Quote Originally Posted by Parasight View Post
Η ταινία ήταν διασκεδαστική, αυτό. Και πηγαίνεις ξέροντας τι θα δεις. Και όταν ξέρεις τι θα δεις, αλλά μετά γκρινιάζεις επειδή δεν ήταν κάτι καλύτερο είναι τουλάχιστον άκυρο. Δεν περίμενα να δω Monty Python, ο Galifianakis και η Graham έπαιζαν.
Το ότι "δεν το'χουν" στο Hollywood, με ποιο κριτήριο το εννοείς, όσο πουλάει το'χουν μια χαρά. Για άλλα γούστα, υπάρχουν άλλες κινηματογραφικές "σχολές".
ε δεν διασκέδασα, δεν ξέρω, δεν είναι αυτή η ιδέα μου περί διασκέδασης. ευτυχώς κατέβασα το screener και γλύτωσα τα φράγκα του σινεμά αλλά δυό ώρες χαμένες, χαμένες. και το είδα γιατί έχει πήξει ο κόσμος σχόλια 'η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς' και 'πω ρε φίλε πόσο γάμησε'. όσο για χόλυγουντ, και το burn after reading χόλυγουντ είναι, αλλά είναι πολύ πιο κοντά στην ιδέα μου περί διασκέδασης και χιούμορ - και μέσα στα χάχανα μπορείς να πάρεις και πέντε πράγματα παραπάνω.

Quote Originally Posted by Κέβιν Σόρμπο View Post
να ρωτησω αν ειδες το μπρουνο και γελασες φιλε λοκι?
στο μπρούνο γέλασα γιατί το 'χιούμορ' του ήταν εντελώς αυτοαναιρετικό και πικρό. άλλο το οβερ-δε-τοπ με συνείδηση του τι ακριβώς κάνεις και γιατί και άλλο οβερ-δε-τοπ του όσο περισσότερα ουρλιαχτά και fuuuuck βάλω μέσα τόσο πιο αστείο θα γίνει.

το χανγκόβερ συγκεκριμένα είχε μερικά σημεία που ήταν όντως και αβίαστα αστεία αλλά πολύ πολύ λίγα σχετικά με το σύνολο.