Χιέσε μας ρε φίλε πενήντα ευρά, προφανώς δεν έπαιζε ν' ανέβω στου διαόλου το κέρατο μπας και μπω τζάμπα.
Κρίμας όμως ήθελα να τον δω![]()
Χιέσε μας ρε φίλε πενήντα ευρά, προφανώς δεν έπαιζε ν' ανέβω στου διαόλου το κέρατο μπας και μπω τζάμπα.
Κρίμας όμως ήθελα να τον δω![]()
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Ναι, είναι γαμώ τα ποπ του αλλά και τα παλιά καλά είναι.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Άλλο εννοούσα ε.
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
wraio thread, poly gelasa shmera m'ayta pou diavazw, synexiste etsi![]()
kerkida tzampatzidwn? gia pes? afhnan ekei apo thn arxh?
porwtiko an isxue alla kalutera arena timia kai idrwmenh
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Ο Κεβιν Σορμπο χαζευε τις λατινοχορευτικες κινησεις των γιαπογκομενιδων της νταημοντ αρενα και τραγουδησε το σμουδ κανοντας παλαμακια
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
re malakes to xa xehasei. ekei thamai reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ematha paizei kai ena beach party aurio to kanei o steel fm
tha paei kanenas?
nomizw einai steelfm.gr?
gia mpeite
ποθτανα ολα
iola 11
ΜΑΚΡΙΑ.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
2 ώρες έπαιξε ο Carlos χτές, είπε τα κομμάτια που πάνω κάτω περίμενα απ' όσα είχα διαβάσει στο internet και γενικά ήταν μια βραδυά που άξιζε τον κόπο.
Να έλειπαν και οι χιπολόγοι που έβγαλε και θα ήταν καλύτερα...
Α και η σκηνή δεν μπαίνει στο κέντρο του γηπέδου αλλά στο πέταλο. έτσι Ντέμη? Αλλά πως θα βλέπουν αυτοί που έδωσαν 200άρα![]()
Last edited by mrmaiden; 09-07-2009 at 23:00.
Brotherhood Without Banners
εγω τους χαρηκα τους χιπολογους του,
Εξαλλου στην εποχη που παμε κατα διαολου,,,αν εχεις την ευκαιρια να μιλησεις σε κοσμο,,να περασεις ενα μηνυμα για την βελτιωση του κοσμου..λαθος θα ειναι αν δεν το κανεις.
Στο κατω κατω,....xippis ειναι
οσο για Ντεμη....γαμιετε
το εστησε ετσι ωστε να βλεπουν super τα σαπια VIP και οι πλειοψηφια σταα@@@@α του
Ακομα και στην αρενα..κοινωνικος διαχωρισμος....ρε ουστ λεμε φλωρε
Ασε το αλλο..εγω ημουνα με πατερίτσες και χειρουργημενο γονατο...
περνω τηλ ζηταω προσβαση για ατομα ειδικες αναγκες μου λενε,,ααααα μονο αν ειστε με καροτσακι ....ντοιγκκκκ
φτανω γηπεδο...το εισητηριο μου ηταν θυρα 32...πανωωωωωω πανωωωωωωωωωωω
τους λεω πως μπορω να μπω πιο ευκολα? απο απο κει που μπαινουν ολοι μου λενε,,,ηδη ημουνα σε κατασταση ζαμπον απο το περπατημα με πατεριτσες,,
να νε καλα ενα παλικαρι securitas που με πηρε με εβαλε απο premium και γλυτωσα τον μισο δρόμο.
ΑΑΑ ρε κλοτσιδια που χρειαζονται σε μερικους μερικους,,,,,
Ακου εκει sold out....ε βεβαια μονο ξαπλωστρες δεν ειχαν στησει για vip.... ααα και αυτοι οι δημοσιογραφοι απ εξω που μολις βλεπανε ψευτοδιασημο τρεχανε πισωωω του,,,ρεεε αλλαξτε επαγγελμα λεμεεεε
ουυυυυστττττττττττττ
παω να παιξω