ανετα το φοραω με την παραπανω προτεινομενη εμφανιση και παω για καφε σε κανενα μαγαζι που μαζευει κουλτουροπουστες.
και μια καδενα ρε μινμιν,μια καδενα....
τακουνι και να ισοπεδωνεις το μικρο δαχτυλο καθε φλωρου ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
μια φορα τα φορεσα τα τσαρβουλια για τον αρραβωνα της αδερφημ...πολυ βασανιστηριο ρε
κομπλε με υφασματινο παντελονακι και ντεμεκ κυριλε υποκαμισο...εχω και ντοκουμεντο...αμα βρω το θαρρος ΑΚΑ με8υσω αρκετα θα ποσταρω στο αναλογο τοπικ
Θέλω αν ξεύρετε να μου πείτε πού μπορώ να βρω ένα ζεύγος πράσινα gazelle. Σε στοκ έχουμε κοιτάξει, σε παπουτσομάγαζα επίσης, άφαντα. Κάτι έγινε με τα ημπέηζ αλλά δεν τα έστελνε κανείς Ελλάδα ή δεν είχανε στο νουμεράκι που ψάχνω (ταπεινό 38 ). Ευχαριστώ.
![]()
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
μοναστήριον είχα πετύχει πριν κάνα 4μηνο πράσινα.. τσέκαρες?
I must have some booze. I demand to have some booze
Εδώ και καιρό ρωτάμε στα Μοναστηράκια, δεν τα έχουν ποτές. Τσεκτσεκ.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
se koita3an k me to idio iperoptiko ifos pou se koitaei i katsarida?
satan was a lez
Μη μου τη θυμίζεις τη μπουτάνα.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Οντως.Πολλοι στο Mall την εχουν δει übermensch.Σκατα να φανε.
Eίμαστε αντί-πρασινο μετά τις μαλακίες στην Πράγα!
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...