Page 33 of 67 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 1005

Thread: Smoking ban update

bosch scheducktion Yanqui's Avatar

o αντρουλης σου καπνιζει.
    σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
    στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ

Quote Originally Posted by Yanqui View Post
    αχ είσαι πολύ εύστροφος και πρωτότυπος. αυτό που πες είναι του στυλ 'ναι με τη μάνα σου'.
    //\oo/\\

bosch scheducktion Yanqui's Avatar

σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
    στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ

read between the lines Shadowking's Avatar

Quote Originally Posted by araXne View Post
    Quote Originally Posted by Yanqui View Post
    αχ είσαι πολύ εύστροφος και πρωτότυπος. αυτό που πες είναι του στυλ 'ναι με τη μάνα σου'.
    κοίτα θράσος το νούμπι. με νικ αραΧνε κιόλας.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

Senior Member Midnight's Avatar

Διακοπές στο χωριό=όχι πρόσβαση στο internet, οπότε τα σχόλιά μου είναι πλέον (και για ευτυχία πολλών) λιγοστά.
    Δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί στη συζήτηση, απλά γράφω κρίνοντας από τον τίτλο "smoking ban update''.
    Δεν είμαι ούτε καπνιστής ούτε αντικαπνιστής, απλά δεν καπνίζω. Πιστεύει κανείς από δω, όμως, πως τέτοιο μέτρο θα πιάσει στην Ελλάδα; Ευτυχώς (όπως το βλέπω εγώ) κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Μπορεί το Δεκέμβρη στο δρόμο να μην είχαν κατέβει αρκετοί, όμως πάω στοίχημα πως αν δοκιμάσουν από χειμώνα να εφαρμόσουν σοβαρά και καθολικά την απαγόρευση όσοι δεν εξαγριώθηκαν με τη δολοφονία του Αλέξη θα βγουν και θα σπάνε τράπεζες με σύνθημα "ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ". Είναι στη νεοελληνική νοοτροπία το να υπάρχει η μέγιστη αντίδραση όταν η βολή και η συνήθεια θίγονται. Δεν είναι τυχαίο (και το 'χω δει με τα μάτια μου) που νοικοκυραίοι, κάθε άλλο παρά αντικρατιστές, σχίζουν τις κλήσεις που τους κόβουν οι δημόμπατσοι για παράνομο παρκάρισμα και τους δέρνουν κιόλας όταν εκείνοι αντιδρούν. Ας είμαστε πραγματιστές...στην Ελλάδα αυτό το μέτρο ...ασχολίαστο...
    Πήγα με φίλους να πιούμε ένα ποτάκι σε καφετέρια μη καπνιζόντων, ρωτάμε τη σερβιτόρα αν μπορεί κάποιος να καπνίσει και μας είπε ΝΑΙ βάζοντας τα γέλια.
    Το μέτρο είναι απλά για γέλια. Εδώ δεν είναι Αμερική, που περνάνε νόμοι επίσημα σε πολιτείες "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ". Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε!
    ART IS A BLAST!!!

λοιπόν, δεν είχα διαβάσει ολόκληρο ποστ σου ως τώρα.

η οικογένεια έχει επίγνωση της κατάστασης;

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

Arxisa na skeftomai na apanthsw ston midnight, meta eida post carheart kai sovareythka.
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by Midnight View Post
    Μπορεί το Δεκέμβρη στο δρόμο να μην είχαν κατέβει αρκετοί, όμως πάω στοίχημα πως αν δοκιμάσουν από χειμώνα να εφαρμόσουν σοβαρά και καθολικά την απαγόρευση όσοι δεν εξαγριώθηκαν με τη δολοφονία του Αλέξη θα βγουν και θα σπάνε τράπεζες με σύνθημα "ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ"
    καλά, ναι, της πουτάνας θα γίνει.

σοβαρά τώρα, πόσο καιρό θα είσαι διακοπές στο χωριό;
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

είχα δει σε μια "ταινία" ένα μουνί που κάπνιζε ... αυτή η ταινία τώρα είναι και καλά αντιστασιακή?
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

''αγάπη μου, βγάλε το παιδί στο μπαλκόνι.θα καπνίσω.''

τερατούργημα 11thMonster's Avatar

Quote Originally Posted by Midnight View Post
    Πήγα με φίλους να πιούμε ένα ποτάκι σε καφετέρια μη καπνιζόντων, ρωτάμε τη σερβιτόρα αν μπορεί κάποιος να καπνίσει και μας είπε ΝΑΙ βάζοντας τα γέλια
    χαχα...τώρα δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει στα αστικά κέντρα αλλά κάνοντας διακοπές σε χωριό της Κρήτης διαπιστώνω ότι τελικά στα χωριά ισχύουν άλλοι νόμοι...για τους μαγαζατορες μιλάω γτ οι καπνιστές έτσι κι αλλιώς...
    όταν ρώτησα σε δύο καφεταίριες αν μπορώ να καπνίσω στη μία μου απάντησαν: "ναι βέβαια, κάθεσαι στους καπνίζοντες" δλδ ένας νόμος πίσω (δεν υπήρχε προφανώς διακριτά ξεχωριτός χώρος καπνιστών) ενώ στην άλλη: "ναι ρε φίλε, από 1η Αυγούστου απαγορεύεται το κάπνισμα"...

το παλούκι του νόμου άρχισα να το νοιώθω στο 8ωρο ταξίδι του πλοίου Πειραιάς - Ηράκλειο...που αντί να κάθομαι στο λάπτοπ μου και να βλέπω ταινίες φουμάρωντας αναγκαζόμουν να βγαίνω κάθε τρεις και λίγο στο κατάστρωμα για να το "σκάσω" ενώ από τα μεγάφωνα προϊδοποιούσαν συνέχεια για αυστηρά πρόστιμα σε όσους δε συμορφωθούν...προβλέπεται πίκρα το χειμώνα...

Dr.Dakota Block Impure's Avatar

Αυτο με την κρητη ηταν το κατι αλλο!!! ακομα και στι Ηράκλειο σε μεγαλο εμπορικο κεντρο καπνιζαμε ανετα. Στα χωριά δε, ουδεν προβλημα. Αφου δε σκοτωθηκα στους εξωτερικους χωρους του πλοιου για να καπνισω (αφου γλιστρουσε το πατωμα) δεν με πειραξε που εβγαινα εξω. ΟΦ τπικ το ασυρματο νετ στο κνωσσος παλας....6 ευρω το 2ωρο με καρτα φορθνετ λολ

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

σορρυ που σας το χαλαω αλλα αυτο με τη κρητη ισχυει παντου

ενα μηνα τωρα σε οποιο μαγαζι παμε καπνιζουμε σαν κυριοι

και αν καποιος το παιξει αντικαπνιστης ή νομοταγης τον γραφουμε στα αρχιδια μας και δεν ξαναπαταμε στη στρουγκα του.

ζω για τη στιγμη που θα ερθει καποιος να μου πει να σβησω το τιγαρο στο γηπεδο
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Δέρνεις;
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

ΑΒΕΡΤΑ
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I