Page 7 of 23 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 334

Thread: Λονδίνο - London

Senior Member freak brother's Avatar

αμα πας καλοκαιρι , παρε ομπρελα και μπουφαν...και προσεχε τις τσεπες σου
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Παιδιά επειδή τα προηγούμενα ποστς είναι παλιά (αν δεν ισχύει αυτό μπορώ να βρω κι άλλες δικαιολογίες για να κρύψω το γεγονός ότι βαριέμαι να διαβάσω 7 σελίδες) μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να μου πει 4-5 σούπερ γαμάτα μέρη που πρέπει κάποιος να δει στο Λονδίνο (πέρα από τα κλασικά) όπως επίσης και 4-5 σούπερ γαμάτα μέρη στα οποία πρέπει να φάει κάποιος όπως επίσης και 4-5 σούπερ γαμάτα μέρη στα οποία πρέπει να πιεί κάποιος όπως επίσης και 4-5 σούπερ γαμάτα μέρη στα οποία πρέπει να ψωνίσει κάποιος;

Α, συνάλλαγμα προτιμάμε αποδώ ή αποκεί ή δεν έχει σημασία;

Α, μπορούμε να σηκώσουμε λεφτά από τον λογαριασμό όψεως μας αν ξεμείνουμε ή χρεώνονται στην πιστωτική;
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member freak brother's Avatar

πρεπει οπωσδηποτε να επισκεφτεις το Μπριξτον μια απο τις πιο γραφικες περιοχες του λονδινου , με εντονα χρωματα και φασαριοζικο πολυφυλετικο περιβαλον , βραδυ.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Εγώ όταν έφτασα και άλλαξα τα ευρώ συνειδητοποίησα ότι την καλύτερη τιμή για συνάλλαγμα την είχε το κατάστημα στο Ελ Βενιζέλος. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα (από πέρσι το καλοκαίρι), αλλά λογικά ναι.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Senior Member Daffy's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Α, συνάλλαγμα προτιμάμε αποδώ ή αποκεί ή δεν έχει σημασία;
    OXI apo to xithroou pantos.opou allou thes,oxi ekei omos.oxi.

Γιαυτό με την κάρτα ξέρουτε; Ακόμα κι αν χρεώνονται στην πιστωτική, πληρώνω τρελή ταρίφα ή όχι; Γενικά μου αρέσει η ιδέα του να μη κουβαλάω πολλά χρήματα μαζί μου. Πείτε και κανα καλό μαγαζί για ξύδι/φαγητό αν ξέρετε.

Α το κυριότερο. Πέρα από Μπράιτον/Χέιστινγκς που θα πάω σίγουρα, κανα καλό μέρος έξω_απτο_Λονδίνο_αλλά_όχι_πολύ_μακριά που να μπορείς να χαρείς την αγγλική φύση (και την αγγλική βροχή) ξέρουμε; Κάτι σε γαμώ_τα_χωριά θα ήταν πολύ ωραίο να μου πείτε.

Εξαρτάται τι πιστωτική κάρτα έχεις αλέξανδρε. Νομίζω πως με ELECTRON Visa οι χρεώσεις είναι λιγότερες. Επίσης θα υπάρχει πρόστιμο σε κάθε ανάληψη, αν δεν απατώμαι. Επίσης το ερχόμενο σ/κ, αυστηρά η τελευταία σου ευκαιρία.

Μόλις σου έστειλα μήνυμα μανώλη, το ερχόμενο σ/κ θα είμαι στη Ρεντίνα.

Αλλά προφανώς το ξέρατε αυτό παλιομουνιά.

Και σήμερα μέρα είναι ε.

Σήμερα δε γίνεται, γίνεται όμως αύριο.

Μη γαμάς το τόπικ.

(Να γίνει σήμερα. Αύριο δε γίνεται βρε πούστη, σας έχω σιχαθεί πια, πείτε το χύμα ότι δε γουστάρετε τη ΦΑΣΗ να τελειώνουμε)

(Δεν μπορώ σήμερα, δεν μπορεί και ο νάθιμας, ας επιβεβαιώσει, edit, εδώ που τα λέμε γίνεται, αλλά αργά.)

