Page 8 of 26 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 378

Thread: Greek Metal at its best

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

χωρις σειρα αξιολογησης κ' μετα απο ωριμη σκεψη

1.nightstalker-με χαωδη διαφορα απο τη δευτερη η αγαπημενη μου μπαντα-δεν γινεται να πας σε συναυλια τους και να μην περασεις γαμω+οτι εχουν βγαλει σκιζει τρυπες

2.necromantia-κλασικο το mighty contract αλλα θυρα 7 daoloth και ναρκωτικα

3.sun of nothing-απο τις νεοτερες μπαντες χαλαρα η καλυτερη και φωνη που σπερνει

4.last drive-κλασικη αξια,ακομα ο μαλακας να ακουσω το καινουριο

5.ναυτια-μοιραζουν φαπες στους χασμα της οικουμενης

6.τ.χ.c-η μπαντα που με αναγκασε να ακουσω ελλην χιπ-χοπ

7.Γ.Τ.Χ.-παιδικος ερως

8.dead congregation-δεν ξερω αν οι ιδιοι το εχουν παρει χαμπαρι αλλα ηδη παιζουν μπαλα σε υψιστο επιπεδο στο χωρο τους

9.stereo nova-το ξερω

10.δεν μου ερχεται αλλη

φυσικα γουσταρουμε και αλλες ελλ μπαντες αλλα με ενα δισκο ή ενα ντεμο δεν τις βαζω στις κορυφαιες και ας ειναι μπομπες(π.χ. straightjacket fit ή ord13-καθε 10χρονια δισκος)

α κα επειδη ωραιο το stoner/doom και το post αλλα καυλωνουμε με sludge περιμενω τρελα να βγαλουν album oi guinea pig,αφου οι mahakala μας τελειωσαν

τελος δεν εβαλα στη λιστα τον υπερδισκαρο των sabbah navahthani γιατι ειναι κυπριοι
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

fleshdiver regularpaul's Avatar

εχω την εντυπωση ότι οι σαμπαχ απλα εμεναν εκεινω τω καιρω στην Κυπρο
    και το κυκλοφορησαν σε Κυπριακο label
    αλλα είναι Ελλαδιτες

ο τραγουδιστης παντως ειναι επισημως ο μπασιστας των Electric Wizard

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

τοτε γραψε λαθος,αν εμεναν κι'ολλας κυπρο πρεπει να μπουν τιμιτικα στη δεκαδα-εγω ουτε μηνα δεν αντεξα
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Ακούγοντας αυτές τις μέρες στας Σέρρας ξεθαμμένη κασετούλα με το demo 88(νομίζω) των Macedon Harriers(όχι με τον Χρόνη φωνητικά) επιτέλους μπόρεσα να τους εκτιμήσω σε σχέση με την φασαρία του Rise Again. Πιο βατοί ρυθμοί, πιο κλασσικός ήχος, καλύτερα φωνητικά και παραγωγή και τα κομμάτια είχαν ιδέες για να πάνε μπροστά. Ειδικά το Metal Maniac τα έσπαγε.

ΥΓ: Άκουσα και το Chosen One των Still Heaven, καλό ήταν και τους αγνοούσα τελείως. Αυτές οι αποθήκες πολλές φορές έχουν ενδιαφέροντα πράγματα θαμμένα μέσα.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

ΧΑΣΙΣΟΚΙΝΗΤΟ locust's Avatar

μεγάλη αγάπη το chosen one , το έχω σε original κασσέτα, το ομόνυμο είναι απίστευτο τραγούδι. Ο χοντρός που τραγουδάει δεν θέλει ούτε να το ακούει
    [/URL]

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Η φωτογραφία στην κασέτα είναι ο ορισμός του cult επίσης.

ΥΓ: Άσχετο με το θρεντ, αλλά πέτυχα παλικάρι που επέμενε πως το '88 Σέρρες ήταν mainstream οι Heathen's Rage. Περιττό να αναφέρω τι γέλιο ρίξαμε.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Into glory ride FIREWIND's Avatar

kai

aytes einai oi megaliteres ellinikes mpantes tou simera!!!

Into glory ride FIREWIND's Avatar

a!oi einai panta ektos synagonismou!

οι Spectral Lore μου αρέσουν πολύ και επειδή είναι ενεργοί είναι και από τις λίγες ελληνικές μπάντες που περιμένω συνέχεια καλλίτερη από τα ως τώρα. Ταχω γράψει για το "II" στο περι... κάτσε, που?

οι Litany είναι η καλλίτερη ενεργή Ελληνική μπάντα με full-length κυκλοφορία που ξέρω. Περιμένω με ανυπομονησία νέα και από Wrathblade, αλλά το Aphesis είναι σοβαρά το καλλίτερο επικό ντουμ κατασκεύασμα που έχω ακούσει από την εποχή του Dominaeon των Forsaken, και ας είναι Χριστομάθεια κλπ. Βασικά καλλίτερα που είναι. Το βάζω στο ίδιο σκαλάκι με κάτι Epicus Doomicus και Tides και Crimson Horizons. Βασικά τι, μικρός ο κλάδος, αυτά είναι, δεν είναι πολλά.

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν άλλες ενεργές ελληνικές μπάντες άξιες ενδιαφέροντος, αλλά δεν το ψάχνω και τόσο πολύ πια οπότε μάλλον μου ξεφεύγουν. Από την άλλη από αυτά που διάβασα στο θρεντ εδώ δεν πέτυχα και τίποτε που να μου σκάσει τελείως άγνωστο & να με μπριζώσει να ψάξω. Ίσως επειδή και μερικοί απλά γραφούν λίστες με ονόματα, ίσως επειδή στα εξτριμ ντεθ και στα -κορ και στα στονερ δεν έχω κανένα ενδιαφέρον...

