eksou k to nick
eksou k to nick
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Album Cover anytime. Αλλα μη χωνεις peddobear, θα ξυπνησεις το κτηνος666![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
τρελη ασχημια
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Ειναι απο τα μωρα που μοιαζουν τοσο πολυ με παππουδι, και μου ξυπνανε ενα δεος τυπου, ο κυκλος της ζωης ανοιγει και κλεινει με την ιδια ασχημια, τραλαλαλαλαλλα, με πιανουν τα υπαρξιακα μου.
Η γενικοτερη εκφραση ομως και το σαταν φρυδι τα σπανε!
Αχαχαχαχαχα! και τωρα για πρωτη φορα μου εβγαλε τη φωτο απο headphones. Αψογη ιδεα. Βαζεις στο σκατοπαιδο κανα 10λεπτακι sepultura και πινει το γαλα του στο φτερο. Yeah!
Last edited by HAVOC; 25-08-2009 at 14:25.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
ΦΑΣΗ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΜΠΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ?![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Λιγο πριν μου φιλησει τα αρχιδια η γιαγια μου.
Мама Люба давай, давай, давай