Page 17 of 102 FirstFirst ... 715161718192767 ... LastLast
Results 241 to 255 of 1519

Thread: Champions League 2009-2010

Ε παιδιά, καλή χρονιά.

Για τον γαυρο δε γράφω, οι Generals θα το παίρνανε το ματσάκι με τον μιτς σε καλή μέρα.

Για μας θέλω να πω πριν τον αγώνα, για να μην έχουμε αποτέλεσμα να επηρεάσει, κάτι για τον Χενκ και την τακτική του.

Είναι προφανές ότι η Ατλέτικο είναι όχι απλά καλύτερη ομάδα, αλλά επιθετικά τουλάχιστον στο υψηλότατο επίπεδο. Όταν έχεις παίκτη για τον οποίο δίνουν 50 μύρια (και δεν τον πουλάς) δε μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις. Ο Χενκ έχει 2 επιλογές. Πρώτη να παίξει το παιχνίδι του, κατεβάζοντας μια ορθολογική (έστω και αμυντικογεννή) ενδεκάδα και να πέσει σχεδόν σίγουρα ηρωικά πλην τίμια και δεύτερη να κάνει κάποιο τρικ βασισμένο στον αντίπαλο (που σωστά λόγω υπεροχής, απλά θα μπει να κάνει το παιχνίδι του, ανοιχτό βιβλίο) μπας και κλέψει τη νίκη, με κίνδυνο να μην πιάσει και να φάμε πολλά.

Είναι επίσης προφανές από αυτά που διαβάζουμε ότι ο Χενκ πάει για το δεύτερο, τουλάχιστον στο ματς αυτό που όλα ακόμα παίζονται. Με Ζιλμπέρτο στην άμυνα, συγκεκριμένα μαν του μαν και Σισσέ δεξιά για να κρατάει πίσω το μπακ, μπαίνει με πειραματική ομάδα, κομμένη στα μέτρα της Ατλέτικο. Για μένα καλά κάνει. Ο Στόχος είναι το πρωτάθλημα φέτος, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν έδιναν στα αφεντικά του ΠΑΟ και τα λεφτά των ομίλων δεν τους χάλαγε. Ε με την τυπική ενδεκάδα του ΠΑΟ είναι η γνώμη μου ότι μπορούμε να ελπίζουμε μόνο σε αξιοπρεπείς ήττες (κανένα 1-2) ενώ με καμιά τρέλα μπορεί να κλέψουμε το ματς.

Ας έρθει και 0-3 αν δεν πιάσει, το ταμείο φέτος θα γίνει το Μάιο (ή και νωρίτερα βέβαια, όπως πέρισυ ) και όχι τώρα.

Όλα αυτά γιατί θα ακούσουμε πάλι ότι είναι τρελός ο Τεν Κάτε. Τρελός είναι, αλλά όχι για το σημερινό.
    Last edited by Odonian; 19-08-2009 at 15:35.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    κοιμουνται ολοι στο ΟΑΚΑ απο χτες.
    εσεις τι ωρα μαζευτηκατε σπιτι μετα τους πανυγηρισμους?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

314222 Mitsmann's Avatar

Η Ομονοια αδειασε περι τις 5 το πρωι, στον πειραια δεν πηγα.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    ...

καλά, σιγά μην περιμέναμε αυτό το ματς για να καταλάβουμε ότι ο τεν τεν είναι καραγκιόζης
    Rock or Nothing

314222 Mitsmann's Avatar

μου κανει τρομερη εντυπωση η τυφλη στηριξη μεριδας οπαδων στον Τεν Κατε, ενω κανει εμφανη πραγματα που λες "καλα κρασια".
    Τεσπα, κατα την αποψη μου, αυτο συμφερει τον Ολυμπιακο, αλλα οκ, οπως το βλεπει κανεις παντως.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Ελπίζω να μην εννοείς εμένα. Εγώ έχω πει ότι θα τον κρίνω συνολικά και θα πω τη γνώμη μου γύρω στα μέσα της χρονιάς φέτος, ενώ έκρινα και αρνητικά πχ το πως έστησε την ομάδα στο πρώτο παιχνίδι με Σπάρτα. Όχι βέβαια για τις αηδίες που γράφανε οι συστηματολάγνοι, εκεί είναι η διαφορά.

