Page 26 of 67 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 1005

Thread: Smoking ban update

Quote Originally Posted by Coroner View Post
    Γενικά συμφωνώ με carheart. Και με μπερνι λίγο πιο πάνω. Να σημειώσω ότι δε καπνίζω, ωστόσο θεωρώ το ίδιο παράλογη την ολική απαγόρευση με την ολική μη-απαγόρευση.
    Εντάξει, πες και το άλλο που μου έλεγες από κοντά, ότι θεωρείς λογικό να υπάρχει όριο ένα τσιγάρο την ώρα και τα μαγαζιά να έχουν υπαλλήλους που να τα μετράνε
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Industrial Might & Magic casshern's Avatar

Θα δώσω τον ψήφο μου στο block των καθυστερημένων στην παρούσα κουβέντα και ειδικότερα στον admin τους που τα είπε όμορφα στρωτά και δεν τον έχασα σε καμία περίπτωση.
    Τα μέτρα, που δεν μελέτησα επιμελώς αλλά ό,τι έπιασα από την κουβέντα, μου φαίνονται χαζούλικα. Είμαι 30 χρόνια μανιακός παθητικός καπνιστής και με ενοχλεί κάπως που θα πρέπει να βάλουμε με την παρέα μου άλλο ένα πονοκέφαλο στο κεφάλι μας όταν πρόκειται να αποφασίσουμε που θα πιούμε ποτάκια, λες και δεν μας έφταναν τα διαφορετικά μουσικά, αισθητικά, γκομενικά γούστα.
    Προσωπικά, θα ήθελα να δω δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά καταστήματα, λοιπά εργασιακά περιβάλλοντα, αλλά και χώρους που χρησιμοποιούνται από παιδιά και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, να γίνουν smoke free γιατί αυτό θα ήταν το πιο ΠΟΡΩΤΙΚΟ. Αλλά όχι οι χώροι διασκέδασης. Πιστεύω ότι περισσότερο θα διχάσει, καλή ώρα, παρά θα προσφέρει στο κοινωνικό καλό.
    Σταματαώ εδώ γιατί πρέπει να πάω και για κούρεμα.
    Resistance is useless

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Έχουμε μια ενδοφορουμιακή μάχη μερικών ανθρώπων που γενικώς πιστεύουν πως πρέπει να αποκτήσουν παραπάνω δικαιώματα από κάποιους άλλους, για κάποιον λόγο. Ο Dragon λέει πως θέλει να πηγαίνει ΟΠΟΥ θέλει και να μην μυρίζει ΚΑΠΝΟ, ο άλλος χ θέλει να μπορεί να καπνίζει ΟΠΟΥ θέλει και να μην μυρίζει αντιρρήσεις.
    Όχι. Είπα ότι θέλω να υπάρχουν μέρη σε όλα τα μαγαζιά όπου να μην εισπνέω πίσσα. Δε με νοιάζει τι θα γίνεται στο άλλο μισό μαγαζί, απλά δε θέλω να υποχρεώνομαι να ρουφάω καπνό επειδή θέλω να πάω κάπου. Για τον οποιονδήποτε λόγο. Μπορεί να έχει ένα αφιέρωμα που θέλω να πάω, οτιδήποτε. Δεν είναι όλα τα μαγαζιά ίδια. Μη μου λες όμως ότι θέλω έξτρα δικαιώματα. Πάρτε το μισό μαγαζί και κάντε το τεκέ, see if i care.

Επίσης αν φτάσουμε στο επίπεδο να χαρακτηρίζει ο burnin οποιονδήποτε ως καθυστερημένο, ρίχτε τον σέρβερ.

Μετά θα μας λέει και βρωμομεταλλάδες ο Ρούθλεσ.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Λοιπόν, επειδή ώρες ώρες σας χτυπά ο ήλιος στην κεφάλα και δεν είστε πολύ λειτουργικοί, ακούστε τι γίνεται. Θα πω τα αυτονόητα. Οι καπνιστές είναι μια τεράστια μερίδα πληθυσμού, για να την κατηγορήσεις για καπρίτσιο.

