Χαχαχαχαχα την ιδια απορια ειχα κι εγω, εχουν 40% για παραγγελια απο δουλεια ξερω, το ιδιο για παραγγελια απο ιντερνετ, προσφορες με αλλη μια δωρο κτλ. Χα, το βρηκα. Αν πας να παρεις απο εκει και παρεις μονο μια πιτσα.
Χαχαχαχαχα την ιδια απορια ειχα κι εγω, εχουν 40% για παραγγελια απο δουλεια ξερω, το ιδιο για παραγγελια απο ιντερνετ, προσφορες με αλλη μια δωρο κτλ. Χα, το βρηκα. Αν πας να παρεις απο εκει και παρεις μονο μια πιτσα.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
αν πας από κει νομίζω είναι 50% και μία να πάρεις
nai omws egw kai logw tae kwon do pistepse me exw xepetsiastei pi opolu apo ton kathena sta podia
xerw apo kalous me porwtika diafanh zoumakia metal
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
μπέρνι σε αγαπάω αλλά μεταξύ tae kwon do και υποψήφιου γιατρού λέω να προτιμήσω το δεύτερο.
η αλήθεια είναι ότι δεν με ενοχλεί οπότε δεν το πειράζω
ok paso re file]pantws de tha exeis provlhma an to trupiseis me kamenh karfitsa
provlhma(apla tah se tsouzei mexri na aklyrhnei, tha exeis an to trpiseis kai meta kopseis thn fouskwmenh petsa
kanw omws oti esu nomizeis kalutero. kalo vrady paw gia nani re
ποθτανα ολα
iola 11
Tι καμένη καρφίτσα ρε καμένε. Σιγά μη το βαρέσει και με σφυράκι για πετρώματα. ή βαριοπούλα. ή κάτι.
It is known.
γιατι ειναι τοσο επικινδυνο ?
Γιατί ήξερα μια κοπέλα που είχε ένα φίλο που είχε μια ξαδέρφη που ήξερε έναν νοσοκόμο στο Τζάνειο , που είχε έναν συνάδελφο που είχε μια αδερφή που πήγαινε σχολή χορού (όχι μπαλέτο) που είχε έναν δάσκαλο (που τον κολάτσιζε) που είχε μια κουμπάρα που ένας γνωστός της είχε πάθει το ίδιο και κατέληξε σε μόλυνση .... νομίζω σε κάλυψα
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ισχυει οτι το μσν απο αυγουστο δε θα ειναι τζαμπα?
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι