Razor έχω δώσει σαφείς οδηγίες στο Σολούσιον για το dress code της επόμενης βδομάδας. Μη με απογοητεύσεις γιατί θα απογοητευτώ.
Razor έχω δώσει σαφείς οδηγίες στο Σολούσιον για το dress code της επόμενης βδομάδας. Μη με απογοητεύσεις γιατί θα απογοητευτώ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Ένα περιστέρι (δεκαοχτούρα τελοσπάντων) μόλις έχεσε τη βεράντα μου. ΟΚ, το έχει ξανακάνει, αλλά άλλο να το βλέπεις live.
Προτείνετε δραστικά μέτρα.
Έχω κατεβασμένες τέντες και πρέπει να κάνουν μανούβρα τα περιστέρια για να προσεγγίσουν τη βεράντα. Και την κάνουν τα γαμημένα.
Μη πείτε για κρεμασμένα σιντί και μαλακίες.
Kαι γιατί οχι κρεμασμένα cd?? Αφου πιάνει.
1. Γιατί είναι εντελώς αντιαισθητικό.
2. Γιατί και στη δουλειά έχουν βάλει και γίνεται της πουτάνας από περιστερόσκατα. Είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσαν θα κάθονταν και πάνω στα σιντί για να χέσουν.
kane oti kanei h agapimenh mas ekklisia! opou exei xwro na katsou rikse tismentaki kai orthia spasmena gialia!douleuei!
Μπλε
Θα τσιμεντώσω τη βεράντα για να μη πατάνε περιστέρια.
Μήπως να ρίξω σπασμένα σιντί για πιο σίγουρο αποτέλεσμα;
mporw na sou danisw tin lucretia.
apo tote pou efage mia dekaoxtoura ma8eftike stin gitonia k kanan kana 5ari xronia na emfanistoun.
fetos exoun er8ei kana dio gia sex alla mallon exoun fetish me anomalies k nekrofilies k loipa.
satan was a lez
Δεν τα μπορω τα περιστερια. Αντιθετως αυτα γουσταρουν ιδιαιτερα να 'γκαριζουν' στο μπαλκονι μου και να με ξυπνανε νωρις νωρις. Χωρια τις κουτσουλιες οι οποιες -σημειωτεον- ειναι ultra διαβρωτικες. Δε μπορω και να τα διωξω ευκολα διοτι πανε και καθονται σε ενα περιεργο σημειο που δε μπορω να φτασω απ το μπαλκονι. Εχω δοκιμασει σπρευ το οποιο δεν κανει τιποτα και σιντι τα οποια δεν κανουν τιποτα. Τωρα τελευταια τα βαραω με τη σκουπα, αλλα αλλη δουλεια δεν ειχα... Γατα, η καλυτερη λυση. Κι ακομα καλυτερα γερακι που το φοβουνται ολα τα πουλια.
build your tether rain-out from your fragments
Edw einai h lysh.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
ΓΕΡΑΚΙ λοιπόν![]()
Κι αν αρχίσει να χέζει κι αυτό;;
Επειδή δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα θα βάλω την Κιβωτό του Νόε, τουλάχιστον να χέζουν εκεί μέσα.