Το αβατάρ σου με διασκεδάζει όταν το φαντάζομαι να λέει αυτά που λες, και εγώ να του απαντάω. Ατσάλι.
Δεν ήθελα να πατρονάρω με τα 'παενε να ακούσεις Brocas Helm', απλά δεν παίζουν άλλα πράγματα που να μοιάζουν με Lord Weird Slough Feg τόσο πολύ, από όσο ξέρω. Δηλαδή στα πρώτα τους είναι κανονική Brocas Helm tribute band. Το ζήτημα είναι ότι αν βγάλεις τα ιδιότυπα φωνητικά από τους Slough Feg έχεις μια HM μπάντα με επιρροές Thin Lizzy, Iron Maiden και Brocas Helm... υπάρχουν πολλές τέτοιες ανάλογες πιο γενικά, όχι όλες καλές, αλλά δεν ψάχνεις αυτό με την ερώτησή σου, έτσι?
Το Traveller δεν πρέπει να το έχω ακούσει πάνω από 2 φορές πάντως.
Α, υποθέτω τους Wrathblade (τους Έλληνες) να τους ακούσεις, όχι ότι μοιάζουν τόσο αλλά είναι μάλλον η καλλίτερη ελληνική μπάντα στο είδος και ο τραγουδιστής ε το έχει λίγο το Σκαλζι-στικο αν και μάλλον λόγω κοινής επιρροής από Brocas Helm και Manilla Road πάλι.
Τωρα ναι 10 χρόνια από το Bastard αλλά πρέπει να ξέρεις ότι τα καλά Hammers (τα 2 πρώτα δηλαδή) όταν κυκλοφορήσαν δεν τακουσε κανείς και οποίος τα άκουσε δεν του πολυαρεσαν από όσο θυμάμαι τις λίγες εντυπώσεις. Ήταν μπροστά από την εποχή τους, τώρα αυτό που κάνανε γίνεται αποδεκτό κάπως. Τα 2 χρόνια που σου λέω είναι καλό διάστημα επειδή υπάρχουν αρκετές μπάντες στο πάμε, που θα έχουν βγάλει λογικά τρομερούς δίσκους χωρίς κανέναν φόβο μέσα στο ΗΜ-όχι-οι-Saxon-αλλά-τα-πάντα-μαζί μεταϊδίωμα.