Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47

Thread: nick cave

Δράκος ikonoklast's Avatar

Καταρχήν ο κοιλιασαμπρέλας θάβει let love in -που για μένα έχει φοβερή ατιμόσφαιρα σα δίσκος και δεν είναι καθόλου σαπουνόπερα- και έπειτα κόβει πριν ακούσει murder ballads. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί όσοι κάνετε αυτή την περιοδολόγηση σνομπάρετε αυτό το σαρκαστικά "ώριμο" αριστούργημα:

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Καταρχήν ο κοιλιασαμπρέλας θάβει let love in -που για μένα έχει φοβερή ατιμόσφαιρα σα δίσκος και δεν είναι καθόλου σαπουνόπερα- και έπειτα κόβει πριν ακούσει murder ballads. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί όσοι κάνετε αυτή την περιοδολόγηση σνομπάρετε αυτό το σαρκαστικά "ώριμο" αριστούργημα:

Spoiler

Θα αναφερθώ ΞΑΝΑ μόνο στο let love in , και σε ρωτάω , έχει μια στιγμή έμπνευσης που δεν την έχεις ακούσει στους προηγούμενους δίσκους? Αν ναι , πες μου ποια και ειλικρινά θα ξαναβάλω να τον ακούσω τον δίσκο.
    Αν ήταν ένα καινούριο συγκρότημα και άκουγα το Let Love In θα έλεγα καλοί οι μάγκες , έχουν πολλά να δώσουν, αλλά από Nick Cave and the Bad Seeds περίμενα κάτι καλύτερο.
    Επίσης μετά το Let Love In δεν έχω ακούσει (τουλάχιστον με την θέληση μου) άλλο album τους , γιαυτό και δεν έχω άποψη.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Θα αναφερθώ ΞΑΝΑ μόνο στο let love in , και σε ρωτάω , έχει μια στιγμή έμπνευσης που δεν την έχεις ακούσει στους προηγούμενους δίσκους?
    Ναι, το ain't gonna rain anymore δεν το έχω ακούσει σε προηγούμενους δίσκους γιατί κυκλοφόρησε στο let love in.
    Κυρίως γι' αυτό το λόγο δηλαδή, αλλιώς θα σου λεγα ξερωγώ το και το "υπάρχει στο henry's dream!". Αλλά δεν υπάρχει!
    Last edited by ikonoklast; 15-08-2009 at 15:14.

Θα αναφερθώ ΞΑΝΑ μόνο στο let love in , και σε ρωτάω , έχει μια στιγμή έμπνευσης που δεν την έχεις ακούσει στους προηγούμενους δίσκους?
    Ναι, το ain't gonna rain anymore δεν το έχω ακούσει σε προηγούμενους δίσκους γιατί κυκλοφόρησε στο let love in.
    Κυρίως γι' αυτό το λόγο δηλαδή, αλλιώς θα σου λεγα ξερωγώ το και το "υπάρχει στο henry's dream!". Αλλά δεν υπάρχει!
    μόλις το άκουσα , λέω ...όπα , το ξέρω

... και μετά

sorry φίλος , αλλά εμένα δεν μου φάνηκε για κάτι καινούριο

ΝΑΙ ΕΣΥ ΣΟΡΡΥ ΦΙΛΟΣ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ MURDER BALLADS ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΛΟΛΑΤΑΡΜΠΙΝΙΚΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ.

ΝΑΙ ΕΣΥ ΣΟΡΡΥ ΦΙΛΟΣ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ MURDER BALLADS ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΛΟΛΑΤΑΡΜΠΙΝΙΚΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ.
    απλά γελάει ο κόσμος ....

μπορείς απλά να μου πεις
    "Ξέρεις δέξου το τι λέω γιατί ο εγωισμός μου δεν το αντέχει"
    και θα το δεχτώ χωρίς πολλά πολλά .

nihil pop metamelia3's Avatar

καλα, κοιτα, το λετ λαβ ιν εχει μεσα thirsty dog και jangling jack που δεν ξαναβρισκουμε αντιστοιχα σε δισκο κεηβ. εχει μεσα το i let love in που δεν ξαναβρισκουμε αντιστοιχο σε δισκο κεηβ. εχει loverman. κακα τα ψεματα, το λετ λαβ ιν ειναι ο τελευταιος πραγματικα καλος δισκος του σερι του κεηβ (απο φρομ χερ του ετερνιτυ μεχρι αυτο).

