these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
πωπω,το κιλλερ ινστικτ (μαυρη κασετα) το ειχα παρει 28 χιλιαρικα απο το ΚΟΥΚΟΥ οταν ειχε πρωτοβγει
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Όποιος ξέρει κάτι για τα επσ να επικοινωνήσει μαζί μου.
MICKEY PARKE FOR THE EVER.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
http://www.handheld.remakes.org/onli.../donk/donk.htm
klapste mazi mou
![]()
![]()
![]()
Σαν χτες θυμάμαι που είχα αγοράσει αυτό το τεύχος. Και το όλο ξενέρωμα με την πτώχευση της Commodore. Και τι κι αν παίχτηκε σκηνικό με την Escom, ήταν τρελό ξενέρωμα.
Α, και το απίστευτα γελοίο sega activator και το review του που προσπαθούσαν να παίξουν mortal kombat με αυτό.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Εγώ είμαι γενιά gamepro και όταν χώθηκα ΣΤΗ ΦΑΣΗ κατέβαινα μοναστηράκι για αγορές παλιών pixels, gamepros και κόμιξ. Πάντως οι περισσότεροι συντάκτες του πιξελ πήγαν σε gamepro και games
Κάπου το έχω αυτό το Πίξελ. Επίσης έχω κάπου και το Πίξελ καθώς και το Γιούζερ με το πρώτο review του Doom.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Εντάξει, στα τελειώματά του παίζει να το πρόλαβε ο Kelldorain(το 133 aka τελευταίο τεύχος βγήκε νομίζω καλοκαίρι 96) και προς το τέλος ήταν λίγο all around περιοδικό(με κονσόλες μέσα και τα ρέστα). Χωρίς τις παλιές καλές εποχές με το ένθετο μέσα με τo public domain scene, την κλασσική αλληλογραφία Amiga vs Atari vs Archimedes και άλλα ωραία.
Πάντως για συνέχεια του blast from the past, αν και μεταγενέστερο...
6 τεύχη όλα κι όλα, τα έχω όλα.
Από διαφήμιση σε αυτό το περιοδικό επίσης, σε μια μέρα βαρεμάρας, αγόρασα το πρώτο τεύχος(εντιτ: της επανέκδοσης - δεν είμαι Καντιρού ηλικιακά) του ελληνικού MAD. Με ζιμπάμπουε τελευταία στήλη, γιαγιά τι ακούς, doors, γιαγιά τους ξέρεις τους nirvana κι έτσι.![]()
Last edited by Ruthless; 21-08-2009 at 21:06.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Όποιος δεν έχει προσπαθήσει να κάνει λίστινγκ απο την στήλη "Τα 8-bits ποτέ δεν πεθαίνουν" είναι μέγα-γκέη.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
rbniko pelath stamata ta glypsimata e?
8a postarw hrwika ekswfylla USER me lyseis adventures kai rpgs apo to "shadowcaster", gela o kosmos pou metefraze la8os agglikes lysies kai den hksere kai na metafrasei ta logopaignia o adianohtos.
Editorial Shadowcaster malaka...pwwwww to perimena ka8e mhna gia na gelaw me tis malakies pou egrafe gia ad&d.... :touch: