Και το c1 μου αρέσει, έχω θετική εμπειρία και από το c2 του αδερφού μου, αλλά δεν έχει μεγάλη χρηματική διαφορά από το αυγό. Το 107 δε το ξέρω, θα κοιτάξω.
Αλλά η τογιότα είναι τογιότα πώς να το κάνουμε.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Στα λεφτά του corsa παίρνεις το fiesta με κλειστά μάτια όμως. Μεγαλύτερη ιπποδύναμη, πολύ πιο κοντές σχέσεις από τις ατέλειωτες απλωτές του corsa, design, πιο νέο μοντέλο, όλα τα καλά του κόσμου.
Για την ακρίβεια fiesta θα τσιμπούσα πριν ένα μήνα αν δεν έκανα τελευταία στιγμή αλλαγή πλεύσης με βάση το πόσα λεφτά έχω.
Πρέπει να είσαι και πολύ αμνίζιακ. για να επιλέγεις να πάρεις τώρα καινούριο αμάξι ενώ τόσους μήνες δεν εκμεταλλευόσουν τα μειωμένη τέλη των τελωνείων. Και καλά υπάρχουν ακόμα λένε αμάξια που περιμένουν στα τελωνεία, αλλά δεν ξέρεις κατά πόσο θα γλιτώσεις με μειωμένα τέλη ταξινόμησης(έχω μείνει και λίγο πίσω στην ενημέρωση εγώ).
Κατά τη γνώμη μου περίμενε να ανοίξουν επιτέλους οι δημοπρασίες των τραπεζών, να βρεις κανά καλό μεταχειρισμένο σε ξεφτίλα τιμή.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Παιδιά δεν πρόκειται να δώσω πάνω από 10.000 €, το είπα και πριν, ούτε με παίρνει ούτε θέλω να δώσω παραπάνω, όταν το κάνω θα είναι είτε για μίνι κούπερ είτε για οικογενειακό για να βάζω μέσα τα μπασταρδάκια.
Οπότε έχουμε και λέμε : αυτά τα c1,aygo,107 έχουν μικρή διαφορά στην τιμή, αν τελικά πάρω καινούριο (που δεν είναι σίγουρο και δεν εξαρτάται άμεσα και από μένα καθότι περιμένω κάποια χρήματα) γιατί να μη πάρω το αυγό και να ικανοποιήσω και την τογιοτοεκτίμηση μου;
Καταρχάς τσάμπα μιλάμε γιατί δεν πρόκειται να πάρεις αυγό με 10.000 αν υπολογίσεις χρώμα και πινακίδες.
edit, χμ, από 8000 λέει, οπότε μαλακία είπα, μάλλον βγαίνει.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Ε δεν είναι κάτι νέο. Εδώ και καιρό οι τράπεζες έχουν γεμίσει κατασχεμένα που δεν έχουν που να τα βάλουν πλέον. Έτσι τα βγάζουν σε δημοπρασίες. Αυτές γίνονται σε 3 στάδια:
1) Έμποροι/μαντράδες: Τσιμπάνε τα καλά κομμάτια. Τα εξαφανίζουν δηλαδή.
2) Τραπεζικοί: 1 αμάξι ο καθένας κάθε 3 χρόνια νομίζω θα μπορεί να τσιμπά.
3) Μετά ανοίγουν για τους υπόλοιπους. Που οκ, μην περιμένετε πχ κανά καινούριο σχετικά ΤΤ στα 7 χιλιάρικα, αυτά τα τσιμπήσαν οι μαντράδες. Αλλά και πάλι θα βρεθούν ευκαιρίες, αν αναλογιστείς τους ρυθμούς που οι τράπεζες κάνουν κατασχέσεις πλέον(ειδικά την τελευταία διετία).
Λένε κάπου τώρα φθινόπωρο θα γίνει η φτιάξη. Αναμένουμε.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
χαχααχαα δεν σε χαλασε μπουλη που εβγαλες το ταγκ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
ειναι πολυ πιθανη μια αποσυρση μιτσμομπιλ το φθινοπωρο.
δακρυα και κλαμα σε ολοι, αλλά.........
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
αν πάρεις μικρό
ΑΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ
κολλητός μου φίλος ελαφρός ψηλέας έβγαλε κύστη στα αρχίδια επειδή το cinquecento του ήταν πολύ μικρό και με γκάζι φρένο συμπλέκτη τα έκανε κιμά.
μπες και σιγουρέψου ότι οδηγάς άνετα , και για πιο 100% τεστ έχε πιει πολλά υγρά να δεις πόσο θα σε ενοχλεί στα νεφρά.
και δεν κάνω πλάκα
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