εμεισ ειχαμε ενα 1508gt. πολυ μπροστα αυτο το αμαξι. κ δυνατο κ γρηγορο, κ με διαφορες ανεσεις (ηλ.παραθυρα, καθαριστηρες για τα μπροστινα φωτα !) μοντελο '78. το πρωτο που οδηγησα κ λατρεψα. τωρα σαπιζει σ ενα υπογειο
![]()
εμεισ ειχαμε ενα 1508gt. πολυ μπροστα αυτο το αμαξι. κ δυνατο κ γρηγορο, κ με διαφορες ανεσεις (ηλ.παραθυρα, καθαριστηρες για τα μπροστινα φωτα !) μοντελο '78. το πρωτο που οδηγησα κ λατρεψα. τωρα σαπιζει σ ενα υπογειο
![]()
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
avrio exei trena ?
the game is the game
Καλά ρε ΜΑΛΑΚΕΣ
έχει ΣΚΟΥΛ ΟΦ ΡΟΚ με τον τιτάνα του σύμπαντος κόσμου ΤΖΑΚ ΜΠΛΑΚ και δε μιλάτε
η πιο πωρωτικιά ταινία του διαστήματος ρε μαλάκες
ΠΩΡΩΘΗΤΕ ΡΕ ΛΕΣΙΑ
Πρώτο μπάνιο!!!
Πήγα με Once Emperor με αυτοκίνητο και στο δρόμο έπαιζε
Στο δε ντουσάκι στο σπίτι έβαλα
![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
arxizei na 3imeronei opote katalavenw pos ir8e i ora na stamatisw me tin doyleia k na pesw gia ipno.
stin arxi ine ola mia xara.. 3aplonw, skeftome, skeftome kapoion gnosto mou pou eida x8es, ti 8a kanw avrio, tin deftera pou 8a paw na kanonisw gia tattoo k na kanw 2-3 piercing [exei perasei k ena alfa diastima pou den exw tripi8ei] k siniditopoiw pws den mporw na kanw piercing pros to paron.
auto itan.
3ipnisa k tora psaxnw na vrw mipos kanw k kana akoma tattoo ta xrimata twn piercing.![]()
satan was a lez
ανοιχτο το πισι μιας και κατεβαιναν το αμορες περρος,μπουζ ιν δε χουντ,λοντον του μπραιτον,δε χητ(με χενρυ ρολλινς στον ρολο του χαφιε), και μια μαλακια ονοματι δε μπακετ λιστ.
προσπαθησα πολυ,να σε βρω,αλλα καμια χιλιαδα φωνες εκαναν αυτο που επρεπε και ουρλιαξαν μεσα μου οτι πρεπει για αλλη μια φορα να φυγω,οπως παντα.ετσι λοιπον προτιμησα απο την στιγμη που θα ειμαστε σταχτες να ρημαξω και εγω τα παντα,μιας και επρεπε να δω αν θα μπορω να πεταξω,και να μην γινω αλλο ενα σκουπιδι σε εναν αισθηματικο καδο.
και εφυγα,εφυγα μετα απο ενα χαος που προξενησα,μια κατασταση που ισως να μην ξαναβλεπες και να μην εβλεπες ποτε αν ημουν κυριλε και δεν ημουν τοσο σκατα οσο τις τελευταιες 8 ωρες.
ελα,να αραιωνουμε.παιξαμε,κερδισαμε,αλλα εν τελει χαρισαμε τα κερδη μας και παμε να χασουμε την επομενη φορα.
αντε να ερθει το γκευβρος-παρτιζαν στο μπασκετ γιατι δεν παλευεται η κατασταση με τις αισθηματικες μετριοτητες,χρειαζομαστε κατι δυνατο.
Last edited by Reject; 19-07-2009 at 08:51.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
α, δεν ξέρω τι λέτε.
εγώ σηκώθηκα απ'το κρεββάτι και εκεί που πάω να κατουρήσω βλέπω με την άκρη του ματιού μου ένα γυμνό σώμα στο υπνοδωμάτιο του κάτω διαμερίσματος(ναι, βλέπει φάτσα φόρα), και εκεί που η σε νανοσεκόντ παραχθείσα σκέψη ήταν ''λές να είναι το συμπαθέστατο εκ βουλγαρίας γκομενάκι που μένει από κάτω?'', η τσα-που του δικού της μου τα χάλασε όλα.
άφτερ δι ναϊτμέρς δι κοκς. φμλ.
i need feminime venoms in order to function with the system.
φεύγω επιτέλους διακοπές αύριο, τα λέμε από 2 Αυγούστου και μετά
να 'στε όλοι καλά![]()
A loaded gun won't set you free.
So you say.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
more to 3erw pws einai i xiroteri epoxi alla mi 3exname pos logo anapirias den kikloforw para mono vradi k spania, 8alassa den pigenw -exw 3anapei ton logo k pio vasiko ap' ola, epeidi exw spastei pou den mporw na kanw to megalo sto xeri [vasika otan to kanonisa eskase o dekemvris k meta einai pou tsakistika k ime me tis pateritses] 8a paw na kanw kati mikrotero, grigoro k aplo.
8a grapsw stin mesa plevra tou agkona "from her to eternity" k ena onoma sta aravika kai skeftome tora kati gia ta daxtila, alla den ime sigouri akoma.
satan was a lez
ponane more oi thrasher?
satan was a lez