Αδερφέ δεν ξέρω τι λες, αλλά σε καμια περίπτωση δεν μπορώ να σκεφτώ έτσι. Ο Παναθηναικος είναι ΜΕΓΑΛΟΣ συλλογος και τέτοιες σκέψεις δεν του πρέπουν. Πολύ περισσότερο απο όλους εμας που τον αγαπάμε. Δηλαδή πόση διαφορά θα υπάρχει απο πλευράς φυσικής κατάστασης που θα παίζουμε Εuropa League απο το CL, έτσι ώστε να την εκμεταλλευτούμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα? Και στην τελική, όσες φορές μας έκατσε τέτοια φάση είδες καμια διαφορά; Αντίθετα το να μην μπούμε στο CL δίνει και το δικό μας μερίδιο στα φράγκα στους απογόνους του 6ου στόλου, και μας στερεί την δυνατότητα για την παρουσία σε μια διοργάνωση που θα μπορούσε η ομάδα να έχει τη μέγιστη δυνατή προβολή. Για να μην παρεξηγηθώ, κατάλαβα την λογική που το είπες, αλλά όταν είσαι μεγάλος συλλογος δεν πρέπει να κάνεις τέτοιες διακρίσεις/επιλογές. Παίζεις για το καλύτερο δυνατό στην καλύτερη δυνατή διοργάνωση. Φαντάζεσαι ποτέ τον μπασκετικό Παναθηναικο να λέει φέτος δεν μας ενδιαφέρει η διάκριση στην Ευρωλίγκα, πάμε μόνο για το Πρωτάθλημα; Νομίζω κατάλαβες τι θέλω να πω