το no more shall we part ηταν το πρωτο κεηβ που αγορασα και το τελευταιο που εκτιμησα. το μερντερ μπαλλαντς δεν το εχω καταφερει ακομα, μου φαινεται μετριοτατο, οπως και το μποουτμανς κωλ και το νοκτουραμα (αν και εχουν τις στιγμες τους και τα τρια). ντιγκ λαζαρους και αμπατουαρ μπλουζ για τα μπαζα.
    this is radio freedom.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΑΜΠΡΕΛΑ!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΑΜΠΡΕΛΑ!
    εντάξει

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    καλα, κοιτα, το λετ λαβ ιν εχει μεσα thirsty dog και jangling jack που δεν ξαναβρισκουμε αντιστοιχα σε δισκο κεηβ. εχει μεσα το i let love in που δεν ξαναβρισκουμε αντιστοιχο σε δισκο κεηβ. εχει loverman. κακα τα ψεματα, το λετ λαβ ιν ειναι ο τελευταιος πραγματικα καλος δισκος του σερι του κεηβ (απο φρομ χερ του ετερνιτυ μεχρι αυτο).
    φίλος , μπορώ για κάθε τραγούδι του cave στο let love in να σου βρω ένα παρόμοιο στα προηγούμενα , δεν τα αναιρεί ως γενική αξία , αλλά αν υπήρχαν στερεότυπα στα γούστα τότε όλοι θα ακούγαμε τα ίδια.
    edit: θα το ξανακούσω πάντως , ίσως και να είμαι λίγο γραφικός με το Let Love In (ίσως φταίει που το Do You Love me ενώ δεν μου άρεσε καθόλου μου το βομβάρδιζαν από παντού)

Επίσης μιας και τα λέμε έτσι ωραία θα θίξω και μια μεγάλη αδικία με αυτό το videaki

Last edited by KoiliaSamprela; 15-08-2009 at 20:17.

nihil pop metamelia3's Avatar

τα εχω ολα τα κραημ εντ δε σιτυ σολουσιον οριτζιναλ
    (καλα, εκτος απ'το paradise discotheque)

μεγαλη μπανταρα
    this is radio freedom.

Senior Member landy's Avatar

Quote Originally Posted by Dying_Swan View Post
    To Murder Ballads htane to prwto album tou cave pou agorasa. Einai pragmatika apisteutos diskos. To gamato einai sto telos pou afou exoune ginei oloi autoi oi fonoi teleiwnei me ena (sxetika me ta upoloipa kommatia tou diskou) xaroumeno tragoudi pou leei: "Not the end, not the end... Just remeber that death is not the end".

Kai to Boatman's Call einai apisteuto album kai 8a to sunistousa anepifulakta.
    το τραγουδι που λες ειναι του ντυλαν.

απο κει και περα τα καλυτερα αλμπουμ του κειβ(για μενα) ειναι τα tender prey, henry's dream, good son, your funeral my trial και no more shall we part ή τέλος πάντων όλοι οι δίσκοι του.χαχα.και οι δουλειές με τους grinderman ειναι επισης πολυ καλες.περισσότερο ηλεκτρικές.οι birthday party ¨ηταν πολύ φευγάτοι.δε νομίζω ότι μπορούν να τους αντέξουν πολλοί.υπάρχει επίσης και μία άλλη μπάντα, οι boys next door με ένα άλμπουμ αρκετά καλό.τσεκάρετέ τους...

bi-curious The Good Son's Avatar

έκανες search για dylan και σου έβγαλε αυτό το θρεντ και είπες "σαν οπαδός ντύλαν κάπου θα βρεθεί να αναφέρω για την διασκευή στο death is not the end";

Senior Member landy's Avatar

όντως έτσι έγινε.search για ντύλαν έκανα.αλλά δε γαμείς, καλός είναι κι ο κέιβ

fleshdiver regularpaul's Avatar

σορρυ για τον καταιγισμο γιουτουμπ αλλα αφου τα λενε τα κομματια απο μονα τους

ο ιδιος καλλιτεχνης λοιπον, 35 χρονια ε