Α ναι οι Universe 217 έχουν τεράστιες προοπτικές, όταν τους είδα live χέστηκα, στο cd δυσανασχέτησα κάπως, αλλά στο μέλλον ίσως κάπου κάτσει όλο μαζί.

Τώρα στις παλιατζούρες:

οι Acid Death ορθώς αναφέρθηκαν αν και ίσως το δεύτερο παραείναι σαν Death και τέτοια για τα γούστα μου. Γενικά το πρόβλημα τα κάπως φλατ φωνητικά. Αλλά τι μελωδική αίσθηση, έξυπνα θέματα και δομές.

Κοντά κοντά οι Medieval Death μ'αρεσουν επίσης. Άμα είχαν κάνει και άλλα πράγματα ίσως είχαμε και κάτι ανάλογο του πρώτου Acid Death από την ανάποδη.

το ντεμο Death Courier έχει έναν περίεργο αέρα, αξιόλογο. Καλά δεν μπορώ να το προτείνω και πολύ υπεύθυνα, αλλά ίσως τελικά καταλήξουν μεγάλη προτίμηση στο μέλλον.

το Ageless Wisdom και ας είναι 2 τραγούδια, είναι 2 τραγούδια παραπάνω από πολλά άλλα πράγματα που παίζουν στον ίδιο χώρο. Το ακούω τακτικά, έχω αρχίζει να μισοπιάνω στίχους κλπ, ξέρετε. Ακούστε το όσοι γουστάρετε Manilla Road και τέτοια... καλά τι λέω, μάλλον το έχετε ακούσει.

Το Agnes Vein το Of Chaos and Law είναι μεγάλη αγάπη, το Duality περίμενα να με καταστρέψει αλλά δύστυχος δεν μου έκανε τόσο. Το Chaos and Law πάντως, υπέροχο, υπέροχο Μουρκοκικό επικό ντουμ με περάσματα από μαύρο μέταλλο, γενικά, τι να πω, κάθε τραγούδι είναι για πάνθεον.

για το Fortress Under Siege θα ήθελα κάποτε να γράψω λίγο πιο εμπεριστατωμένα επειδή ενώ μ'αρέσει, πιάνει και την παθολογία της τότε ελληνικής σκηνής και 'ακούγεται' αυτό μέχρι τώρα. Δεν το χαλάει, αλλά του δίνει έναν περίεργο αέρα. Το κάνει και ξεχωριστώ υποθέτω.

οι Guardian Angel ήταν μάλλον η αγαπημένη μου ελληνική μπάντα. Κάπου μεταξύ του σινγκλ και του Oblivion Seas. Το αστείο είναι ότι από όλες τις κυκλοφορίες τους μαζί έχω φτιάξει ένα μπεστ οφ περίπου 30 λεπτά χεχ. Όλο μαζί είναι κορυφή, αλλά τα έβγαζαν τα καλά τραγούδια δυο δυο κάθε τόσα χρόνια... Αναρωτιέμαι αν είχε συνεχίσει αυτή η μπάντα αν θα είχαν γίνει σούπα ή αν θα έπαιζε μεγαλούργημα.

Μ'αρέσουν πολύ οι Zephyrous και ας είμαι πιθανώς ο μόνος. Είναι αλλόκοτοι και λάθος αλλά δεν μοιάζουν με τίποτε και η μουσική έχει ταυτότητα.

Θυμήθηκα μόλις τους Jackal's Truth αλλά δεν μπορώ να πω υπεύθυνα, πρέπει να ξεθάψω και να κάνω σοβαρή ακρόαση, μ' άρεσαν τότε τουλάχιστο

Το Έσωπτρον ξέρω γω, το Passage to Arcturo, το His Majesty... δεν χρειάζεται να τα πω έτσι.

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Quote Originally Posted by Helm View Post
    Μ'αρέσουν πολύ οι Zephyrous και ας είμαι πιθανώς ο μόνος.
    Είμαι κι εγώ κι ο Wom!! Φτιάχνουμε fan club;
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

φαντάσου μπλουζάκια a caress of war and wisdom με νιντέντο χρώματα κλπ βασικά ψήνομαι

Εγώ βασικά μπορώ να το φανταστώ, αλλά με την καμία να το υλοποιήσω, καθότι αδυνατώ να διπλώσω μια σαϊτα, πόσο μάλλον να ζωγραφίσω!

Αλλά, αν βρεις εσύ όρεξη...

Φαντάζεσαι να σε δει κανένας από τους Zephyrous με το μπλουζάκι, για μια στιγμή θα πιστέψει στην γνωστική φαντασίωσή του, όλα πήγαν καλά, το ξόρκι λειτούργησε κλπ.

XAXAXAXAXAXAXAXA!!!!

Θυμάμαι Γιοβανίτη να τους είχε χώσει πάντως στην 20άδα για 1998!

Α, μετά βάζουμε πλώρη για μπλουζάκι Lordian...

Μπράβο στον Γιοβανίτη! έχω ακούσει αρκετό ξεκατίνιασμα για τους Zephyrous ανά τα χρόνια, όχι άδικο με έναν τρόπο, αφού είναι σε σημεία σαν σκυλάδικα-γραμμένα-στα-πλήκτρα ή σαν χαμένα τραξ από το final fantasy ΙΙΙ, σχεδόν όλα ματζόρε, αλλά τι να κάνεις, τελικά στέκεται και ψηλά μάλιστα, το νικάει το κλισέ. Πάντως στάνταρ είναι όλο το πρότζεκτ γραμμένο από έναν πλήκτρα, δεν εξηγείται αλλιώς.

εγώ για Lordian είμαι επικ-καλυμμένος