και δε με λετε ρε μαλιαρα...εγω που το βρηκα σε DDC P2P....
ειναι καλο αυτο να το κατεβασω για θα φαμε δαγκαμα?
και δε με λετε ρε μαλιαρα...εγω που το βρηκα σε DDC P2P....
ειναι καλο αυτο να το κατεβασω για θα φαμε δαγκαμα?
Μπορει οπως λετε να ειναι πιο ευκολο να ταυτιστει ενας αντρας με ο,τι γινεται στην ταινια κ να την απολαυσει περισσοτερο αλλα κ εγω το γελιο της αρκουδας εριξα.![]()
the rise of denial
μόλις γύρισα απ'το σινεμά, ταινιάρα. καιρό είχα να γελάσω έτσι με ταινία. τιμήστε άφοβα.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
καλα τοτες,αφου διαβαζω γενικα καλα σχολια μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα
Την είδα απόψε... Παίζει το μισό cast του The Daily Show = instant classic.
Galifianakis στο κλασσικό ρεπερτόριο καφρίλας και ανοησίας (όπως αρμόζει άλλωστε).
Να δείτε το Comedy Central special που'χει κάνει.
"Driving drunk! Classic! Hahaha"
μεγάλη καφρίλα η ταινία ρε φίλε, είχε μεθυσμένους οδηγούς και ασιάτες γκάγκστερ αδερφές που βρίζουν!!! πως τα σκέφτηκαν! και τρομερό χιούμορ! πέντε διαφορετικές γκριμάτσες το δευτερόλεπτο! πάντα το λεγα ότι οι αμερικάνικες κωμωδίες γαμάνε!
δεν μπορώ να φανταστώ πώς γελάει κάποιος με τέτοιες μαλακίες. δηλαδή ορισμένα 'αστεία' ήταν στα όρια του προσβλητικού για τη νοημοσύνη του θεατή. και το ότι είναι 'χόλυγουντ' δε λέει τίποτα, να μη γυρνάνε κωμωδίες άμα δεν το χουν. δήλωσε ο άλλος ο μαλάκας που του λειπε το δόντι 'δεν είναι έξυπνοι χαρακτήρες, το γέλιο δε βγαίνει απ'τις ατάκες, βγαίνει απ'τις καταστάσεις!' σποτ ον μεγάλε! ακόμα και το γαμημένο το αμέρικαν πάη πιο αστείο ήταν.
απ'την άλλη... ανακαλώ, μιλάμε για τα άτομα που γύρισαν το road trip και το old school αν δεν κάνω λάθος, ήταν φυσικό να τριτώσει το κακό.
Η ταινία ήταν διασκεδαστική, αυτό. Και πηγαίνεις ξέροντας τι θα δεις. Και όταν ξέρεις τι θα δεις, αλλά μετά γκρινιάζεις επειδή δεν ήταν κάτι καλύτερο είναι τουλάχιστον άκυρο. Δεν περίμενα να δω Monty Python, ο Galifianakis και η Graham έπαιζαν.
Το ότι "δεν το'χουν" στο Hollywood, με ποιο κριτήριο το εννοείς, όσο πουλάει το'χουν μια χαρά. Για άλλα γούστα, υπάρχουν άλλες κινηματογραφικές "σχολές".
ε δεν διασκέδασα, δεν ξέρω, δεν είναι αυτή η ιδέα μου περί διασκέδασης. ευτυχώς κατέβασα το screener και γλύτωσα τα φράγκα του σινεμά αλλά δυό ώρες χαμένες, χαμένες. και το είδα γιατί έχει πήξει ο κόσμος σχόλια 'η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς' και 'πω ρε φίλε πόσο γάμησε'. όσο για χόλυγουντ, και το burn after reading χόλυγουντ είναι, αλλά είναι πολύ πιο κοντά στην ιδέα μου περί διασκέδασης και χιούμορ - και μέσα στα χάχανα μπορείς να πάρεις και πέντε πράγματα παραπάνω.
στο μπρούνο γέλασα γιατί το 'χιούμορ' του ήταν εντελώς αυτοαναιρετικό και πικρό. άλλο το οβερ-δε-τοπ με συνείδηση του τι ακριβώς κάνεις και γιατί και άλλο οβερ-δε-τοπ του όσο περισσότερα ουρλιαχτά και fuuuuck βάλω μέσα τόσο πιο αστείο θα γίνει.
το χανγκόβερ συγκεκριμένα είχε μερικά σημεία που ήταν όντως και αβίαστα αστεία αλλά πολύ πολύ λίγα σχετικά με το σύνολο.
Χε δεν είπα ούτε θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο, και αν ενίστασαι λόγω τέτοιων σχολίων εγώ μαζί σου, αλλα δε θα τρελαθούμε κιόλας ρε αδερφε, δεν αρχίσαμε χτες να βλέπουμε κινηματογράφο
Εχμ όχι και είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις κι εσύ γιατί είναι ελαφρώς διαφορετική περίπτωση οι αδελφοί Coen.