Results 1 to 15 of 121

Thread: Το Νόημα

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    Quote Originally Posted by LokiTricksterGod View Post
    τυφλός είσαι ρε πούστη, πριν τρία ποστ δεν έλεγα ότι ΔΕΝ τον κάνει πιο σημαντικό ή πιό καλλιτεχνικό από οποιονδήποτε, ότι δεν είναι ζήτημα ανωτερότητας, είναι ζήτημα ιδιαιτερότητας; απλά σου προσφέρει κάτι που ίσως για σένα δύσκολα θα στο προσφέρει κάποιος άλλος και γι'αυτό τον διαβάζεις και γι'αυτό τον εκτιμάς, αυτό λέω μόνο, τίποτ'άλλο.
    καλα, νταξ, εχεις κανει τρελο λεκτικο παιχνιδι σ'ολο το θρεντ. πες το "σημαντικο", "καλλιτεχνικο", "ιδιαιτερο", οπως θες. το θεμα ειναι οτι για καποιον ανεξηγητο λογο, για σενα, σε μια καποια κλιμακα (σημασιας, τεχνης, ιδιαιτεροτητας, γαρνιτουρας) ο πιντερ ειναι πιο ψηλα απ' τον μακη. βρες μου αυτην την κλιμακα και το συζηταμε.
    απ'τον μάκη δεν ξέρω, η ταμαγκόθι κρατάει καλά κλειδωμένο το καυτό χειρόγραφο, αλλά ο πίντερ και ο μπέκετ και ο μπόρχες είναι πιο ψηλά για μένα απ'τον κοέλο ή τον ντάν μπράουν πχ γιατί είναι πιο κοντά στον τρόπο που σκέφτομαι, μου έδωσαν πολλάαα πράματα να σκεφτώ αφού τους διάβασα, με επηρέασαν περισσότερο τέλοσπάντων και εκτιμώ και τη στάση τους απέναντι σ'αυτό που έκαναν ενώ του κοέλο και του μπράουν όχι. ευκολάκι είναι!

δεν μιλάω για καμιά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ (παναγίτσα μου άμα μπουν και αυτά στο θρέντ θα χαθεί ακόμα περισσότερο η μπάλα, αν είναι αυτό δυνατόν δηλαδή) κλίμακα, δεν πιστεύω ότι θα πρεπε να διαβάζεται περισσότερο ο πίντερ απ'τον μάκη, όπως επίσης δεν πιστεύω ότι ο 'καθένας' μπορεί να γράψει σαν τον πίντερ ή σαν τον μάκη, και ότι ο 'καθένας' μπορεί να μου προσφέρει πράγματα, απλό είναι, γι'αυτό και θα προτιμούσα ο yalom να έμενε στις ψυχαναλύσεις και όχι στο μυθιστόρημα πχ και ο καζαντζάκης στα πεζά και όχι στα θεατρικά.

εντωμεταξύ δεν ξέρω σε τι ακριβώς απαντάω αυτή τη στιγμή ή τι ξεκίνησα να υποστηρίζω, έχω χαωθεί, οπότε ή πάμε για κανά καφεδάκι όλοι μαζί να το συζητήσουμε και να δώσουμε λίγη καλαισθησία στη ζωή μας, ή γράφει η κάθε 'πλευρά' συνοπτικά τις θέσεις της να δούμε που ακριβώς διαφωνούμε, ή αφήνουμε αυτό το θρέντ να πεθάνει και λέμε πόσο γαμάνε οι suicide.
    Last edited by LokiTricksterGod; 14-07-2009 at 17:35.