Που Χου.

Έλεγε ο "δικός" μας Νικολογιάννης μετά τους προκριματικούς ότι έκανε λάθος που έβαλε τον Σισσέ δεξιά και ότι οι ευκαιρίες που έκανε έγιναν όλες από κέντρο της μεγάλης περιοχής. Μια τέτοια λογική φούτμπολ μάνατζερ είναι που έχει γαμήσει το σχολιασμό στο ποδόσφαιρο, λες και οι παίκτες είναι σαν εκείνους με τα ελατηριάκια στο ποδοσφαιράκι.

Εξάλλου, οι περισσότερες ευκαιρίες που έκανε ο Σισσέ στο πρώτο ημίχρονο του δεύτερου αγώνα, έγιναν από σέντρες του αριστερού εξτρέμ. Όταν έχει εκείνος τη μπάλα, στο 4-3-3 ο δεξιός πρέπει να είναι στην περιοχή, δε βρέθηκε τυχαία ο Σισσέ εκεί, ούτε επειδή του πάει η θέση. Αν το πάμε έτσι, ο Κατσουράνης το γκολ το έβαλε από θέση φορ, μήπως να τον γυρίσουμε εκεί; Έκανε και ένα τάκλιν ο Καραγκούνης πίσω δεξιά, λέτε να βρήκαμε το μπακ που ψάχναμε; Αηδίες.

Ο Χενκ έφταιξε πολύ στο πρώτο ματς που έβαλε την ομάδα να κάνει πράγματα που δεν μπορούσε (πρέσινγκ ψηλά πχ) και αυτό έπρεπε να το ξέρει. Τον προηγούμενο χρόνο έφταιξε επίσης για κάποια συγκεκριμένα πράγματα - έχει το ελαφρυντικό ότι δεν είχε τα εργαλεία που θέλει. Έστρωσε πολύ στον δεύτερο γύρο και ειδικά στα πλέι οφ. Θα κριθεί και αυτός όταν έρθει η ώρα.

Vic Ford Prefect's Avatar

Aν ήταν ορθολογιστής θα έβαζε Βύντρα-Σπυρόπουλο στα άκρα πίσω, Κατσουράνη και τον Μπινιερισκ πωστονλένε κέντρο, μετά Μάτος Σιμάο κόφτες, Καραγκούνα με μπροστά Σάλπι και από την άλλη Λέτο. Μπροστά ο Σισσέ που έχει το πολύτιμο ντεκαβλέ να βάλει γκολ. Εντολή σε Σιμάο να φτύσει αίμα, εντολή σε Κατσουράνη να βρίσκει Καραγκούνα ή Ματο για να προωθήσει σε Σάλπι ή αν του κάτσει Σισσέ και σε β' επιλογή αν το ευνοεί η σκακιέρα να ψάχνουνε Λέτο. Αν αντέξει το πρώτο δεκάλεπτο μπορεί να βγει αλλιώς με 3 κόφτες και Τενκατενάτσιο.

Αυτός θα βάλει Σισσέ στα δεξιά και αυτό τώρα έχει νόημα. Αν είναι τόσο κωλόφαρδος μπορεί. Κατά τ'άλλα καλή σας επιτυχία αλλά δύσκολα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member freak brother's Avatar

