Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 79

Thread: The new guitarist of Ozzy is...

Omar Tariff Taksitzhs's Avatar

Κοίτα Agoraphοτέτοιε ούτε οπαδός ΦΑΙΡΓΟΥΙΝΤ είμαι ούτε τον ΓΚΑΣ ΤΖΙ συμπαθώ αλλά γελά ο κόσμος με αυτά που λες. Αν οι Firewind δεν είχαν αυτά τα γκέι europower πλήκτρα και γενικά αποφεύγαν να σηκώσουν το σακκάκι στα τελευταία ελέω φράγκων και μόνο, θα ήταν μια απο τις σοβαρότερες σημερινές power metal μπάντες - και ντρέπομαι που το λέω επειδή κι εγώ ξυνίζω με τη μάπα του τέτοιου & στο κάτω κάτω δεν ακούω power πλέον. Κάποια πράγματα τα αναγνωρίζουμε όμως επειδή καλή η πλάκα καλός ο χαβαλές αλλά υπάρχουν και τα φακτς. Σε περίπτωση διαφωνίας για ανταπόδειξη θα ζητησω να μου αναφέρεις έναν πιο σταθερό συνθέτη (του σήμερα) στο είδος γι αυτο πρόσεχε επειδή θα σε εξετάσω θα αρχίσεις να μιλάς για βάλτους για sludge και πόσο γκέι είναι όλα αυτά και κρίμα να χαλάσουμε τις καρδγιές μας αφεντικό ε

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Δεν διαφωνώ κάπου, σίγουρα όποιος κάνει (ή έκανε) τη μαλακία να ακούει πάουερ ξέρει να ξεχωρίζει ποιοί είναι οι καλοί συνθέτες και ποιοί όχι, πράγμα δύσκολο για μας τους απέξω γιατί μας ακούγονται όλα στρουμφίστικα.

Εσύ λοιπόν που δεν ακούς πια πάουερ αλλά εννοείται πως ξέρεις ΚΑΙ από αυτά, κάνε καμιά διάλεξη να μάθουμε κι εμείς οι πιτσιρικάδες.

np anal cunt - suzitame gia power metal

Senior Member warlord mkII's Avatar

τουλαχιστον βαλτε ενα european μπροστα απο το power metal μπας και δεν ειναι τοσο μεγαλη η μπουρδα που γραφετε

...επειδή υπάρχουν δεκάδες σημερινές αμερικάνικες μπάντες με σταθερά καλούς δίσκους στο ενεργητικό τους. Not.

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by antimusic View Post
    παιδιά να πούμε οτι εκείνο το μπουκοχέβιμεταλ πολύ το είχα διασκεδάσει και ήταν όπως πρέπει γενικά, βαρετό φυσικά αλλά δεν επεκτείνομαι για το "φυσικά", και γενικά νομίζω οτι πιο πολύ σας πιάνει μια ιδιότυπη ζήλεια+κακία παρά ο πόνος για την ποιότητα της μουσικής του όζι με την οποία πείτε μου ειλικρινά πόσα χρόνια έχετε να ασχοληθείτε.
    Καλό ποστ. Συμπαθές το Μπλακ Ρέιν, χρειαζόταν ανανέωση ο Όζζης αλλά πιστεύω και εγώ βαθιά μέσα μου ότι ένας Όζζης μπορούσε να διαλέξει κάτι πολύ εντυπωσιακότερο. Χίλια μπράβο στον Γκας Τζι πάντως. Θα κατεβάσω και το καινούργιο Όζζυ.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

δεν πιστευω να εχει σαπισει τοσο το μυαλο του οζζακλα απο τις πρεζες για να αφησει τον μαλακακο να γραψει κομματια για τον δισκο

εγω ηθελα αντικαταστατη jus osborn και να το ριξει στα γεραματα παλι στις doomιες
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Quote Originally Posted by antimusic View Post
    παιδιά να πούμε οτι εκείνο το μπουκοχέβιμεταλ πολύ το είχα διασκεδάσει και ήταν όπως πρέπει γενικά, βαρετό φυσικά αλλά δεν επεκτείνομαι για το "φυσικά", και γενικά νομίζω οτι πιο πολύ σας πιάνει μια ιδιότυπη ζήλεια+κακία παρά ο πόνος για την ποιότητα της μουσικής του όζι με την οποία πείτε μου ειλικρινά πόσα χρόνια έχετε να ασχοληθείτε.
    Χμ, κακία, εντάξει, εγώ προσωπικά (αν και δεν έχω μιλήσει στο τόπικ ως τώρα) μπορώ να πω ότι μου είναι όντως δύσκολο να συμπαθήσω κάποιον που δε ντρέπεται να βγαίνει σε συναυλία και ο τραγουδιστής του να τον παρουσιάζει ως "έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες στον κόσμο". Πόσο μάλλον δε όταν για μένα δεν το στηρίζει ούτε με το παίξιμό του ούτε με τις συνθέσεις του. Το τι ψηφίζουν οι γιαπωνέζοι στο burrrrrrnnnnnnn!!!!!!!!! έχει περίπου τόση σημασία όση και αν ψηφιστεί η Αννούλα τραγουδίστρια του αιώνα στο κοσμοπόλιταν. Οπότε δε βρίσκω κάποιο λόγο "να χαρώ για το παιδί", όποιον και να έπαιρνε το ίδιο μου κάνει, απλώς θα μπορούσε να βγει κανα ωραίο τραγουδάκι, όχι ότι τώρα δεν μπορεί, απλά έχω τις επιφυλάξεις μου από τις ως τώρα συνθέσεις του. Εκτός αν τα γράψει όλα κανας παραγωγός, οπότε κομπλέ, εκτελεστικά σίγουρα δε θα έχει πρόβλημα. Αλλά και πάλι, δε βρίσκω λόγο να χαρώ που ο ΓΚΑΣ θα γίνει ζάμπλουτος και θα γαμάει εφτά μεταλλούδες τη βραδιά, δεν είναι κάποιος που συμπαθώ από όσα έχω δει, είναι σα να χαίρομαι αν ο Κόκκαλης υπογράψει καμιά νέα συμφωνία, πάμε ρε Σωκράτη γερά, μπράβο ρε ψυχή, ε, γιατί να μην πω "δε μπα να γαμηθεί κι αυτός", τσάμπα είναι!
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Aς κάμει και μια audition ο γέρο Οζ για το Bob όμως, στα φλάουτα, κιθάρες, πίπιζες, ακορντεόν, σαντούρι, σφυρίχτρες, κλακέτες, κλπ να νιώσωμε ακόμη πχιο περήφανοι!
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

Δεν έχει να κάνει με ζήλεια ή κάτι τέτοιο anti-music. Τα ίδια -και χειρότερα- μπορώ να πω για τον Zakk Wylde, έναν καθυστερημένο ατάλαντο yankee, που είναι βιρτουόζος της κιθάρας.

Για να πάρω στα σοβαρά κάποιο album του ανθρώπου που είναι ο Οzzy όμως, του ανθρώπου που Black Sabbath, και Symptom of the Universe και όλα αυτά, δεν θα παίζει κιθάρα ένας Zakk Wylde ή ένας Gus G. Τύποι που έχουν Firewinds και Black Label Societys. Το "Black Rain" ήταν μια μαλακία, όπως ήταν και το "Down to Earth", και κρατιέμαι να μη μιλήσω για "Ozzmosis" και "No More Tears". Για μένα είναι μαλακία μεγάλη για έναν Ozzy, να βγαίνει δίσκος του και το κύρος του να ισοδυναμεί με "έβγαλαν νέο album οι Deep Purple, οι Scorpions".

Για τον θεό, μιλάμε για τον Ozzy Osbourne, μπορεί να τον έχω πιο ψηλά από όσο χρειάζεται, αλλά μιλάμε για απύθμενη κατηφόρα. Και βέβαια δεν περίμενα τον ατάλαντο των Firewind για να μου δείξει πως ο Ozzy έχει ξεμωραθεί εδώ και χρόνια, αλλά εδώ μιλάμε για ταφόπλακα πορείας. Και μιας και έχει μόνο αυτό πλέον, καθώς οι Iommi/Dio/Appice/Butler μια χαρά τα βγάζουν τα λεφτά τους, δεν ελπίζω πλέον σε κάτι.

Μιας και τα ανέφερες, τo No Rest For The Wicked σου άρεσε; Προσωπικά το βρίσκω αρκετά υποτιμημένο.

Προσωπικά μιλώντας, και αναγνωρίζοντας την αξία της, η προσωπική καριέρα του Ozzy είναι για μένα αρκετά κάτω από τα όσα έκανε στους Sabbath, χάθηκε αρκετά το μυστηριακό του πράγματος, όπως το βλέπω εγώ. Και οκ, το "Blizzard of Ozz" είναι αριστούργημα, και τα επόμενα ωραιούλια είναι, αλλά γενικώς δεν θυμάμαι τον Ozzy για αυτά, όσο μεγάλο μέρος της καριέρας του και αν είναι.

Το "No Rest for the Wicked" έχει μέσα την κομματάρα "Fire in the Sky", το οποίο είναι μνημειώδης ροκ μουσική που λατρεύω να κρυφοαγαπώ ώρες ώρες, οπότε ναι, ο δίσκος μου είναι σχετικά συμπαθής.

Senior Peligro dopefiend's Avatar

Quote Originally Posted by GG* View Post
    jus osborn
    oborn ρε. σε λίγο θα τους βγάλουμε και σόι!

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Δεν έχει να κάνει με ζήλεια ή κάτι τέτοιο anti-music. Τα ίδια -και χειρότερα- μπορώ να πω για τον Zakk Wylde, έναν καθυστερημένο ατάλαντο yankee, που είναι βιρτουόζος της κιθάρας.
    καλά τα λες άμουσε, αν εξαιρέσεις το ατάλαντος. έχει γράψει κομματάρες και δισκάρες. και γενικώς BLS >> Ozzy με Wylde.

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

raz smash Abruzzi's Avatar

μπορει να βρει κανεις επισημη ανακοινωση αυτου που συζητατε εδω;
    γιατι σα φημη εχει ακουστει κανα 2μηνο και σαν τετοια παραμενει ακομα ε

THRASHER Razor's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Για τον θεό, μιλάμε για τον Ozzy Osbourne
    μια ζωη ΠΟΥΛΑΡΑ ητανε
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