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Quote Originally Posted by Weiss View Post
    χμ.
    η αλήθεια είναι πως έφυγαν αρκετά λεφτά στο φαί αλλά εγώ θα τα πω μπας και θες μια μέρα να δώσεις κάτι παραπάνω τέλοσπάντων.

α' επιλογή, rodrizio rico, στο notting hill, βραζιλιάνικο με μπουφέ, πληρώνεις περίπου 20 λίρες για το μπουφέ (προσοχή στη σανγκρία, είναι πανάκριβη) και πας και βάζεις λίγα μόνο πράγματα από το μπουφέ στο πιάτο σου γιατί αφού κάτσεις στο τραπέζι σου απλά έρχονται σερβιτόροι με διάφορες σούβλες και σε ρωτάνε "do you want baby beef?" και "do you want pork?" και διάφορα τέλοσπάντων (καμια δεκαριά σούβλες πρέπει να παίζουν, η μία έχει σκορδόψωμα) στα οποία η σωστή απάντηση είναι πάντα "why not". ΠΟΛΥ φαΐ.

β' επιλογή, belgo, στο covent garden, βέλγικο με άπειρες μπύρες, μύδια, φιλέτα κοτόπουλο κτλ και καταπληκτικά δικά τους γλυκά - σε ένα αρκετά ιντάστριαλ μέρος όπου οι σερβιτόροι είναι ντυμένοι μοναχοί. Κι εκεί όμως καμιά 20αρια λίρες είχαν φύγει σίγουρα.

γ' επιλογή, το electric στο portobello road, πάλι notting hill, steak sandwiches kai burgers, τεράστια και πολύ νόστιμα, αυτά πρέπει να κάνουν καμιά δεκαρία λίρες μόνα τους και αξίζουν τον κόπο - έχει και κάτι καταπληκτικά αυγά ως στάρτερ που λέγονται eggs benedict. αυτό γενικά είναι λίγο χαζομέρος γιατί έχουν attitude επειδή είναι της καλής κοινωνίας και καλά, αλλά το στέικ παραμένει νόστιμο. επίσης αξίζει για σαββατοκύριακο γιατί έχει την αγορά στο πορτομπέλο και είναι ωραία και μπορείς να τραγουδάς και το ain't no sunshine.

και στα τρία παραπάνω καλύτερα να κλείσεις πάντως, βρες ίνφοζ από το νετ.

μετά για πιο φτηνά και κλασσικά παίζουν τα pizza express - καμιά δεκαριά λίρες η pizza που είναι αρκετά νόστιμη - τα nando's για κοτόπουλο περίπου στις 15 λίρες και φυσικά τα burger king, μην παραλείψεις.

but trust me on the krispy.
    ό,τι είπε.

εντιτ: και brick lane για ινδικό. δε θυμάμαι σε ποιο είχα κάτσει αλλά έχει διάφορα.
    Last edited by Weiss; 22-07-2009 at 12:36.

Ειδικά αυτό το βραζιλιάνικο ακούγεται πολύ μιαμ.

Μιας και το κατέχεις, πες πού βρίσκουμε τα καλύτερα fish & chips και την καλύτερη lemon pie και θα φτάσεις επίπεδα Blindgeo στο θέμα της εξυπηρέτησης !!

Επίσης Milton δεν ξεχνώ ότι έμενες Λονδίνο. Κάνε λογκίν και λέγε.

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post

Ειδικά αυτό το βραζιλιάνικο ακούγεται πολύ μιαμ.

Μιας και το κατέχεις, πες πού βρίσκουμε τα καλύτερα fish & chips και την καλύτερη lemon pie και θα φτάσεις επίπεδα Blindgeo στο θέμα της εξυπηρέτησης !!

Επίσης Milton δεν ξεχνώ ότι έμενες Λονδίνο. Κάνε λογκίν και λέγε.
    δεν έφαγα ούτε fish & chips ούτε lemon pie στο Λονδίνο. Λυπούμαι.