τωρα ο ματος ειναι προς παραχωρηση η οχι? εχω μπερδευτει ..
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Ε με την τυπική ενδεκάδα του ΠΑΟ είναι η γνώμη μου ότι μπορούμε να ελπίζουμε μόνο σε αξιοπρεπείς ήττες (κανένα 1-2) ενώ με καμιά τρέλα μπορεί να κλέψουμε το ματς.
    Αυτό. Η Ατλέτικο είναι μια ομάδα που έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρώπη, το επιθετικό δίδυμο βάζει καμιά 50άρα γκολ το χρόνο και πέραν τούτου σκοράρουν αρκετά οι Σιμάο , Μάξι. Για μένα τα 3 αμυντικά χαφ είναι μονόδρομος και απ'ότι φαίνεται με την οδηγία στον Σιμάο να κυνηγάει τον Αγκουέρο, ο Παναθηναικός πάντα θα αμύνεται με 5 ουσιαστικά αμυντικούς. Το ότι η ομάδα δεν έχει παίξει πολλά ματς, λογικό μιας και βρισκόμαστε στον Αύγουστο, κάνει λογική για μένα την τοποθέτηση του Σισέ στα δεξιά. Εκεί απείλησε περισσότερο με τη Σπάρτα και παράλληλα θα αναγκάσει τον Ουιφαλούσι (που απ'ότι λένε οι δημοσιογράφοι έχει εντολή να τον κυνηγάει) να τραβηχτεί στα άκρα και θα δημιουργηθούν χώροι στο ,ήδη σχετικά αδύναμο, κέντρο της άμυνας της Ατλέτικο. Ο Σίλβα στα παιχνίδια ως τώρα έδειξε να έχει πρόβλημα στο θέμα φυσικής κατάστασης / ταχύτητας οπότε τον βάζει στο κέντρο της άμυνας που δεν θα αντιμετωπίσει τόσο μεγάλο πρόβλημα με αυτό το θέμα. Το να ξεκινήσει για πρώτη φορά Μπιέρσμιρ σε τέτοιο ματς πέραν του ότι παίζει να τον κάψει είναι και επικίνδυνο για την ομάδα. Οπότε τελικά, στη θεωρία τουλάχιστον μου φαίνεται το πιο λογικό σύστημα, ειδικά μάλιστα αφού αν αυτό με τον Σίλβα δεν βγει, μπορεί ανά πάσα στιγμή να του αλλάξει θέση με τον Κατσουράνη.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    ε παιδια!!!!11``1`

ξεχασα να πω ψες, οτι αφου οπως εκανε το νεο συστημα ο Μισελ, ( ο φιλος του ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ε, πιαστε το υποννοουμενο) και το ματς ειχε καλυψη σαν ματς ομιλων Τσου Λου, και ειχε και τις διαφημισεις γυρω γυρω απ το χορταρι τις κλασσικες Τσου Λου και παιζανε και με ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ στο μανικι οι παικτες, οτι το χτεσινο λογιζεται σαν ΔΙΠΛΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ Ε!!!!!!!!!!!!

ελα μωρη θρυλαρα.
    ναι ναι , το κάνατε τι διπλό σας για φέτος
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    τωρα ο ματος ειναι προς παραχωρηση η οχι? εχω μπερδευτει ..
    Φέτος έχουν κοπεί οι διαρροές από την ομάδα και οι ΑΡΔ γράφουν οτιναναι. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι προς παραχώρηση, εκτός αν έρθει πολύ καλή πρόταση (κάτι που ισχύει για σχεδόν όλους της ομάδας όμως, εκτός από τους αγορασμένους φέτος).

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

ωρα να πω κι εγώ την αποψάρα μου

-ΑΝ μπει ο Σισέ δεξιά (δηλαδή AMR με βελάκι τέρμα μπροστά) μιλάμε για μια απο τις μεγαλύτερες παπαριές που θα μπορούσε να κάνει ο 10κάτες. Ο Σισέ είναι ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ γαμώ το κερατό μου!!!! Δεν έχεις πάρει τέτοιο παίχτη για να παίζει πάνω στη γραμμή και να του βγαίνει η γλώσσα να μαζεύει τις γαμω-γιόμες του μαλακοβύντρώματος. Τον έχεις να σου κάνει το γκόλ, αφου προηγουμένως τον έχεις τροφοδοτήσει κατάλληλα (ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ με την μπάλα κάτω). Επίσης αν σώνει και καλά πρέπει να μπεί ένας επιθετικός δεξιά, ας μπεί ο Σάλπι, που απο την καταστροφή που τρώει το παλικάρι να παίζει εξτρέμ τα τελευταία 2 χρόνια, ξέρει την θέση καλύτερα

-Γιατί σε τέτοιο μάτς το μαλακοβύντρωμα έχει καβατζάρει θέση και δεν τον κουνάει κανένας; Γιατί να μην είναι ο Μπίαρσμιρ αυτός που θα πλαισιωθεί (αναγκαστικά) με έναν απο τους Κατσουρ, Ζιλμπέρτο; Αν υποθέσουμε οτι πρέπει να κατεβάσουμε αμυντική διάταξη μπετό, τον μαλάκα τον ΚΑΡΚΙΝΟ, τι τον θέλουμε;

