Ευχαριστώ για την απάντηση.
Ακολουθει σοβαρό ποστ χωρίς είρωνία:
Μπράβο το παιδί εαν τελικά πάρει τη θέση. Το πρόβλημα είναι οτι η μουσική του είναι τετριμμένη εδώ και 20 χρόνια και οτι παγκοσμίως υπάρχουν άπειρως καλύτεροι. Επίσης κάποιος που χει ακούσει όζη, στο σενάριο να του γράφει κομμάτια αυτός που έγραψε το μπουκοβχεβιμέταλ λέει απλά λολ. Περισσότερο στον ιρρελίτζιους πάει αυτό.
Επίσης ο firewind είναι ο bob katsionis, flame on.
οε, σαφώς και υπάρχουν πολύ καλύτεροι. κ από τον ζακ υπάρχουν καλύτεροι, απλά δεν κατάλαβα που πάει το ''γκας τζι???λωλ λέμε!!!''..λες και οι απαιτήσεις που χρειάζονται για κιθαρίστας του όζυ είναι να είσαι ο πάκος ντελουτσία να πούμε.
στο συνθετικό τομέα βλέπουμε...δεν περιμένω βέβαια και θαύματα αλλά ούτε και τις κακογουστιές που παίζει με τις μπάντες του.
i need feminime venoms in order to function with the system.
Το να είναι κάποιος σούπερ κιθαρίστας από το κιθαρίστας με προσωπικότητα έχει μια διαφορά, δε μπορείς να πεις... Μέχρι στιγμής όλοι (ντάξει, σχεδόν όλοι) οι κιθαρίστες του Οζι τουλάχιστον είχαν προσωπικότητα στο παίξιμό τους. Ο Γκας δε λέω, είναι αξιοπρεπής, αλλά ούτε προσωπικότητα έχει (τουλάχιστον ακόμα - εκτός αν τα κλασσικόπεντατονικά λικς και μια αρμονική μινόρε θεωρούνται), ούτε έχει δείξει κάποιο συνθετικό ταλέντο. Βέβαια, σε αυτό υπάρχει και ο αντίλογος, μια και μπορεί να ισχυριστεί κάποιος, και όχι εντελώς άδικα, ότι πριν τον Οζι ούτε οι προηγούμενοι κιθαρίστες του είχαν να επιδείξουν κάτι το σούπερ συνθετικά. Τέσπα, αυτό είναι και υποκειμενικό.
Το θετικό της υπόθεσης για την Ελλάδα είναι ότι για πρώτη φορά κάποιος Έλληνας θα κάνει κάτι σημαντικό στη σκληρή μουσική και έτσι ίσως πάρουμε και λίγο τα πάνω μας σαν σκηνή. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, παίζει να λέω και μαλακίες.
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
Βασικά δεν είναι υποκειμενικό. Το diary of a madman γαμάει. Γενικά ας το δούμε θετικά. Θα ρθεί λάηβ ελλάδα ο όζη, μπορεί να πάρει στα πλήκτρα τον bob katsionis, μπορεί να παίξει πάουερμέταλ, μπορεί και να τον δούμε σε ψαροταβέρνα της καλαμαριάς. Αλλά το πιο θετικό από όλα; Μπορεί να ρίξει τον gus g στα ναρκωτικά μπας και σταματήσει να γραφει μαλακίες και αποκτήσει προσωπικότητα.
παιδιά να πούμε οτι εκείνο το μπουκοχέβιμεταλ πολύ το είχα διασκεδάσει και ήταν όπως πρέπει γενικά, βαρετό φυσικά αλλά δεν επεκτείνομαι για το "φυσικά", και γενικά νομίζω οτι πιο πολύ σας πιάνει μια ιδιότυπη ζήλεια+κακία παρά ο πόνος για την ποιότητα της μουσικής του όζι με την οποία πείτε μου ειλικρινά πόσα χρόνια έχετε να ασχοληθείτε.
nomiza oti o ozzy itan toso xrepi pou de tragoudage
Rats, Rats lay down flat
we don't need you, we act like that
and if you think you're unloved
then we know about that...
Eπειδή δεν λέω μαλακίες αλλά λες εσύ, μια χαρά πίπα είναι κι αυτό.
Βάλτο στο ταξι να μην δεις πελάτη ποτέ.
Στανταρ ουτε καν το εχει ακουσει.
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
Nαι έχεις δίκιο, παραδέχομαι την άγνοιά μου. Για πες, είναι καλό δισκάκι; Να το κατεβάσω;
Μου μαθαν και τα νουμπς τις ειρωνιες![]()
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.