Και ως μεγάλη μερίδα πληθυσμού, φίξξξερ, έχει διαχωριστεί κάπως, έστω και για την συγκεκριμένη περίπτωση μόνο. Συγκεκριμένα δεν βλέπω μόνο "καπνιστές-αντικαπνιστές", αν κάποιος βλέπει μόνο τέτοιο διαχωρισμό, μάλλον δεν το ζυγίζει καλά το πράγμα. Υπάρχουν άνθρωποι που τους ενοχλεί ο καπνός, και άνθρωποι που δεν τους ενοχλεί ο καπνός, σε ανθρώπινα πλαίσια, είτε καπνιστές, είτε μη-καπνιστές.

Όταν θα παρθεί μια απόφαση, πρέπει να παρθεί έτσι, σφαιρικά ώστε να είναι ικανοποιημένοι όλοι κατά το μέγιστο δυνατό τρόπο, διότι έτσι ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπίζονται οι καταστάσεις γενικώς, στους κόσμους που ζούμε. Αν "η ελευθερία μας ξεκινάει εκεί που σταματάει του άλλου", δεν έχω να συζητήσω κάτι, ξεπερνάμε και sweet prince, αλλά δείτε το απλά : Έχουμε μια ενδοφορουμιακή μάχη μερικών ανθρώπων που γενικώς πιστεύουν πως πρέπει να αποκτήσουν παραπάνω δικαιώματα από κάποιους άλλους, για κάποιον λόγο. Ο Dragon λέει πως θέλει να πηγαίνει ΟΠΟΥ θέλει και να μην μυρίζει ΚΑΠΝΟ, ο άλλος χ θέλει να μπορεί να καπνίζει ΟΠΟΥ θέλει και να μην μυρίζει αντιρρήσεις.

ΚΑΝΕΝΑ παραπάνω δικαίωμα για ΚΑΝΕΝΑΝ.

Εγώ λέω να γίνεται άνθρωποι, και να δούμε πως γίνεται α) να προστατευτούν στο έπακρο όσοι ενοχλούνται με τους καπνούς, και β) να μπορούν να καπνίζουν σαν άνθρωποι όσοι θέλουν να καπνίζουν.

Αυτό γίνεται, αρκεί να φύγουν από τη μέση οι μικρονίκες "χαχα καπνιστές θα φάτε τη μπούτσα μου" ή "χαχα θα φυσάω τον καπνό μου στο μαξιλάρι σου", και κάτσουμε όλοι κάτω, ανάψουμε ένα τσιγάρο, και βρούμε την λύση που είναι ε-φι-κτό-τα-τη για να γίνουν όλα καλύτερα. Γενικώς η επιβολή συμπεριφοράς είναι πράγμα άσχημο για να μην μιλάμε για οποιαδήποτε καταπάτηση δικαιωμάτων.

Η αντικαπνιστική atom_smasher υστερία με εκνευρίζει λίγο περισσότερο, προσωπικά, ναι. Αλλά εμένα με εκνευρίζουν πολλά, μην ασχολείστε.
    αντε ξαναερχομαι αν και ειπα οχι
    καποιος παρακαλω να κανει λοκ το θρεντ κλεινωντας με το ποστ καρχαρτ
    τα πε ολα
    ολοι οι αλλοι ξυδακι. αν ειστε μη καπνιστες πηγαιντε νεα υορκη αν ειστε καπνιστες πηγαιντε τζαμαικα ξερω γω. ελεος
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

25 σελίδες, το θρεντ ξεφεύγει από κάθε προσδοκία

ωραίο πάντως που όλοι λένε "εντάξει όντως, υπάρχουν και πιο σοβαρά ζητήματα να ασχοληθούμε", αλλά το όλο flame ξεκίνησε από το ποστ του μώστου πως δεν είναι ωραίο να κακολογούμε αυτούς που ασχολούνται με καταγγελίες καπνιστών. με άλλα λόγια ΟΚ είναι έλασσον ζήτημα, αλλά θα σας σκίσουμε Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ κουφάλες γιατί τώρα θα μπορούμε να βγαίνουμε χωρίς να καταπίνουμε καπνό, [αντικαπιταλιστική εργατική απάντηση στην κρίση] κι ας στηνόμαστε στα 4 όταν σκάνε απολύσεις ασφαλιστικά σύνταξη στα 100 στρατός στα 18 αναβολή του Longest Journey 3 [/αντικαπιταλιστική εργατική απάντηση στην κρίση]. με άλλα λόγια ναι, στ' αρχίδια μας ο νόμος, το λένε και οι μεν και οι δε, παρά τη φιλολογική ερίτικη συζήτηση με τα κλασικά χαζά επιχειρήματα και παρομοιώσεις. οπότε είναι μαλάκες οι καταγγέλοντες, αφού ασχολούνται με τη μαλακία, αυτό λέω εγώ και κλείνω λέγοντας πως Dragonlord, ντάξει, παθητικό κάπνισμα είναι, δεν καταπίνεις αμίαντο. εννοώ, δεν είμαι και υπάλληλος της μάρλμπορο, αλλά γενικά άλλο το να ρουφάς πίσσα κι άλλο να σου σκάει ο καπνός, και δεν ξέρω ρε μαν, εμένα δε με έχει ενοχλήσει ΠΟΤΕ κάπνισμα σε μαγαζί, με ενοχλούσε μόνο όταν ξύπναγα για σχολείο κι έτρωγα τα honey nuts μου με τον πατέρα μου να μου σκάει τα γαμωassos στη μάπα.

α, δώστε βάση σε αυτό που είπε ο κάρχαρτ: κάπνισμα επιτρέπεται σε μαγαζά 70τμ, όλες οι παρέες με καπνιστές μετακινούνται σε αυτά (όπως μέχρι τώρα δε θα πάει παρέα με καπνιστές στα starbucks, δε νομίζω ότι τώρα με το νόμο θα αντιστραφούν οι ρόλοι), άρα γκέτο καπνιστών, όπου μάλιστα θα πηγαίνουν και οι μη καπνίζοντες, αλλά πλέον θα πηγαίνουν ΟΛΟΙ οι καπνιστές. FML σκηνικά. και σκεφτείτε ότι αυτό θα γίνεται μόνο σε μικρούς χώρους, από τα άνωθεν έχουμε ότι τον ήπιατε κουφάλες, θα φτύνετε χρέπια από τα 30 σας.

A rock, an island Drumsick's Avatar

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΠΕΡΝΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΧΑΡΤ ΛΕΩ!

ΒΛΑΚΑ
    ΒΛΑΚΑ
    ΒΛΑΚΑ!!!!!!