---------------είναι καλός στόπερ;
    ---------------διώχνει με ακρίβεια;
    ---------------δεν κάνει ποτέ γκέλες σε σημαντικά ματς;
    ---------------έχει τρελό σωματότυπο και θα κλείσει χώρους;
    ---------------είναι που ψυχολογικά αυτά τα δύσκολα ματς τα έχει;
    ---------------παίζει στην φυσική του θέση;
    ---------------έχει γρήγορες επιστροφές;
    ---------------είναι μπακ που σκοράρει συχνά απο τα στημένα και μπορεί να δόσει επιθετικές λύσεις;

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ΠΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ;;;

Κατά τα άλλα, είναι ίσως η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω για μπάλα με τον φίλο Φόρντ.
    Last edited by Tyler_Durden; 19-08-2009 at 18:36.
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Senior Member Daffy's Avatar

n'guemo vs arsenal

Για τον Σισσέ θα δείξει αν πιάσει αυτό που θέλει να κάνει. Ποντάρει ότι αν ξεκινάει από δεξιά δε θα έχει μαν του μαν ή το μπακ δε θα ανέβει ποτέ (και ακόμα και έτσι δεν είναι και ο καλύτερος αμυντικός στο σύμπαν απότι κατάλαβα) με αποτέλεσμα να είναι πιο ελεύθερος από το να παίζει ανάμεσα σε 2 στόπερ που θα ασχολούνται με την πάρτη του. Ή θα αναγκαστεί το ένα από τα δυο αργά στόπερ να βολοδέρνει στα αριστερά. Με το δεδομένο πάντα ότι πάμε για αντεπιθέσεις, μην κολλάς στο που παίζει ο καθένας, ο Σισσέ θα περιμένει τη μεγάλη μπαλιά (ελπίζω στο χορτάρι) για να μπει περιοχή, απλά θα ξεκινάει από δεξιά.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί και ο Σάλπι που πρεσάρει συνέχεια να πιέσει την πρώτη πάσα, κάτι που ο Σισσέ δύσκολα θα κάνει. Προφανώς μπορεί να βγει μαλακία το σχέδιο, αλλά με μια φωνή από τον πάγκο αλλάζει.

Για τον Βύντρα δε μπορώ να πω πολλά. Είναι ο πιο γρήγορος στις "στροφές" που έχουμε και γι αυτό τον βάζει πάνω στους δαιμόνιους επιθετικούς της Ατλέτικο. Προφανώς ισχύουν πολλά από αυτά που γράφεις, αλλά εγώ δε θα ήθελα σήμερα τον Σουηδό μέσα - είναι πολύ εύκολο να έρθει μια 5ρα και να τον απαξιώσουμε και αυτόν, κάτι που παραλίγο να γίνει με τον Σιμάο όταν τον εξέθεσε ο Ιμπραίμοβιτς, χωρίς να το αξίζει ο έρμος. Ο Λουκάς πόσο να απαξιωθεί πλέον;

Γενικά πάντως άμυνα με Ζιλμπέρτο και Μπίερσμιρ ενάντια σε αυτή την ταχύτατη επίθεση θα ήταν κάτι πολύ ενδιαφέρον και αστείο. Ο Καντέ αν ήταν ο κανονικός παίκτης που μας έλεγαν και όχι παλτουδιά, θα ήταν χρήσιμος σήμερα πχ. Ούτε ο Κατσουράνης έχει τα μαν του μαν που απαιτούνται για σήμερα, άσε που αν δεν είναι στον άξονα με τον Μάτος, πώς θα βγει η μπαλιά που θέλεις στον Σισσέ;

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Χμ κάτι πήρε το αυτί μου πως έβαλε το Σισσέ εκεί γιατί εκείνο το μπακ συνήθως φεύγει επίθεση και μερικές φορές ξεχνιέται κιόλας λίγο ορ σάμθινγκ. Αν ισχύει τότε είναι "λογικό" ρίσκο.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka