Ρε μιτσ σοβαρέψου λίγο. Θέλεις να πεις ότι σχόλια όπως

αν δε το εχετε καταλαβει γενικα, αποψη της συντριπτικης πλειοψηφιας των οπαδων οσφπ, ειναι να παραμεινει ο Τεν Κατε, και φυσικα κανεις εκ των κυριων αντιπαλων σας στο πρωταθλημα ελλαδας δε θελει να φυγει ο αγαπητος μαγειρας εντεκαδων
μπορεί ο οποιοσδήποτε οπαδός του ΠΑΟ να τα πάρει ως θετικά για τον προπονητή του; Αυτός είναι ο μόνος πόλεμος στον Τεν Κάτε που μπορείτε να κάνετε - αν βγαίνατε και λέγατε "το αρχίδι να φύγει" μάλλον καλό θα του κάνατε. Όπως και να 'χει η απάντησή μου ήταν στο "στηρίζουμε" που έγραψες και ήταν "χεστήκαμε" - ήδη σου απάντησα ότι δε θεωρώ πόλεμο τα σχόλια τα δικά σας, θετικά ή αρνητικά. Ο πόλεμος στον οποίο αναφέρθηκα είναι εσωτερικός.

Σκόραραν και οι 3 μάλιστα. Ήταν λάθος του προπονητή λοιπόν που ο Αγκουέρο πέρασε τα 2 μπακ μας και έβαλε γκολ. Οτιναναι.

Η γνώμη μου είναι ότι οι παικτες μας τόσο μπορούσαν ενάντια σε σαφώς καλύτερους - το στήσιμο της ομάδας ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να έχουμε για να χτυπήσουμε το ματς. Θα μπορούσαμε να βάλουμε μέσα μόνο στόπερ και να έρθει 0-2 με ασφάλεια, αλλά έτσι είδαμε και μπάλα της προκοπής σχετικά και υπήρχε και μια ελπίδα να έρθει κάτι καλό. Έγιναν λάθη, δεν ήρθε, πάμε παρακάτω.

Όσο για τα ωραία περί μαγείρων, είδαμε μαγειρέματα με Ατλέτικο γιατί το σήκωνε το ματς - το ίδιο έκανε και πέρσι και έπιασε στο CL. Φέτος όμως δε νομίζω να κάνει τα ίδια, φαίνεται ότι η ενδεκάδα θα αρχίζει με κάμποσα ονόματα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα (Βύντρα, Μουν, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Λέτο, Σισσέ). Αν υπάρχει ευθύνη είναι που δεν έχει έρθει κάτι καλύτερο σε συγκεκριμένες θέσεις, αλλά δεν τελείωσαν οι μεταγραφές ακόμα.