Senior Member atom_smasher's Avatar

Ενταξει αυτό έλειπε να κατηγορηθουμε και για υστερικοι επειδη ειρωνευτηκαμε.
    Που? Στο ιαρ!
    Τεσπα, δεν μου απαντας και στο "καθυστερημενος" του θεματος.ετσι για να μην μεινω με την απορια. Γιατι οχι τιποτα αλλο, αν δεν σ αρεσει κανε με ιγκνορ. Μην στην σπαμε εμεις οι βλακες.
    Ον τοπικ, ωπ θα μειωθει και η ανεργια με το κολπο αυτο. γιατι οχι. δεν βρισκω κατι κακο.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    Ενταξει αυτό έλειπε να κατηγορηθουμε και για υστερικοι επειδη ειρωνευτηκαμε.
    Που? Στο ιαρ!
    Τεσπα, δεν μου απαντας και στο "καθυστερημενος" του θεματος.ετσι για να μην μεινω με την απορια. Γιατι οχι τιποτα αλλο, αν δεν σ αρεσει κανε με ιγκνορ. Μην στην σπαμε εμεις οι βλακες.
    Ον τοπικ, ωπ θα μειωθει και η ανεργια με το κολπο αυτο. γιατι οχι. δεν βρισκω κατι κακο.
    Καλώς, το παίρνω πίσω, δεν είσαι υστερικός επειδή ειρωνεύτηκες. Αλλά επειδή δεν ειρωνεύτηκες, έκανες αυτήν την αηδία "μισοαστείο-μισοσοβαρό" που τελικά είναι ολοσοβαρό απλά δεν το πες ολοσοβαρό για να μη σε πουν και καθυστερημένο, είσαι καθυστερημένος. Και όπως τώρα μου είπε και ο Γιάννης, δεν πειράζει, καλή καρδιά.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Όχι. Είπα ότι θέλω να υπάρχουν μέρη σε όλα τα μαγαζιά όπου να μην εισπνέω πίσσα. Δε με νοιάζει τι θα γίνεται στο άλλο μισό μαγαζί, απλά δε θέλω να υποχρεώνομαι να ρουφάω καπνό επειδή θέλω να πάω κάπου. Για τον οποιονδήποτε λόγο. Μπορεί να έχει ένα αφιέρωμα που θέλω να πάω, οτιδήποτε. Δεν είναι όλα τα μαγαζιά ίδια. Μη μου λες όμως ότι θέλω έξτρα δικαιώματα. Πάρτε το μισό μαγαζί και κάντε το τεκέ, see if i care.
    Αυτό που λες για να μπορεί να γίνει εφικτό σε μικρά μαγαζιά με μυστήρια διαρρύθμιση (όλα τα μαγαζιά που γουστάρω στην αθήνα εμπίπτουν σ'αυτή την κατηγορία) πρέπει ο χώρος των καπνιστών να περιοριστεί σε πολύ κακούς χώρους. Για παράδειγμα ένας απόλυτα λογικός κανόνας διαίρεσης ενός διόροφου μαγαζιού σε χώρους είναι ότι ο χώρος καπνιστών δεν μπορεί να είναι στο ισόγειο. Άρα αυτόματα οι χώροι καπνιστών σε αυτά τα μαγαζιά περιορίζονται σε εκείνα τα πολύ κακά πατάρια/ημιχώρους τα οποία καλούνται τώρα να φιλοξενήσουν στον ίδιο χώρο περισσότερους καπνιστές κάτι το οποίο ενοχλεί και εμάς που καπνίζουμε (ναι, έχουμε δικαίωμα και στο ΠΩΣ θα καπνίζουμε, να μας συμπαθάτε!). Μην επεκταθώ σε παραδείγματα για μη διόρωφα μαγαζιά, είναι ακόμη πιο απλό αυτό που λέω. Άρα λοιπόν για αυτά τα μικρά μαγαζιά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να απαιτείς να είναι δίχωρα ή να είναι άκαπνα. Αντίθετα είναι στην πλήρη δικαιοδοσία του ιδιοκτήτη καθώς και στην πλήρως συνειδητή επιλογή των πελατών να είναι αποκλειστικά μαγαζιά καπνιστών. Όπως αντίστοιχα να μην είναι. Είναι εξαιρετικά απλό, σταματήστε να συμπεριφέρεστε σα μαλάκες.

Senior Member atom_smasher's Avatar

Ποιος ειναι ο Γιαννης?!
    Μαλιστα. τελικα ειμαι καθυστερημενος. κριμα. ειχα διαφορετικη γνωμη. κανε μου την χαρεις να με κανεις ομως ιγκνορ ε.
    ον τοπικ. Σας ενημερωνω πως και η Κοπενχαγη ειναι οτι πρεπει για αντικαπνιστες
    1) e4, c5
    2) Νf3

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    Σας ενημερωνω πως και η Κοπενχαγη ειναι οτι πρεπει για αντικαπνιστες
    Το ξέρω =[

