αυτη ρε εχει και γενια ρε
bump.
μεγάλη σειρά. το ξαναβλέπω τώρα και σκεφτόμουν ότι ενώ πχ το big bang theory ήδη από την τρίτη σεζόν έκανε μεγάλη κοιλιά και το how I met your mother στην 5η απλά δε βλέπεται πλέον, το friends κράτησε 10 σεζόν χωρίς να πέσει κάτω του αξιοπρεπέστατου. ριστέπκ.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
σταματήστε να κάνετε c/p αυτό το πράμα, το είδαμε ας πούμε.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
εγω πρωτη φορα το βλεπω, θελω να μεινει στην ιστορια.
και θα κανω οτι διαβασα το ποστ σου και θα διαφωνισω με το οτι δεν εκανε κοιλια το φρεντς.
υπομονή
και 'γω πρώτη φορά το είδα ας πούμε αλλά υπάρχει ξανά στην ίδια σελίδα καθώς επίσης στην προηγούμενη. επίσης είναι μεγάλο, ψεύτικο και ενοχλητικό.
κατά τα άλλα, θα κάνω ότι σου απαντάω και θα σου πω ότι τα χω πιάσει από την αρχή και βρίσκομαι στην 7η σεζόν αυτή τη στιγμή και ως τώρα γενικά δε νομίζω ότι έχει υπάρξει μέτρια σεζόν. δεν είναι όλες στα ίδια επίπεδα αλλά γενικά υπάρχει ένα στάνταρ αξιοπρέπειας.
ΕΝΤΙΤ: ινγκολεμο, σε μισώ.
κοιτα, εγω ψιλοκουραστικα μια φαση και μετα μου ξαναηρθε το ενδιαφερον καπως.
μπορει αν τα ξαναδω να με κρατησουν απο την αρχη μεχρι το τελος. απλα δεν ειχε σταθερη αξια κατα την αποψη μου.
υπομονή
υπομονή