεί. Το οποίο είναι σημαντικότατος παράγοντας πλέον. Ενώ μέχρι πριν κάνα χρόνο ήταν κι εκεί μπροστά, τα έκανε ΠΑΛΙ σκατά με τους drivers και δεν υποστηρίζει ματρόσκες κωδικοποιημένες με l5.1 profile ενώ η nvidia τα υποστηρίζει πάνω από μισό χρόνο τώρα.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