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Αυτό που λες για να μπορεί να γίνει εφικτό σε μικρά μαγαζιά με μυστήρια διαρρύθμιση (όλα τα μαγαζιά που γουστάρω στην αθήνα εμπίπτουν σ'αυτή την κατηγορία) πρέπει ο χώρος των καπνιστών να περιοριστεί σε πολύ κακούς χώρους. Για παράδειγμα ένας απόλυτα λογικός κανόνας διαίρεσης ενός διόροφου μαγαζιού σε χώρους είναι ότι ο χώρος καπνιστών δεν μπορεί να είναι στο ισόγειο. Άρα αυτόματα οι χώροι καπνιστών σε αυτά τα μαγαζιά περιορίζονται σε εκείνα τα πολύ κακά πατάρια/ημιχώρους τα οποία καλούνται τώρα να φιλοξενήσουν στον ίδιο χώρο περισσότερους καπνιστές κάτι το οποίο ενοχλεί και εμάς που καπνίζουμε (ναι, έχουμε δικαίωμα και στο ΠΩΣ θα καπνίζουμε, να μας συμπαθάτε!). Μην επεκταθώ σε παραδείγματα για μη διόρωφα μαγαζιά, είναι ακόμη πιο απλό αυτό που λέω. Άρα λοιπόν για αυτά τα μικρά μαγαζιά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να απαιτείς να είναι δίχωρα ή να είναι άκαπνα. Αντίθετα είναι στην πλήρη δικαιοδοσία του ιδιοκτήτη καθώς και στην πλήρως συνειδητή επιλογή των πελατών να είναι αποκλειστικά μαγαζιά καπνιστών. Όπως αντίστοιχα να μην είναι. Είναι εξαιρετικά απλό, σταματήστε να συμπεριφέρεστε σα μαλάκες.
    χωρίς να λέω ότι συμφωνώ απόλυτα, εκατό φορές το έχει πει ο άνθρωπος ε, μπορείς να πηγαίνεις να καπνίζεις εκεί για δέκα λεπτά, στον απαράδεκτο στριμωχτό ανυπόφορο χώρο και μετά να επιστρέφεις στο πρώτο τραπέζι πίστα με την παρέα σου. σταμάτα να κάνεις κι εσύ λες και υπερασπίζεσαι το δικαίωμα στην ελεύθερη ψήφο ξέρωγω, για τσιγάρα μιλάς, τζιζας.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Weiss View Post
    Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    χωρίς να λέω ότι συμφωνώ απόλυτα, εκατό φορές το έχει πει ο άνθρωπος ε, μπορείς να πηγαίνεις να καπνίζεις εκεί για δέκα λεπτά, στον απαράδεκτο στριμωχτό ανυπόφορο χώρο και μετά να επιστρέφεις στο πρώτο τραπέζι πίστα με την παρέα σου. σταμάτα να κάνεις κι εσύ λες και υπερασπίζεσαι το δικαίωμα στην ελεύθερη ψήφο ξέρωγω, για τσιγάρα μιλάς, τζιζας.
    Δε θέλω να το κάνω αυτό.

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    και κλείνω λέγοντας πως Dragonlord, ντάξει, παθητικό κάπνισμα είναι, δεν καταπίνεις αμίαντο. εννοώ, δεν είμαι και υπάλληλος της μάρλμπορο, αλλά γενικά άλλο το να ρουφάς πίσσα κι άλλο να σου σκάει ο καπνός, και δεν ξέρω ρε μαν, εμένα δε με έχει ενοχλήσει ΠΟΤΕ κάπνισμα σε μαγαζί
    Αυτό δε σημαίνει κάτι. Για το αν κάνει κακό το παθητικό κάπνισμα υπάρχουν επιστημονικές έρευνες, πχ αυτή που πόσταρα αρκετές σελίδες πίσω, από το Βήμα, που λέει ότι τρεις ώρες σε αθηναϊκό κλαμπάκι ισοδυναμούν με το κάπνισμα 100 τσιγάρων, τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείς ότι δεν είναι κι αυτό σημαντικό, εγώ απλώς διεκδικώ το δικαίωμα να καθορίζω εγώ αν θέλω να το εισπνέω ή όχι.