@Custom User: Δεν είμαι moderator εγώ για να επαναφέρω καμία τάξη. Ίσα ίσα με το λινκ που δίνεις δείχνεις όσα λέω περί χάλια moderating(και φυσικά το λινκ αυτό δεν είναι το μόνο αντίστοιχο παράδειγμα).
@Phantom Duck: Μου αρέσει που είσαι τόσο απόλυτος. Δηλαδή αν δεχτούμε ότι λες ως σωστό και εγώ απαντήσω πως οι Priest δεν έχουν πούστικα τραγούδια, μπορείς να πεις πως κάποιοι από τους Village People είναι πούστηδες αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό αφού δεν έχουν βγάλει καθόλου πούστικα τραγούδια. Εξαιρέσεις μηδέν, όλα απόλυτα.
Προφανώς το να είσαι πούστης δεν σημαίνει πως τα πάντα όλα που κάνεις είναι πούστικα. Αλλά υπάρχει μια λογική σχέση ανάμεσα σε αυτά τα 2(και τα παραδείγματα είναι πολλά - έφερα ένα πριν λίγο), και σίγουρα υπάρχει περισσότερη λογική από το "είσαι άσχημος άρα βγάζεις άσχημη μουσική" που πλασάρουν κάποιοι θαρρώ.
Τέσπα, οφ τόπικ αυτά, αν θέλετε να ανοίξετε τέτοιες κουβέντες κάντε κανά θρεντ στο μιούζικ ντισκάσιον περί μουσικής και σεξουαλικότητας ή ότι θέλετε.
Εγώ από αυτό το θρεντ απλά θα περιμένω τον κάρχαρτ να απαντήσει ως moderator στις ερωτήσεις μου ως user, για να δω πως είναι το moderation σε αυτό το φόρουμ τελικά και να μην έχουμε γκρι περιοχές που θα χρίζουν διπλής ερμηνείας και να μην έχουμε και όλα αυτά τα περί φασισμού κλπ. Να δω επίσης και πως θα αναφέρομαι πλέον σε αυτόν τον χρήστη δηλαδή(φασίστα, ηλίθιο, γκαβό, ξεφτίλα ή κάτι άλλο).
Μην πάρω de facto ότι είπε κι ο Dragonlord δηλαδή. Μεγάλος άντρας είναι ο κάρχαρτ, μπορεί να πει μόνος του τι πιστεύει κι όχι να κρύβεται σα γυναικούλα.
EDIT: Χαχα, κι όσο τά'γραφα αυτά πετάχτηκε σαν τσουτσού κι ο χορευταράς μας.![]()